Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio GN

QUOTE(Ievukinas @ 2012 07 26, 20:38)
man geguzes 25 buvo planinis,ryte pora valandu pries operacija duoda klizma pasidaryti,tada  pasieme mane is palatos,nuvede i gimdykla,ten laukiau kartu su vyru,tada atejo akusere ivede katateri,tada atejo kita akusere apskusti visa priekine dali,bet nereikejo,nes kai gulejau palatoje akurese liepe operacijos ryta duse susitvarkyti,tada jau mane nuvede i operacine,ten buvo baisoka,prijunge lasaline,tada liepe atsisesti susiriesti padare nejautra nugaros apacioje,tik negalima sujudet,tave prilaikys sesele,tada atsiguliau,padare sirma kad nematyciau pilvo,ir pradejo pjauti,skausmo nera,tik jauciasi kai bando maziuka isimti,jauciasi pilvo tampymas,mano Dominyka kol iseme is pilvo tai daktare net garsiai kvepavo,nes mano mazius didelis buvo,kai iseme apziurejo ir dave iskart pabuciuoti,o man tada uzsiuvo pilva,nuveze i reanimacini,ir atnese pamaitinti maziuka,is pradziu sunku,nes po operacijos stirpiai drebulys purto del to ir leliukas purtosi,paskiau kas kelias valandas atnesineja,o kita diena jau i palata paguldo,o daktaru operacineje operavo mane 3,bet pagrindine buvo tik viena,buvo dar dvi seseles,anezteziologe ir dvi studentes ziurejo pro langa,vyras taipat jei isgali gali ziureti pro langa,,be to kas tave operuos suzinosi tik pries pat operacija ateis ir prisistatys gydytoja tau,o anskciau niekaip nesuzinosiu,nes jie ten nezinia kada apsisprendzia kas operuos tave,nes budi ne vienas gydytojas,o siaip nepergyvent,vis ten tikrai puiku ir gydytojai labai geri,turejau ten du cezarius,ir per abu likau patenkinta

Ačiū labai, nuraminot smile.gif
Atliskit už tiesmuką klausimą, bet ar Jūs kam nors davėt pinigėlių prieš ar po to? Kaip supratau iš pasakojimo, nesitarėt iš anksto, ar klystu?
Atsakyti
ne nesitariau as,siaip daviau gydytojai 200lt nes ji tiek vargo kol istrauke mano dicki ir anesteziologei 100lt,nors manau bent anesteziologei butu uzteke ir 50lt,o daugiau niekam nieko nedaviau.tiesiog pasakiau aciu
Atsakyti
QUOTE(Blacbery @ 2012 07 26, 20:42)
o pagal ka nusprendzia planini???  blush2.gif  g.gif

Jei yra kokia nors nėštumo ar gimdymo patologija, nėštumą prižiūrinti gydytoja siūlo CP. Tada jau ir gaunasi planinis, nes žinai, kad pati negimdysi. Gimdymo namuose pasikiria datą, kada atvykti ir sekančią dieną jau operuoja.
Na, žinoma, Mažylyje, jei nori, gali gimdyti per CP ir be jokių patologijų, tiesiog dėl savo noro, bet tada kainuoja - yra nurodyta oficiali kaina.

Papildyta:
QUOTE(Ievukinas @ 2012 07 26, 22:54)
ne nesitariau as,siaip daviau gydytojai 200lt  nes ji tiek vargo kol istrauke mano dicki ir anesteziologei 100lt,nors manau bent anesteziologei  butu uzteke ir 50lt,o daugiau niekam nieko nedaviau.tiesiog pasakiau aciu

Panašiai apie tokias sumas ir aš galvoju 4u.gif
Darkart ačiū už išsamius atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2012 07 26, 19:43)

Atliskit už tiesmuką klausimą, bet ar Jūs kam nors davėt pinigėlių prieš ar po to? Kaip supratau iš pasakojimo, nesitarėt iš anksto, ar klystu?

Aš daviau akušerei kai atvedė į gimdyklą thumbup.gif Daugiau niekam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2012 07 26, 20:43)
Ačiū labai, nuraminot smile.gif

Kai pirma gimdziau, tai nesitarus ir niekam nieko nedaviau, tik visiems dekojau:) o su antru, tai irgi nesitarus, bet daviau jau po visko 100lt daktarei, nes tikrai rupinosi ir pasiliko po savo darbo valandu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.Gal kuri lankotes mazylio moteru konsultacijoj? Idomu kaip ten sistema.Galvoju gal reiktu uzsirasyt, o jei viskas gerai ten ir gimdyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 07 31, 18:01)
Sveikos.Gal kuri lankotes mazylio moteru konsultacijoj? Idomu kaip ten sistema.Galvoju gal reiktu uzsirasyt, o jei viskas gerai ten ir gimdyt  ax.gif

Jei nori apsilankyti profilaktiskai ar del kazkokiu ginekologiniu bedu, tai reik moketi uz konsultacija ir plius tyrimai (echoskopija, tepinelis ir pan. ). Mokamas yra kas 4-tas vizitas, o uz tyrimus kiekviena kart jei tik bus daromi. Siuntimo nereikia, registruotis galima telefonu.
Lankantis del nestumo vel gi sistema yra skirtinga.
Atsakyti
Sveiki, gal zinot ka daryt , jei nori gimdyti mazylyje, bet konkreciai su jokiu gydytoju nesitari. Girdejau , kad buna kazkokios paskaitos ten , aprodo pacius gimdymo namus?
Atsakyti
QUOTE(mirara @ 2012 08 01, 12:08)
Sveiki, gal zinot ka daryt , jei nori gimdyti mazylyje, bet konkreciai su jokiu gydytoju nesitari. Girdejau , kad buna kazkokios paskaitos ten , aprodo pacius gimdymo namus?

as ir planuoju gimdyti Mazyli nesitarus su jokia gydytoja 4u.gif va cia raso apie paskaiteles, mes eisim ir si savaitgali su vyru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rence* @ 2012 07 31, 17:11)
Jei nori apsilankyti profilaktiskai ar del kazkokiu ginekologiniu bedu, tai reik moketi uz konsultacija ir plius tyrimai (echoskopija, tepinelis ir pan. ). Mokamas yra kas 4-tas vizitas, o uz tyrimus kiekviena kart jei tik bus daromi. Siuntimo nereikia, registruotis galima telefonu.
Lankantis del nestumo vel gi sistema yra skirtinga.

Labai mane tai domina. Lankausi privačioje klinikoje pas ginekologę, sutarėm, kad ji mane prižiūrės. Nėštumas pirmas. Bet ji nepriiminėja gimdymų. Gimdyt mąstau Mažylyje. Tad įdomu, ar įmanoma tokiu atveju, kaip nėščiai pereiti į mažylio globą? kokia gi ta sistema lankantis dėl nėštumo? ar ateiti ir sakyti- laba diena, aš nėščia? wink.gif ir gydytoją paskirs? prašau detalesnės informacijos, jei žinote wink.gif dėėėėkui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mirara @ 2012 08 01, 12:08)

Taip vyksta paskaiteles.Aprodo gimdyklas, skyriu, neisnesiotuku skyriu, su vyrais mokama paskaita ir berods sestadieniais vyksta.Paskambink i dienos centra.Registracija butina.
Papildyta:
QUOTE(pupsikele @ 2012 08 04, 18:14)
Labai mane tai domina. Lankausi privačioje klinikoje pas ginekologę, sutarėm, kad ji mane prižiūrės. Nėštumas pirmas. Bet ji nepriiminėja gimdymų. Gimdyt mąstau Mažylyje. Tad įdomu, ar įmanoma tokiu atveju, kaip nėščiai pereiti į mažylio globą? kokia gi ta sistema lankantis dėl nėštumo? ar ateiti ir sakyti- laba diena, aš nėščia? wink.gif ir gydytoją paskirs? prašau detalesnės informacijos, jei žinote wink.gif dėėėėkui wink.gif

Pereiti gali paprastai, ateik i konsultacijos priemima, ten pasakysi kad nori persirasyti pas ju ginekologus, zinok pas ka jau nori (pavarde), uzpildysi forma, uzves kortele ir prasau tu jau Mazylio kliente..Pasiskambink i registratura paaiskins kokiu dokumentu reikia detaliau bet tai bus pasas, nesciosios kortele kiek pamenu..
Atsakyti

Pereiti gali paprastai, ateik i konsultacijos priemima, ten pasakysi kad nori persirasyti pas ju ginekologus, zinok pas ka jau nori (pavarde), uzpildysi forma, uzves kortele ir prasau tu jau Mazylio kliente..Pasiskambink i registratura paaiskins kokiu dokumentu reikia detaliau bet tai bus pasas, nesciosios kortele kiek pamenu..
[/quote]

širdingai dėkoju wink.gif gal turit patarimų pas kokius daktarus? nes neturiu jokių konkrečiai mintyje
Atsakyti