Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio GN

QUOTE(Gintareeee @ 2012 05 15, 15:19)
dar klausimelis mirksiukas.gif Ar Mazylyje siulo dirzus po gimdymo?..nes antroj ligoninej tai tikrai siulo...Sako jie padeda greiciau pilvuka sutraukti...Bet man l.idomu kaip Mazylyje.. g.gif

Manęs klausė ar turiu, nes tai tikrai geras daiktas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Molibdena @ 2012 05 07, 14:31)
Sveikos 4u.gif

siuose gimdymo namuose lankausi nuo nestumo pradzios ir ruosiuosi gimdyt, bet nesitarus. Gal gimdziusios gali papasakot, ko reikejo gimdykloje (slepeciu, neperslampanciu paluciu, naktinuku, vandens atsigerimui ir t.t.)? ka vesiuos i palata aisku, bet va ka turet prie saves gimdymo palatoj, kad paskui nereikstu rusiuotis nuvykus ir kuistis tasej ax.gif vaikiukui rubelius siuose gimdymo namuose duoda kiek zinau ir gimdyvei naktinukus gimdymo metu g.gif

Sveika,

turėk daug (aš turėjau 2 butelius po 2 litrus ir viską išmaukiau) vandens negazuoto, nes bent mane troškino, turėjau šokoladuką, gumines šlepetes, vaikui rūbelius, pampersiuką, vilnones kojinytes kleckui, fotoaparatą (jei norit)..
Naktinukus ir chalatą (abu tokie sexy lotuliukas.gif ) duoda, ir geriau su jais būti, nebent nori sukruvinti savus..Aš visą laiką kol buvau GN, buvau su jų sexy naktinukais, tik antrą dieną su savu chalatu..

Tiesa, gimdykloj vyrą turėkis...o šiaip svarbiausia kvėpuoti... mirksiukas.gif Po pirmojo gimdymo iškart pasakiau, kad noriu antro vaiko... thumbup.gif O atvežta į palatą, nulėkiau į dušą pirmoje vietoje drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥SL♥: 16 gegužės 2012 - 22:43
Kas gali pasakyti, kur rasti absoliuciai visus ikainius nete? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blacbery @ 2012 05 18, 18:06)
Kas gali pasakyti, kur rasti absoliuciai visus ikainius nete?  ax.gif

Įkainiai ne visada būna internete, kokie domina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥SL♥: 20 gegužės 2012 - 21:45
QUOTE(Blacbery @ 2012 05 16, 21:27)
bet nereiskia, kad gali neatsitikti
o koks skirtumas, ar pati ar vos ne , ne pati  lotuliukas.gif pagimdo daktarai juk  lotuliukas.gif

Daktarai pagimdo ??? g.gif Gal dar ir isnesioja.....
kai gimdysi, tada ir galesi pasakyti koks skirtumas..
Atsakyti
Nelabai ir as isivaizduoju, kaip daktaras gali pagimdyt uz gimdyve blink.gif bet zinau, kad kai kuriom akuseres spustelna pilva, kad mazylis greiciau islistu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgaig @ 2012 05 21, 12:28)
Daktarai pagimdo ???  g.gif  Gal dar ir isnesioja.....
kai gimdysi, tada ir galesi pasakyti koks skirtumas..

na tai turbut, jei cezari darosi moteris, tai pagal kai ka taip ir yra , kad enva jau ne pati ir pan
Papildyta:
QUOTE(Molibdena @ 2012 05 22, 11:29)
Nelabai ir as isivaizduoju, kaip daktaras gali pagimdyt uz gimdyve blink.gif bet zinau, kad kai kuriom akuseres spustelna pilva, kad mazylis greiciau islistu g.gif

skaityti reikia man atrodo kelis psl kur kalbama , kad cezaris tai neva... ..................
Papildyta:
QUOTE(♥SL♥ @ 2012 05 20, 21:45)
Įkainiai ne visada būna internete, kokie domina?

vienas is aktualesniu buvo ultragarso tyrimas...bet nebereikia... 4u.gif
Atsakyti
buwau mazylio gimdymo namuose, buwau kaip studente nes buwo ekskursija, aprode wisas patalpas, supazindino su istaiga, kokie kursai wyksta, kaip wyksta gimdymas. labai maloni wedeja. paliko labai gilu susidomejima ir labai gera ispudi. jei gimdysiu tai tik ten! atmosfera ir salygos gimdymui tiesiog puikios!! cia mano nuomone mielos merginos smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Molibdena @ 2012 05 22, 13:29)

Aga, man daktariukstis irgi pilva uzgule, kad liale greiciau islystu smile.gif
Atsakyti
praeita penktadieni apturejau cezario pjuvi planini mazylio namuose,tai esu viskuo patenkinta labai,personals nerealus,daktarai malonus,gavau vienviete palata,tik likom del vieno dalyko nepatenkinti,po cezario turejo atnesti naujagimi teciui ant ranku,uz tai vyras sumoket turejo 50lt,o vaikelio nieks taip ir neatnese..............
Atsakyti
QUOTE(Ievukinas @ 2012 06 03, 18:38)
praeita penktadieni apturejau cezario pjuvi planini mazylio namuose,tai esu viskuo patenkinta labai,personals nerealus,daktarai malonus,gavau vienviete palata,tik likom del vieno dalyko nepatenkinti,po cezario turejo atnesti naujagimi teciui ant ranku,uz tai vyras sumoket turejo 50lt,o vaikelio nieks taip ir neatnese..............

Nu pirma kart girdziu tokia nesamone... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukinas @ 2012 06 03, 18:38)
,po cezario turejo atnesti naujagimi teciui ant ranku,uz tai vyras sumoket turejo 50lt,o vaikelio nieks taip ir neatnese..............

nesupratau g.gif - vyras sumokėjo 50 Lt, kad galėtų paimt ant rankų naujagimį?
Atsakyti
QUOTE(Rijama @ 2011 10 10, 19:16)
As uz naturalu gimdyma  mirksiukas.gif kad ir koks jis sunkus bebutu. Ar teko susipazinti su cezario blogosiomis pusemis? Ar skaitet kiek yra komplikaciju, kokia rizika  mirksiukas.gif naturalus gimdymas, gali buti neskausmingas, juk yra pagalba moteriai, skausmo malsinimas. Plysta, kerpa tikrai ganetinai daznai, sedeti nepatogu buna apie savaite laiko. Ar zinot kad su cezariu negalima sestis? Steneti? Kad labai skauda, kad lipti is lovos reikia keturiomis, buna jog randas supuliuoja. vaistus nuo skausmo dazniausiai siulo 4 dienas, siulus isima po 7-8 dienu. Jautri vieta pusmeti ir islieka randas, kurio matomumas/nematomumas priklauso nuo gydytojo sugebejimo susiuti dailiai.

Mano patarimas - ruoskites gimdymui. Jus turit menesi laiko paskaitelems, knygoms, filmukams. GAl kai daugiau zinosit bus lengviau suprasti kas vyksta. Apie baisybes maziau skaitykit, pradekit ieskoti teigiamos gimdymo literaturos, kurioje ne gazdinimai, o nuosekli eiga kaip ir kas vyksta. skausma didelis buna ganetinai neilgai, jei nesiseka jo iskesti, yra pagalba mamai, kitos gimdo su vaistais ir nejaucia jokio skausmo aplamai mirksiukas.gif

Na nezinau kaip jauciasi turejusios cezari, bet puikiai zinau, ka reiskia plysimas ir kirpimas gimdant naturaliai. Sedeti apskritai praktiskai neimanoma 2 savaites (tik po 2 savaiciu pradeda siulai nykt ir viskas valytis), vos ne kaskart i lova teko lipt ir is jos islipt keturiom ir su asarom, neimanoma buvo pasilenkt, atsitupt ar koki staigesni judesi atlikt. Is esmes, normaliai atsisedau po kokio 1,5 menesio.
Antra karta naturaliai gimdyt tikrai nesinori...
O kalbant apie paskaiteles (lankiau jas Mazylio GN) ir pan, tai jose dazniausiai pasakojama apie gimdymus pagal vadoveli. Viskas vyksta graziai, su nedideliu skausmeliu... Apie komplikacijas ar sunkius gimdymus nelabai kalbama. Aisku, turbut del to, kad nenori gasdint pirma karta gimdanciu.
Atsakyti