Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ex @ 2011 09 30, 11:04)
Nu mikliai, mergos, giriatės! mad.gif

a jau sėt laikas? blink.gif tongue.gif biggrin.gif

Net nežinau kuo čia girtis. Corazon'ai, Monroe, Homesteed, Sweet melejonai dar duoda derlių. Šaškių nedeginsiu, žalio muilo marmaliuku su šepečiu ištrinsiu visą konstrukciją. Beliks tik vandeniu po srove nuplaut ir psio.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 09 30, 14:56)
a jau sėt laikas?  blink.gif  tongue.gif  biggrin.gif
Homesteed...

ne, nesėt, raut... smile.gif
O jau kas čia per veislė tokia navatna?... paraidžiui-pažodžiui - naminis arklys arba arklys namuose... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 09 30, 15:12)
ne, nesėt, raut... smile.gif
O jau kas čia per veislė tokia navatna?... paraidžiui-pažodžiui - naminis arklys arba arklys namuose... bigsmile.gif

kreivai parašiau doh.gif Homestead - sodyba lietuviškai reiškia. Čekų sėklos, dideli pomidorai, odelė šiek tiek į riužavumą. Mėsiniai tokie.
Norėsi sėklų ar daigų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 09 30, 14:24)

Norėsi sėklų ar daigų?  bigsmile.gif

noresiu. Uzaugintu ir nuskintu smile.gif Suvalgysiu pati, tiek to jau..
Atsakyti
user posted image
radau pakuotę 4u.gif

šv. Lina, jei dar liko kruvinosios merės nuo baliaus, tai tik tokiu atveju bigsmile.gif
Atsakyti

Nu mikliai, mergos, giriatės! mad.gif o tai tema merdėja... gathering.gif Kur ASESĖ, GAUDVILĖ, GREISI, ELZĖ, AGATA G, CASUAL, ZIRZĖ, UGNUŽĖ, LOTYNĖ, LIŪTUKĖ, visų neišvardinsiu net.... kur visos pavasarinės plepsės nusigrūdot???.. gausit kupron..

nu kur, kur???? uzvalgiau pagal tavo patarima klevo lapu ant pomidoru- guliu komoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 09 30, 15:24)
Norėsi sėklų ar daigų?  bigsmile.gif

Ne, dėkui, nenoriu nei vieno, nei kito, nors maxi pomidoras tikrai interesnas.. Cekavinuosi, plečiu sėklinį akiratį, viską konspektuoju galvon. Pavasarį perkratysiu informaciją, gal ką ir atrasiu viliojančio... tongue.gif smile.gif
Myliu savo hibridus, niekaip man neišeina kažkurių taip imti ir sumažinti - visų reikia.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2011 09 30, 16:02)
guliu komoj  biggrin.gif

tai gana ten durnių lovoj voliot, kelkis, pasakok, ko taip anksti nurovei pomidorus, nukvako ar tiesiog...surijot per anksti.. smile.gif
Atsakyti
ax.gif rolleyes.gif o , jėrgau...kokie pomidorai....nu kur tu čia žmogus apsipręsi ką sodinti ką ne... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as irgi galvelen dedu, kazkaip norisi, na nezinau atsparesniu marui veisliu, atsisakysiu smulkiu-mazuliu, green zebros, black princ'o, Palil Robinson, bet baltukus pasiliksiu ir deja korazonai bei bybuliai[COLOR=yellow] nesunoko visai, tai dejau su medum, skonis nelabai patiko, matomai veisle neatitiko tikroves, o dariau kitas rusis viskas cool buvo...pasilikau sekliuku baltuku kitiems metams galesiu duoti, gal Ex, ar kitos mergaites gali koki stipresni sekliuka rekomenduoti ar mesimes per ebay pirkimus g.gif beje mano paprikiukai kur kiekvienais metais varpais cielais dziaugiaus jie dar didesni nei pernai...Bet deja gilus ax nesunoko, tad darysiu adzika ir sekliuku jau neturesiu kaip, kad pernai daugumai siunciau verysad.gif
atsiprasau uz off topic doh.gif
Atsakyti
[quote=georgiana,2011 09 30, 19:44]
as irgi galvelen dedu, kazkaip norisi, na nezinau atsparesniu marui veisliu, atsisakysiu smulkiu-mazuliu, green zebros, black princ'o, Palil Robinson, bet baltukus pasiliksiu ir deja korazonai bei bybuliai[COLOR=yellow] nesunoko visai, tai dejau su medum, skonis nelabai patiko, matomai veisle neatitiko tikroves, o dariau kitas rusis viskas cool buvo...pasilikau sekliuku baltuku kitiems metams galesiu duoti, gal Ex, ar kitos mergaites gali koki stipresni sekliuka rekomenduoti

O,kas cia per baltukai? As kaip tik ieskausi baltu pomidoru,paivairint spalvoms.
Papildyta:
Beje Pol robson ir man ispudzio nepadare,gal per daug juoduku turejau,skonis issikraipe.
Black russian patiko,vaisiu apie 20,bet jie virs 300g.Black trufel man visai patiko apie 40vaisiu ant medzio.Sokoladiniai nepatiko mazai pomidoru buvo.De-barao juodi fainulkos,apie 80 ir daugiau slyvos formos vaisiu,butinai juos sodinsiu kitais metais.Nu ir aisku Chocolate cherry patiko.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 09 30, 16:15)
tai gana ten durnių lovoj voliot, kelkis, pasakok, ko taip anksti nurovei pomidorus, nukvako ar tiesiog...surijot per anksti.. smile.gif

sode nebuvau nuo rugpjucio blush2.gif bishki kiti reikalai pjauna unsure.gif
pomidorai nenurauti, bet reik raut nes nieko nebeliko. pas mane gi ir plotai viso labo miniatiuriniai ax.gif tik 30 susispaudusiu daigu turejau. vyrukai mano nuvaziuoja kas antra savaite apsiziureti i soda..... nuskina viska ka tik randa.....namie dar puse dezes yra pomidorciuku wub.gif ale tuoj neliks nes rijam kaip smakai.... mama buvo parduotuviniu nusipirkus- fui koks brudas doh.gif ypac kai yra su kuo palyginti......

jei jau apie veisliu gerumus:
man pirma vieta eina black cherry, ir kitiem vyshniukam (gardener's delight, sweet million)

auginsiu ir vel:
savo slyvinius ir dar vienus , is hibridu Tolstoju/taifuna/bruklina (jie panashus), Ivet ankstyvieji (hibridas) labai patiko -derejo geriau uz Polfast, vel koki viena baltuju dideliu daiga, malachitavaja skatulka geltonai-zali (tik seklu reiks naujai pirktis, nes sugebejau nepasilikt)

nebeauginsiu:
green zebra (nesusidraugavom- 6 pomidorus tik dave), geltonojo giganto (skonis siaip sau), cheroke purple - ne ypac gausiai dera, o pas mane vietos nera mazai derlingiem smile.gif , lolly pop - irgi skonis siaip sau o dera negausiai (gal maziau genet reikejo)

nebandyti norai kitiems metams: norisi Anna Russian ismeginti labai. vieninteles seklos is pernai turetuju kurios nesudygo ko tai......

na ir aisku dar milijonas su puse visokiu "foruminiu" noru lotuliukas.gif
o dar kai ateis pavasarinis kreizas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 30 rugsėjo 2011 - 19:56
doh.gif uoj... tokie tempai.. blink.gif vis dėkavojatės slaptai, tai nors pasigirkit kiek jau veislių "priraukėt"... norėčiau žvilgtert kiek kilometrų esu nuo jūsų visų atsilikusi...

Nu mikliai, mergos, giriatės! mad.gif o tai tema merdėja... gathering.gif Kur ASESĖ, GAUDVILĖ, GREISI, ELZĖ, AGATA G, CASUAL, ZIRZĖ, UGNUŽĖ, LOTYNĖ, LIŪTUKĖ, visų neišvardinsiu net.... kur visos pavasarinės plepsės nusigrūdot???.. gausit kupron..

as as ...as tai dar nenurovus, liko kokie 15 daigu, augina ir nokina pomidorus, nera daug, bet vakarienei ir pietums uztenka smile.gif

ir dabar nezinau, kuo reiks isdezinfekuoti, sakot saskes negerai? g.gif

QUOTE(Casual @ 2011 09 30, 16:02)
nu kur, kur???? uzvalgiau pagal tavo patarima klevo lapu ant pomidoru- guliu komoj  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti