QUOTE(Bircis @ 2011 10 05, 22:49)
pas mane "perebor" juodųjų serbentų.. dabar trečias perpylimas. Klausimas "pasistojo" jei dar įdėsiu cukraus ar brestant saldumas dings ar liks. man saldumo lyg ir pats tas, bet familijai saldesnio reik... tai kaip čia nepadauginus
patirties niema.
be to, matuoju aš ta stipruma su "alkotesteriu-termometru" - rodo nuli, tai ko aš apsinešus
kaip tas daiktas veikia, brendžio stiprumą rodo 38 proc, nors ant butelkos 40.
***
vynas, suuuurys...pomidorai.. ispanijos saulė - neerzinkit..
.pas mus tuo lapkrtitis

be to, matuoju aš ta stipruma su "alkotesteriu-termometru" - rodo nuli, tai ko aš apsinešus

***
vynas, suuuurys...pomidorai.. ispanijos saulė - neerzinkit..

vyno laipsniams yra kitas matuokis,taip pat cukraus matuoklis vyne
o kad rodo tik 38 tai nereik stebetis,visi alk gerimuos minus 2 yra,haltura,kazkas taip bizni daro

esu vienakart darius vyna,gavos kaip sampas su nedaug burbuliuku

