Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Bircis @ 2011 10 05, 22:49)
pas mane "perebor" juodųjų serbentų.. dabar trečias perpylimas. Klausimas "pasistojo" jei dar įdėsiu cukraus ar brestant saldumas dings ar liks. man saldumo lyg ir pats tas, bet familijai saldesnio reik... tai kaip čia nepadauginus  g.gif patirties niema.
be to, matuoju aš ta stipruma su "alkotesteriu-termometru" - rodo nuli, tai ko aš apsinešus  blink.gif kaip tas daiktas veikia, brendžio stiprumą rodo 38 proc, nors ant butelkos 40.

vynas, suuuurys...pomidorai.. ispanijos saulė - neerzinkit..  ax.gif .pas mus tuo lapkrtitis

vyno laipsniams yra kitas matuokis,taip pat cukraus matuoklis vyne
o kad rodo tik 38 tai nereik stebetis,visi alk gerimuos minus 2 yra,haltura,kazkas taip bizni daro ax.gif
esu vienakart darius vyna,gavos kaip sampas su nedaug burbuliuku ax.gif bet vandens tikrai nepyliau i ji,nors dabar paskaicius radau,kad pila g.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 10 05, 22:03)

esu vienakart darius vyna,gavos kaip sampas su nedaug burbuliuku ax.gif

blakstiena, nenervuok, a..
Atsakyti
ax.gif as nenervoju,nori ir daryk,eik i youtube,google info kazkiek yra,bet ne kalnas,pabandysi ir zinosi kas kaip,mazu dar pomidorinio vyno recepta atkalsim ax.gif g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bircis @ 2011 10 05, 22:49)
pas mane "perebor" juodųjų serbentų..

uogienę daryk bigsmile.gif O dar geriau, kad pomidorų uogienę ir vyną darytumėt - mergai grįžtam "prie temos" cool.gif

pomidorai, pomidoraičiai, pomidoriukai, pAmEdorai, pom pom pomidorai, štai visa ko vinis!

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 10 05, 22:32)
aha, ir man aktualu būtų.. aviečių tiek, kad nebežinau, kur dėt. O vynas turėtų būti skanus  wub.gif  Ale kad patirties šiame reikale 0..

Aš labai greitai,dar ne į temą.Avietes obuolių sultimis užpilk ir labai skanus vynas gaunasi.Šiemet 4 kibirus prigaminome. ax.gif
Atsakyti
nu jau tų džiovintų pomidorų foto thumbup.gif wub.gif gaila,kad pomidorai pas mane baigėsi,nes tokių receptėlių dabar prirašėt rolleyes.gif neatlaikys mano nervai,lėksiu į parde pomidorų pirkti doh.gif
Atsakyti
wub.gif jo , grožis to kenservo...bet koks ilgas procesas , rutiu omenyje patį džiovinimą...nežinau ar aš pasiryščiau... biggrin.gif
Atsakyti
Vakar užbaigiau visus pAmeDoRinius džiaugsmus - nuskyniau visą derlių, ir sunokusį, ir nesunokusį. Bet šiltnamyje neliūdna, dar liko nokt paprikos. Nenaudėlės tupi žalios, nei pirmyn, nei atgal.. Ir dar agurkai šiltnamyje dera, svogūnų laiškų miškas, salotų keli kupsteliai, nu tegu, vis šviežia žaluma. Tarp pomidorų augusių serenčiukų irgi neišroviau, et, taip gražiai, vešliai žydi.. wub.gif

Aha, liuks atrodo tie džiovinti pomidorai, užsirašiau receptūrą, bet aš nedžiovinsiu.. bent jau šįmet. Visko ir taip pilna, bijau, kad nesuvalgysim, pertekliaus nemėgstu laikyt.. Iki kitų metų "prisimatuosim" kiek į pilvus telpa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 06 spalio 2011 - 07:20
pas mane irgi liko tik paprikos ir serenčiai blush2.gif ach visi taip mylėti augalėliai guli kompostinėj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palina:) @ 2011 10 06, 07:25)
pas mane irgi liko tik paprikos ir serenčiai  blush2.gif  ach visi taip mylėti augalėliai guli kompostinėj  ax.gif

O tai kam išrovėt viską, ant stiebo kai prinoksta tai skanesni pomidorai ,juk dar šalnų nepraneša mano dar vis auga ir kas įdomiausia tai gerai dera pom." Auris" kurie pagal aprašymą yra ankstyvi o jų dar daug primegsta
Atsakyti
Pasikartosiu, nors jau viskas matyta Nuo.... iki...
cray.gif cray.gif cray.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Karosė @ 2011 10 06, 09:20)
O tai kam išrovėt viską, ant stiebo kai prinoksta tai skanesni pomidorai

Žinau, kad skanesni. Gal dar laikyčiau iki šalnų, bet neužilgo teks išvažiuot kuriam laikui, tai skubu sutvarkyt. Be manęs nieks tuo nepasirūpins.
Atsakyti
QUOTE(Palina:) @ 2011 10 06, 07:25)
pas mane irgi liko tik paprikos ir serenčiai  blush2.gif 

pas man visdar noksta pomidorai. Kol nėr šalnų, neraunu. Jau koks skanumas dabar šviežiai nuskintas, saulutėj įšilęs pomidoras wub.gif wub.gif Turbūt sapnuosiu iki vasaros pradžios.. Paprikų žalių irgi pilna, kaip ir čilių įvariom spalvom akį džiuginančių. O serenčius tai nors į parodą vežk - tokio tankumo, žiedų gausumo net nepamenu, kada mačiau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2011 10 06, 08:39)
Pasikartosiu, nors jau viskas matyta Nuo.... iki...
cray.gif  cray.gif  cray.gif

ech, toks graudumas apėme.. verysad.gif
Bet tavo šiltnamio foto nors ant sienos diedui panosėj kabink..
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2011 10 06, 06:07)
Aš labai greitai,dar ne į temą.Avietes obuolių sultimis užpilk ir labai skanus vynas gaunasi.Šiemet 4 kibirus prigaminome. ax.gif

nu va, kaip reik viešai išsižiot, kad ir vietoj bigsmile.gif Šitoj temoj garantuota konsultacija visais gyvenimiškais klausimais thumbup.gif
AČIŪ aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti