Oho, kiek čia pomidorčikių susirinko kol miegojau...

va, ką reiškia kupron pasiūlyti...
QUOTE(georgiana @ 2011 09 30, 19:44)
gal gali koki stipresni sekliuka rekomenduoti ar mesimes per ebay pirkimus
Bet deja
gilus ax nesunoko....
Ką turi minty sakydama stipresnį sėkliuką? Hibridai maždaug visi panašiai atsparūs ligoms, kiek esu girdėjusi, marui atsparių veislių yra, bet ten viena sėkla 5 lt kainuoja... kažin ar kas susigundytų tokia brangybe.. Man ir eiliniai hibridai normaliai dera.
O nehibridai gal ir mažiau atsparūs ligoms, bet jų įvairovė įdomesnė, spalvotesnė.. na, gal derlius ne toks gausus, bet, sakyčiau, visai padoriai dera
Lyg ir nedurna esu, bet kas tas "gilus ax"?...
QUOTE(AusrinesMama @ 2011 09 30, 21:34)
Šnekant apie veisles, tai jeigu jums pateiktų šį sąrašą ir reiktų išsirinkti kokias 4-5, koks būtų jūsų pasirinkimas?
Ačiū, kurios nepatingės parašyti savo pamąstymus
Imčiau visus, išskyrus pirmą ir paskutinį....

O tu imk visus, nes paskui gailėsiesi...
QUOTE(Liutuke! @ 2011 09 30, 22:23)
Na Exotikos is zaliu pomidoru pasidariau. niekaip nesugalvoju su kuo cia valgyt,nes viena kabliuot ne tas.

Man citrina per daug jauciasi.
Gerai, lauksim kitais metais tavo pomidorinio interviu
Jei per daug jaučiasi citrinos, valgyk su žuvimi, silke (gal keistai atrodo uogienė su žuvim, bet daviau kaimynei stiklainiuką, tai ji taip valgo...) Aš kabliuoju vieną, be nieko, mano diedulis - su batonu ir pienu, arbata be cukraus.
Jei jautri citrinai, dėk tada ne visą citriną, o pusę

Ir kitais metais pasidaryk iš raudonų pomidorų (gi paragavimui ir iš vieno kg gali daryt) - skonis tikrai kitoks - švelnesnis
Green Zebra šiais metais ir mane nuvylė derliaus "gausa".. bjauriausia tai, kad nuolat iš kekių darė "pratęsimus", užkniso juodai.. nežinau, gal ir aš nebeauginsiu, nors man jie labai skanūs.
Hibridai Monroe, Buran, Delfin, Corazon, Marfa, Florenzia - visi šauniai derėjo.
Savo pomidorų sezoną žadu uždaryt, nuskinsiu viską, kažkiek valgymui ir ilgesniam laikymui pasiliksiu, na, man daug nereikia, likučius kur nors sufarširuosiu.