Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio GN

QUOTE(vaivos juosta @ 2012 06 04, 21:10)
nesupratau  g.gif  - vyras sumokėjo 50 Lt, kad galėtų paimt ant rankų naujagimį?

Nieko nesupratau.... O kas sake kad reikia moketi ir kam moketi? Musu po CP isvis nieks neklause ar nori-nenori imti lialiu, iskart padave vyrui ant nuogos krutines bigsmile.gif
Atsakyti
as isejau i operacine,iskart prie vyro akusere prisitate ir paprase pinigu,tam kad atnestu vaikeli
Atsakyti
QUOTE(Ievukinas @ 2012 06 06, 10:48)
as isejau i operacine,iskart prie vyro akusere prisitate ir paprase pinigu,tam kad atnestu vaikeli

Kazkokia nesamone. Gal kazka ne taip supratai.Gal uz pizama mokejo ar dar uz ka... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana 32 @ 2012 06 07, 07:33)
Kazkokia nesamone. Gal kazka ne taip supratai.Gal uz pizama mokejo ar dar uz ka... schmoll.gif

uz pizama 11 litu prie manes sumokejo,o cia va buvo naujiena
Atsakyti
QUOTE(Ievukinas @ 2012 06 07, 09:48)
uz pizama 11 litu prie manes sumokejo,o cia va buvo naujiena

Idomiai idomiai cia jums pasiseke.Hm...... g.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif Norejau pasiteirauti jau gimdziusiu, kaip yra su mokamom palatom, kada jas reikia uzsisakineti?
Atsakyti
sveikos,
siek tiek ir savo patirtie parasysiu apie siuos GN.
lankiausi ir konsultavausi pas gyd. Kapustiene, labai man patiko. i gimdyma vaziavau nesitarus, nes pati Kapustiene patare netaskyti pinigu, nes visas personalas tikrai geras ir suteiks visakeriopa pagalba.
taciau ivyko stebuklas nuvaziavus gimdyti kaip tik budejo mano gyd. Kapustiene, zodziu pasiseke. gimdymas buvo gana greitas (atvaziavau 12h nakties, o 3.15h jau laikiau savo mergaite ant ranku), todel net suplanuotu epiduru neteko pasinaudoti, jau buvo per velu - kai izengiau i gimdykla atsidarymas jau buvo 7, beje skausma jauciau nelabai stipru. tikrai skaudeti pradejo kai atsidarymas buvo 8, va tada ir supratau ka reiskai saremiai smile.gif taciau tai truko dvi valandas, skauda, bet iskenteti galima, pagimdziau per 15min. labai buvau suzaveta akusere, nuostabi moteris, beje akusere pagrindini vaidmeni vaidina gimdyme, daktare tik priziuri ir sprendzia jei kyla kokios komplikacijos ar nenumatyti atvejai.
taigi su gimdymu viskas buvo gerai, taciau liudniau buvo su aptarnaujanciu personalu - tiksliau viena slauge, kuri buvo labai grubi visom prasmem. man tai buvo pirmas gimdymas, todel maitinti sekesi sunkiai, mergaite lyg ir valge, bet labai sauke, tai visi sake, kad gal neprivalgo. tai ta "malonioji" slauge atejus staugdavo ant manes, baisiai nekulturingai kalbedavo, o galiausiai pranoko save. antra diena po gimdymo is priespienio pradeda gamintis pienas ir krutys tiesiog istinsta ir skauda, todel pamacius kai maitindama vaika atsargiai jas lieciu prisoko ir pradejo mane tasyti, pamacius, kad krutine net kieta nuo pieno gausos ja grubiai gniauzyti. pilna to zodzio prasme ja nuo saves nustumiau ir pasikvieciau budincia daktare, kuri pasake, kad viskas toms mano krutims yra gerai.
zodziu mano tokia patirtis, nepatariu nei vienai su ta pabaisa susidurti. nes nervai ir emocijos po gimdymo ir taip isbalansuoti, o dar toks grubus elgesys, todel dziaugiausi tik tuo, kad tokia "maloni" slauge buvo tik viena. sekmes visoms!!!
Atsakyti
Siaubas, siūlyčiau viso šito taip nepalikti ir oficialiai parašyti skundą vadovybei. Tokioms bjaurioms boboms kaip ta slaugė, tikrai ne vieta dirbti ten.
Atsakyti
QUOTE(Freila @ 2012 06 08, 16:18)
Siaubas, siūlyčiau viso šito taip nepalikti ir oficialiai parašyti skundą vadovybei. Tokioms bjaurioms boboms kaip ta slaugė, tikrai ne vieta dirbti ten.

as taip ir norejau padaryti, atsimenu dar uzsirasiau jos varda ir pavarde. bet kazkaip grizau namo su vaikeliu susije dziaugsmai ir rupesteliai uzeme visas mintis ir pyktis isgaravo smile.gif
tiesiog dabar prisiminiau ir parasiau, kad besiruosiancios gimdyti moterys zinotu, kad ir taip gali buti...
Atsakyti
Vyras irgi uzklause tos daktares kur lankaus ar galima susitarti, tai pasake ta pati, pagalvokite ar verta, nes pas mus visas kolektyvas tikrai superinis, visi su patirtim ir nera ko bijoti smile.gif
O tokias slauges kur su gimdyvem elgiasi grubiai reiketu kazkaip paaukleti g.gif bet ir kaip jos nebijo prarasti darbo vietos, juk gali visos pradet skustis ir bus sudie schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Grainė @ 2012 06 08, 13:27)
Laba diena  smile.gif Norejau pasiteirauti jau gimdziusiu, kaip yra su mokamom palatom, kada jas reikia uzsisakineti?

Nelabai tu ju uzsisakysi. Juk jai pries tave gimdziusios gules ir bus jos uzimtos,o tu juk tikslios datos kada gimdysi nezinai. Tiesiog patarciau nuvaziavus gimdyti pasiteirauti.
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif As ir mastau apie siuos GN, po kol kas tartis nesiruosiu blush2.gif
Gal galit tos kurios jau gimdet pasakyti ka tiksliai butent ten reikia veztis? Ar tikrai rubeliai ju duodami geri leliukui? Pampersus veztis reikia savo ar ten duoda kaip ir rubelius? blush2.gif
Atsakyti