QUOTE(Eddita @ 2012 06 05, 08:41)
Na nezinau kaip jauciasi turejusios cezari, bet puikiai zinau, ka reiskia plysimas ir kirpimas gimdant naturaliai. Sedeti apskritai praktiskai neimanoma 2 savaites (tik po 2 savaiciu pradeda siulai nykt ir viskas valytis), vos ne kaskart i lova teko lipt ir is jos islipt keturiom ir su asarom, neimanoma buvo pasilenkt, atsitupt ar koki staigesni judesi atlikt. Is esmes, normaliai atsisedau po kokio 1,5 menesio.
Antra karta naturaliai gimdyt tikrai nesinori...
O kalbant apie paskaiteles (lankiau jas Mazylio GN) ir pan, tai jose dazniausiai pasakojama apie gimdymus pagal vadoveli. Viskas vyksta graziai, su nedideliu skausmeliu... Apie komplikacijas ar sunkius gimdymus nelabai kalbama. Aisku, turbut del to, kad nenori gasdint pirma karta gimdanciu.
Antra karta naturaliai gimdyt tikrai nesinori...
O kalbant apie paskaiteles (lankiau jas Mazylio GN) ir pan, tai jose dazniausiai pasakojama apie gimdymus pagal vadoveli. Viskas vyksta graziai, su nedideliu skausmeliu... Apie komplikacijas ar sunkius gimdymus nelabai kalbama. Aisku, turbut del to, kad nenori gasdint pirma karta gimdanciu.
As per abu gimdymus plysau, bet kazkaip jau kita diena sedejau, aisku tai nebuvo taip smagu ir patogu, bet kaip po gimdymo, tai manau normaliai

O del komplikaciju, manau gerai, kad nekalba, nes pradetu nestukes nervintis kaip reikalas.

Papildyta:
QUOTE(Agniete77 @ 2012 06 11, 08:32)
atsimenu mane tai plika sodino
tik jei atvirai vonia man nieko nepadejo. is jos issokau kaip kulka, vandenuje atrode saremiai dar stipresni, bet cia jau kaip kam individualu labai 

Aga, nuogas sodina

O del saremiu - taio taip, vandenelis tik suintensyvina saremius, man uzteko 15 min ir prasidejo gimdymas