Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio GN

QUOTE(vestinuka @ 2012 04 27, 13:07)
Gal kas zinote mamytes , g.gif kiek kainuoja siuose gimdymo namuose echoskopijos tyrimai?

Sveika,
man nieko nekainavo, nes ten lankiausi viso nestumo metu. O jei su siuntimu pirma kart vaziuosi, tai irgi nemokamai.

Papildyta:
QUOTE(Jentė @ 2012 04 26, 21:11)
Sveikos as ir galvoju apie siuos gimdymo namus, girdejus tik gerus atsiliepimus, man ydomu ar butina uzsiregistruoti is anksto norint ten gimdyti?

Sveika,
nebent nori tartis su konkreciu gydytoju, tai gali pas ji lankytis, bus paprasciau. Arba jau atvaziuosi su "laba diena, as gimdau" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vestinuka @ 2012 04 27, 14:07)
Gal kas zinote mamytes , g.gif kiek kainuoja siuose gimdymo namuose echoskopijos tyrimai?

As mokejau 50lt, uz paprasta 2d echoskopa, bet as ejau tik del lyties nustatymo.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

siuose gimdymo namuose lankausi nuo nestumo pradzios ir ruosiuosi gimdyt, bet nesitarus. Gal gimdziusios gali papasakot, ko reikejo gimdykloje (slepeciu, neperslampanciu paluciu, naktinuku, vandens atsigerimui ir t.t.)? ka vesiuos i palata aisku, bet va ka turet prie saves gimdymo palatoj, kad paskui nereikstu rusiuotis nuvykus ir kuistis tasej ax.gif vaikiukui rubelius siuose gimdymo namuose duoda kiek zinau ir gimdyvei naktinukus gimdymo metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Molibdena @ 2012 05 07, 13:31)
Sveikos 4u.gif

siuose gimdymo namuose lankausi nuo nestumo pradzios ir ruosiuosi gimdyt, bet nesitarus. Gal gimdziusios gali papasakot, ko reikejo gimdykloje (slepeciu, neperslampanciu paluciu, naktinuku, vandens atsigerimui ir t.t.)? ka vesiuos i palata aisku, bet va ka turet prie saves gimdymo palatoj, kad paskui nereikstu rusiuotis nuvykus ir kuistis tasej ax.gif vaikiukui rubelius siuose gimdymo namuose duoda kiek zinau ir gimdyvei naktinukus gimdymo metu g.gif

Sveika, gimdykloje savo tik slepetes turejau ir atsigerti, ir vyra salia biggrin.gif Visa kita duos smile.gif
Ir vaikiukui viska duoda, mes tik kojinytes ir pampi davem leliui. Ir gimdyvei duoda, jei reikia. Tik as ryte jau sava pizama apsirengiau, o antra diena ir mazyle savais rubeliais aprengiau. Paluciu duoda kiekviena diena ir kiek tik reikia. Pacios nesa, neklausdamos reikia ar ne. Kai mazoji nakti per sonus prisislapino, tai rubelius sesele atnese, vos tik paprasiau.
Atsakyti
gal kuri zinote kuriom dienom Sutkus budi( priimineja gimdymus)?..Zinau,kad sekmadieniais visada,o kada dar?..aciu uz atsakymus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rijama @ 2011 10 10, 19:16)
As uz naturalu gimdyma  mirksiukas.gif kad ir koks jis sunkus bebutu. Ar teko susipazinti su cezario blogosiomis pusemis? Ar skaitet kiek yra komplikaciju, kokia rizika  mirksiukas.gif naturalus gimdymas, gali buti neskausmingas, juk yra pagalba moteriai, skausmo malsinimas. Plysta, kerpa tikrai ganetinai daznai, sedeti nepatogu buna apie savaite laiko. Ar zinot kad su cezariu negalima sestis? Steneti? Kad labai skauda, kad lipti is lovos reikia keturiomis, buna jog randas supuliuoja. vaistus nuo skausmo dazniausiai siulo 4 dienas, siulus isima po 7-8 dienu. Jautri vieta pusmeti ir islieka randas, kurio matomumas/nematomumas priklauso nuo gydytojo sugebejimo susiuti dailiai.

Brolienei daugiau nei pries menesi kirpo, ir dar galiausiai plyso ir visi sie apibudinti dalykai ne cezario,o grynai jos stuacijos..po siai dienai dar negali sedeti doh.gif

Tai gi ir pati mastau apie cezari smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blacbery: 14 gegužės 2012 - 16:36
dar klausimelis mirksiukas.gif Ar Mazylyje siulo dirzus po gimdymo?..nes antroj ligoninej tai tikrai siulo...Sako jie padeda greiciau pilvuka sutraukti...Bet man l.idomu kaip Mazylyje.. g.gif
Atsakyti

Esu po dvieju cezariu. Nieko panasaus ka jus cia aprasete nebuvo man. Ir sedau,ir stenejau,ir ne keturiom is lovos lipau. Nieks nepuliavo ir jokiu vaistu nei dienos negeriau:)
Atsakyti
QUOTE(Dinulyte @ 2012 05 15, 16:04)

Esu po dvieju cezariu. Nieko panasaus ka jus cia aprasete nebuvo man. Ir sedau,ir stenejau,ir ne keturiom is lovos lipau. Nieks nepuliavo ir jokiu vaistu nei dienos negeriau:)[/b][/color]

man taipat buvo cezaris,ir jokiu tokiu baisybiu nebuvo man,po 4 dienu iseme siulus,rando neskaudejo as jo net nejauciau,ir viskas buvo gerai,lyg isvis nebuciau apturejus sio pjuvio.manau maziau gazdinkit su tokiom komplikacijom ir gyventi bus lengviau
Atsakyti
man po CP irgie nieko tokio baisaus nebuvo kaip viename poste privaryta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blacbery @ 2012 05 14, 16:35)
Brolienei daugiau nei pries menesi kirpo, ir dar galiausiai plyso ir visi sie apibudinti dalykai ne cezario,o grynai jos stuacijos..po siai dienai dar negali sedeti  doh.gif

Tai gi ir pati mastau apie cezari  smile.gif

Na jei brolienei toks gimdymas teko, tai nereiskai , kad ir tavo toks bus. Pati gimdziau abu kartus, ir plysau, ir nieko tokio nebuvo, jau kita ryta sedejau.
CP nera kazkokia panaceja, jei nera fizniu, anatominiu trukdziu, tai kam tas cezaris?

Na matyt as tokia, kad niekada nesuprasiu moteru, kurios uz cezari, kad tik paciai gimdyti nereiketu...
Atsakyti
QUOTE(Jurgaig @ 2012 05 16, 20:48)
Na jei brolienei toks gimdymas teko, tai nereiskai , kad ir tavo toks bus. Pati gimdziau abu kartus, ir plysau, ir nieko tokio nebuvo, jau kita ryta sedejau.
CP nera kazkokia panaceja, jei nera fizniu, anatominiu trukdziu, tai kam tas cezaris?

Na matyt as tokia, kad niekada nesuprasiu moteru, kurios uz cezari, kad tik paciai gimdyti nereiketu...

bet nereiskia, kad gali neatsitikti
o koks skirtumas, ar pati ar vos ne , ne pati lotuliukas.gif pagimdo daktarai juk lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blacbery: 16 gegužės 2012 - 21:30