QUOTE(Gintareeee @ 2012 05 15, 15:19)
dar klausimelis
Ar Mazylyje siulo dirzus po gimdymo?..nes antroj ligoninej tai tikrai siulo...Sako jie padeda greiciau pilvuka sutraukti...Bet man l.idomu kaip Mazylyje.. 

Manęs klausė ar turiu, nes tai tikrai geras daiktas

Papildyta:
QUOTE(Molibdena @ 2012 05 07, 14:31)
Sveikos
siuose gimdymo namuose lankausi nuo nestumo pradzios ir ruosiuosi gimdyt, bet nesitarus. Gal gimdziusios gali papasakot, ko reikejo gimdykloje (slepeciu, neperslampanciu paluciu, naktinuku, vandens atsigerimui ir t.t.)? ka vesiuos i palata aisku, bet va ka turet prie saves gimdymo palatoj, kad paskui nereikstu rusiuotis nuvykus ir kuistis tasej
vaikiukui rubelius siuose gimdymo namuose duoda kiek zinau ir gimdyvei naktinukus gimdymo metu 

siuose gimdymo namuose lankausi nuo nestumo pradzios ir ruosiuosi gimdyt, bet nesitarus. Gal gimdziusios gali papasakot, ko reikejo gimdykloje (slepeciu, neperslampanciu paluciu, naktinuku, vandens atsigerimui ir t.t.)? ka vesiuos i palata aisku, bet va ka turet prie saves gimdymo palatoj, kad paskui nereikstu rusiuotis nuvykus ir kuistis tasej

Sveika,
turėk daug (aš turėjau 2 butelius po 2 litrus ir viską išmaukiau) vandens negazuoto, nes bent mane troškino, turėjau šokoladuką, gumines šlepetes, vaikui rūbelius, pampersiuką, vilnones kojinytes kleckui, fotoaparatą (jei norit)..
Naktinukus ir chalatą (abu tokie sexy

Tiesa, gimdykloj vyrą turėkis...o šiaip svarbiausia kvėpuoti...