Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 46 tema :)

Man tai apacia skaudejo, ypac trukde tie kalniukai, galvojau islupsiu pati juos, bet vaistu negeriau, stengiuos kuo maziau ju smile.gif o valgau viska, tik atsargiau ir pan smile.gif man kazkaip ryziai labai prilenda ir vynuoges lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif Blondie, labai labai sveikinu. Labai gražu drinks_cheers.gif tongue.gif 4u.gif ax.gif .

QUOTE(Emukas21 @ 2011 10 17, 22:57)
Pas mane nieko gero, paverze virsu, paliko elastikus, sake einas viskas gerai, kita vizita gal jau kalbesim apie nuemima, tik va katik man iskrito plomba is danties prikinio kur tvarkiau, nafik, sumokejau 70lt doh.gif

O kurioj vietoj dantuke buvo plomba? smile.gif nes priekiniam nebūna garantijos, kursiokė dėjo priekyje per apačią, iškrito per 1 mėnesį, persidarė, dabar gerai laiko.

Beje, reikia Jūsų nuomonės, kai šlifuoja dantis tiek apačioje, tiek šone, deda plomba? Turiu omeny šlifavimą ortodontiniais tikslais. Mano situacija tokia, kad siūlo šlifuoti antro danties apačią, gal ten plombą priklijuotų. Jei tik šlifuoja, jaučiu, reikės ir kitą šlifuoti. Pasakysiu, kas mane sunervino, kai pradėjo darytis tarpai tarp dantukų paaiškėjo (ko niekada nesimatė), kad tarp dantų yra natūralios skylės-tarpai, nes tokia danų forma. Tai arba plombas dėti, arba šlifuoti. Bet mano dantys maži, nežinau, ką ten šlifuoti doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackHyacitnhus: 18 spalio 2011 - 22:27
Man priekiniam is vidines puses, nu ka darysi reiks vel eiti sad.gif
Atsakyti

QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 10 18, 23:27)

Beje, reikia Jūsų nuomonės, kai šlifuoja dantis tiek apačioje, tiek šone, deda plomba? Turiu omeny šlifavimą ortodontiniais tikslais. Mano situacija tokia, kad siūlo šlifuoti antro danties apačią, gal ten plombą priklijuotų. Jei tik šlifuoja, jaučiu, reikės ir kitą šlifuoti. Pasakysiu, kas mane sunervino, kai pradėjo darytis tarpai tarp dantukų paaiškėjo (ko niekada nesimatė), kad tarp dantų yra natūralios skylės-tarpai, nes tokia danų forma. Tai arba plombas dėti, arba šlifuoti. Bet mano dantys maži, nežinau, ką ten šlifuoti  doh.gif .

Pas tavi tokias demikes matos? A kaip?
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 10 19, 00:10)
Man priekiniam is vidines puses, nu ka darysi reiks vel eiti sad.gif

Gal kvailas klausimas, bet... jei iš vidinės pusės priekyje, ją pasiekia iš vidaus, ar reikia gręžti per priekį? Nes man kažkada gręžė per priekį,kai buvo skylė tarpdantyje, bet matėsi iš vidaus labiau nei iš priekio. Beje, 70 litų - pigu mirksiukas.gif .

QUOTE(Flegma @ 2011 10 19, 00:34)
Pas tavi tokias demikes matos? A kaip?

Či apie tą anksčiau įkeltą foto, kurią įkėliau kalbi? Ten klijai.
Pas mane, kai atsidarė tarpai, paaiškėjo, kad danties šonai nelygūs, gražiai nesutampa doh.gif blink.gif unsure.gif .
Atsakyti
Blondie Super sypsena!!!!

Merginos kas kursit sekancia tema turiu prasyma... is anksto suziurekit sarasiuka, kad jau kitoje temoje jis butu, nes kelios temos esam be sarasiuko... :*
Atsakyti
Sveikutes. Gal yra panevezieciu mergaiciu kurios nesioja breketus. Turiu viena virsutini kreiva dantuka ir su stomatologu pasitarem, kad estetinis plombavimas man nepades pasiule detis breketus, jis dave vizitine kortele ORIDENTA gal zino tasiliepimus apie ten dirbanti ortodonta?
Atsakyti
[quote=BlackHyacitnhus,2011 10 19, 00:48]
Gal kvailas klausimas, bet... jei iš vidinės pusės priekyje, ją pasiekia iš vidaus, ar reikia gręžti per priekį? Nes man kažkada gręžė per priekį,kai buvo skylė tarpdantyje, bet matėsi iš vidaus labiau nei iš priekio. Beje, 70 litų - pigu mirksiukas.gif .

Ne ten 70lt uz vizita buvo smile.gif ne man tvarke is vidinines puses, matyt neprisitvirtino normaliai ta plomba smile.gif
Atsakyti
Sveikos, skaitau skaitau, irgi echt, kad man jūsų bėdos smile.gif kas nepamenat, rašiau, kad atnešiojau breketus prieš 8 metelisu ir iki šiol nešiojau tik aparatą naktim, bet vis traškėjo sąnarys, taigi šiandien buvau pakartotiniam apsilankyme pas ortodonte ir gavau verdiktą: reiks į priekį truputį stumti žandikaulį - kolkas neaišku kaip, tad nuima atspaudus, daro sukandiminę kapą (kurią reisk nešioti visą parą doh.gif ) ir tuomet išanalizavus, kodėl žandikaulis pavažiavo ir kaip jį atstumti - spręs, ką daryti toliau g.gif bijau, priiskalbėt, bet bijau, kad netektų vėl nešioti breketų - dabar jau ne dėl dantukų tiesinimo, bet dėl žandikaulio problemų tvarkymo.. unsure.gif
Atsakyti
na ka mergaites,as jau su virsum sudetu biggrin.gif apacios nedejo,o as galvojau ir tikejausi kad viska sudes verysad.gif jausma stai ka as zinau,norisi man juos nusiimti biggrin.gif tempimas toks jauciasi,spaudimas,valgyt noriu,nelabai galiu,neleido kasti,o ir skauda kai bandau biggrin.gif ryt gal ikelsiu foto,nes siandien truputi tingiu,pavargau kazkaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 10 19, 16:23)
na ka mergaites,as jau su virsum sudetu biggrin.gif apacios nedejo,o as galvojau ir tikejausi kad viska sudes verysad.gif jausma stai ka as zinau,norisi man juos nusiimti biggrin.gif tempimas toks jauciasi,spaudimas,valgyt noriu,nelabai galiu,neleido kasti,o ir skauda kai bandau biggrin.gif ryt gal ikelsiu foto,nes siandien truputi tingiu,pavargau kazkaip ax.gif

Sveikinu 4u.gif Dažniausiai ir deda po vieną žandikaulį, pirmiausia viršuje, o po kelių mėnesių ir apačioje smile.gif
Atsakyti

smile.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif sveikinu su uždėjimu. Jėga.

QUOTE(Hmzz @ 2011 10 19, 14:54)
Sveikos, skaitau skaitau, irgi echt, kad man jūsų bėdos smile.gif kas nepamenat, rašiau, kad atnešiojau breketus prieš 8 metelisu ir iki šiol nešiojau tik aparatą naktim, bet vis traškėjo sąnarys, taigi šiandien buvau pakartotiniam apsilankyme pas ortodonte ir gavau verdiktą: reiks į priekį truputį stumti žandikaulį - kolkas neaišku kaip, tad nuima atspaudus, daro sukandiminę kapą (kurią reisk nešioti visą parą  doh.gif ) ir tuomet išanalizavus, kodėl žandikaulis pavažiavo ir kaip jį atstumti - spręs, ką daryti toliau  g.gif bijau, priiskalbėt, bet bijau, kad netektų vėl nešioti breketų - dabar jau ne dėl dantukų tiesinimo, bet dėl žandikaulio problemų tvarkymo..  unsure.gif

Kurį stumtįi - viršų ar apačią? Kaip supratau - apačią?
Gal kokį ortodontinį įtaisą įdės be breketų, jei tai įmanoma ax.gif
Atsakyti