QUOTE(saintlina @ 2011 10 05, 22:32)
aviečių tiek, kad nebežinau, kur dėt.
Aš tai tik apie skanią aviečių užpiltinę galėčiau papasakot

paprasta, skanu ir greita
QUOTE(Ex @ 2011 10 06, 08:14)
Visko ir taip pilna, bijau, kad nesuvalgysim, pertekliaus nemėgstu laikyt..
O pas mus kažakip nu niekaip pertekliaus nesigauna, visados tik mažai ir mažai, kad ir kiek bepridaryčiau

vakar atidariau pomidorų padažą su česnakais, dalį lazanijai sunaudojau, o kitą kitą dalį MB kaip kokias sultis išgėrė ir pasakė, kad jam tai pats skaniausias gėrimas
QUOTE(Karosė @ 2011 10 06, 09:20)
" Auris" kurie pagal aprašymą yra ankstyvi o jų dar daug primegsta
Sakiau šituos kitąmet bandysiu kaip naujovę, gal gali plačiau papasakot kaip tau jie?
QUOTE(Ex @ 2011 10 06, 09:39)
Eina sau, tikrai graudu pasidarė
QUOTE(ausrap @ 2011 10 06, 10:39)
parašysius receptuką su kuo mūsų šeima valgo pomidorų sumuštinius.
Pasidarom ale naminį "Pesto" padažą:
Liuks receptas

Reiks būtinai pabandyt

Sunku dabar bus darbe pietų sulaukt, jau dabar skrandis reikalauja aukų