QUOTE(Ievukinas @ 2012 07 26, 20:38)
man geguzes 25 buvo planinis,ryte pora valandu pries operacija duoda klizma pasidaryti,tada pasieme mane is palatos,nuvede i gimdykla,ten laukiau kartu su vyru,tada atejo akusere ivede katateri,tada atejo kita akusere apskusti visa priekine dali,bet nereikejo,nes kai gulejau palatoje akurese liepe operacijos ryta duse susitvarkyti,tada jau mane nuvede i operacine,ten buvo baisoka,prijunge lasaline,tada liepe atsisesti susiriesti padare nejautra nugaros apacioje,tik negalima sujudet,tave prilaikys sesele,tada atsiguliau,padare sirma kad nematyciau pilvo,ir pradejo pjauti,skausmo nera,tik jauciasi kai bando maziuka isimti,jauciasi pilvo tampymas,mano Dominyka kol iseme is pilvo tai daktare net garsiai kvepavo,nes mano mazius didelis buvo,kai iseme apziurejo ir dave iskart pabuciuoti,o man tada uzsiuvo pilva,nuveze i reanimacini,ir atnese pamaitinti maziuka,is pradziu sunku,nes po operacijos stirpiai drebulys purto del to ir leliukas purtosi,paskiau kas kelias valandas atnesineja,o kita diena jau i palata paguldo,o daktaru operacineje operavo mane 3,bet pagrindine buvo tik viena,buvo dar dvi seseles,anezteziologe ir dvi studentes ziurejo pro langa,vyras taipat jei isgali gali ziureti pro langa,,be to kas tave operuos suzinosi tik pries pat operacija ateis ir prisistatys gydytoja tau,o anskciau niekaip nesuzinosiu,nes jie ten nezinia kada apsisprendzia kas operuos tave,nes budi ne vienas gydytojas,o siaip nepergyvent,vis ten tikrai puiku ir gydytojai labai geri,turejau ten du cezarius,ir per abu likau patenkinta
Ačiū labai, nuraminot

Atliskit už tiesmuką klausimą, bet ar Jūs kam nors davėt pinigėlių prieš ar po to? Kaip supratau iš pasakojimo, nesitarėt iš anksto, ar klystu?