Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio GN

QUOTE(Eddita @ 2012 06 05, 08:41)
Na nezinau kaip jauciasi turejusios cezari, bet puikiai zinau, ka reiskia plysimas ir kirpimas gimdant naturaliai. Sedeti apskritai praktiskai neimanoma 2 savaites (tik po 2 savaiciu pradeda siulai nykt ir viskas valytis), vos ne kaskart i lova teko lipt ir is jos islipt keturiom ir su asarom, neimanoma buvo pasilenkt, atsitupt ar koki staigesni judesi atlikt. Is esmes, normaliai atsisedau po kokio 1,5 menesio.
Antra karta naturaliai gimdyt tikrai nesinori...
O kalbant apie paskaiteles (lankiau jas Mazylio GN) ir pan, tai jose dazniausiai pasakojama apie gimdymus pagal vadoveli. Viskas vyksta graziai, su nedideliu skausmeliu... Apie komplikacijas ar sunkius gimdymus nelabai kalbama. Aisku, turbut del to, kad nenori gasdint pirma karta gimdanciu.

As per abu gimdymus plysau, bet kazkaip jau kita diena sedejau, aisku tai nebuvo taip smagu ir patogu, bet kaip po gimdymo, tai manau normaliai smile.gif

O del komplikaciju, manau gerai, kad nekalba, nes pradetu nestukes nervintis kaip reikalas. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Agniete77 @ 2012 06 11, 08:32)
atsimenu mane tai plika sodino smile.gif tik jei atvirai vonia man nieko nepadejo. is jos issokau kaip kulka, vandenuje atrode saremiai dar stipresni, bet cia jau kaip kam individualu labai smile.gif

Aga, nuogas sodina smile.gif

O del saremiu - taio taip, vandenelis tik suintensyvina saremius, man uzteko 15 min ir prasidejo gimdymas smile.gif
Atsakyti
Ar reikia pasiimt sau ir vaikuciui ranksluoscius i palata? ax.gif Gal duoda ligonine? g.gif man jie nemazai vietos uzima tasej doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Molibdena @ 2012 06 15, 11:33)
Ar reikia pasiimt sau ir vaikuciui ranksluoscius i palata? ax.gif Gal duoda ligonine? g.gif man jie nemazai vietos uzima tasej doh.gif

taip ranksluoscius reikia pasiimti,ten pakabina tik viena maziuka toki rankom nusivalyti.
Atsakyti
QUOTE(Molibdena @ 2012 06 15, 11:33)

rankom palatoj duoda, tai pasiimk sau i dusa 4u.gif vaikuciui nereikia, juk nemaudysi, o sikniukui pavalyt ten duoda vystyklu ir juos nuolat papildo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukinas @ 2012 06 06, 10:48)
as isejau i operacine,iskart prie vyro akusere prisitate ir paprase pinigu,tam kad atnestu vaikeli

siaubas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kinderiukas: 18 birželio 2012 - 15:25
QUOTE(Kinderiukas @ 2012 06 18, 16:25)

tikrai siaubas
Atsakyti
QUOTE(Grainė @ 2012 06 08, 13:27)
Laba diena  smile.gif Norejau pasiteirauti jau gimdziusiu, kaip yra su mokamom palatom, kada jas reikia uzsisakineti?

Kai atvaziuosi gimdyt, tuomet ir pasakysi, kad nori mokamos palatos. Jei bus laisva - duos 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, kiek dabar reikia į kasą Mažylyje mokėti, jei nedarbo laiku iškvieti gydytoją su kuriuo susitarei? blush2.gif
Ar būtina mokėti į tą kasą, ar galima duoti pinigėlius tik gydytojui?

Kaip jūs darėt? Ir kiek viso atsiėjo pats gimdymas su viskuo? T.y kiek palikot Mažylio kasoje ir kiek davėt pačiam gydytojui, jei nepaslaptis? ax.gif

Labai pagelbėtumėt, jei atsakytumėt, būčiau laaabai dėkinga, nes nieko nenusimanau apie tai. Pirmas lelius... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bučkis:) @ 2012 06 21, 14:56)
Sakykit, kiek dabar reikia į kasą Mažylyje mokėti, jei nedarbo laiku iškvieti gydytoją su kuriuo susitarei?  blush2.gif
Ar būtina mokėti į tą kasą, ar galima duoti pinigėlius tik gydytojui?

Kaip jūs darėt? Ir kiek viso atsiėjo pats gimdymas su viskuo? T.y kiek palikot Mažylio kasoje ir kiek davėt pačiam gydytojui, jei nepaslaptis?  ax.gif

Labai pagelbėtumėt, jei atsakytumėt, būčiau laaabai dėkinga, nes nieko nenusimanau apie tai. Pirmas lelius...  4u.gif

'

siaip iskvietimas ne darbo metu kainuoja beveik 600lt,juos musa i kasa,o siaip tai jei tariesi su gydytoju jis jums viska turejo pasakyti,as kai pirma vaikeli gimdziau klausiau nuvaziavus daktaro kiek man viskas kainuos tai tiesiai sviesiai pasake jei nedarbo metu isviso 1000lt,nu ir nubego man vandenis kai jis nedirbo,tai 600lt imuse i kasa,o kitus pasidalino daktarai
Atsakyti
Taip, toj burbulinėj vonioj ir man sąrėmiai tik suintensyvėjo, tik tie burbuliukai teigiamai veikė smile.gif Joje tupėjau valandą laiko, kaklelis atsivėrė nuo 4cm iki 8cm, manau visai daug ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Gelda @ 2012 06 12, 23:22)
as dar negimdzius tai is patirties nznau , bet kiek su kuo pasneku ir kiek pasiskaitau tai daznai isgirstu kad sako labai sauseja ir skilineja gimdymo metu.... tai manau isimesiu del viso pikto g.gif

Nuo gilaus kvėpavimo labai džiūsta burna, o tuo pačiu ir lūpos. Pirmą gimdydama vandens turėjau, o vazelino ne, tai prasikeikiau biggrin.gif Dėl to šį kartą vazelinas mano sąraše įrašytas pirmu numeriu biggrin.gif
Atsakyti
As jau su savo maziuke grizus is siu gimdymo namu smile.gif as viskuo buvau laaabai patenkinta. Su savo gydytoja nesitariau, bet uztakiau jos budejimo metu, pasiseke thumbup.gif visas personalas tiek gimdymo metu, tiek prieziura po jo super thumbup.gif visi malonus, jei kas neaisku nebaisu klaust, patars, papasakos... gimdziau naturaliai ir tikrai sulaukiau daug palaikymo smile.gif
Dar man labai patiko, kad siuose gimdymo namuose nera specifinio ligonines kvapo, jauki atmosfera, kuri manau svarbi po gimdymo atsigaunant smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molibdena: 06 liepos 2012 - 15:01
kas ten per daktaras dirba pagyvenes vyras, labai nepatiko, grubus buvo per perziura... sad.gif
Atsakyti