Įkraunama...
Įkraunama...

Swapa's swapiuka's swapelyti's

Parodyk topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 11 02, 06:48)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aga parodyk, pasakysim ar gerai gavos lens.gif rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 11 02, 10:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Aga parodyk, pasakysim ar gerai gavos lens.gif  rolleyes.gif  biggrin.gif

Nee, paskui dar nukopijuosit beee.gif kažkaip dabar įdėjų begalybės, nebežinau kurią išsirinkt doh.gif ir šiaip toks kūrybinis periodas, jau dalį kalėdinių dovanų padariau
Atsakyti
Matai kokia - nesidalina, gaila verysad.gif
Atsakyti
kokios grazios moteros
4u.gif
Atsakyti
Kartais dalinuosi, kartais ne - priklauso nuo nuotaikos biggrin.gif Tavi, o be šilko tapybos dar ką nors rankdarbiauji?

Kokį gražų megztinį radau wub.gif Kažin ar sudėtinga tokį numegzt? Jei močiutė nesupras kaip megzt, reiks paaiškint, o aš čia nieko nesuprantu lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Moku megzti, bet prastai. Taigi beveik nieko nemoku. Šiek tiek vėliau ( šilkas plius vilna šalikus). Prie vėlimo tikiuos dar kada nors grįžti
Atsakyti
QUOTE(Mozaika. @ 2011 11 02, 15:44)
Kokį gražų megztinį radau wub.gif  Kažin ar sudėtinga tokį numegzt? Jei močiutė nesupras kaip megzt, reiks paaiškint, o aš čia nieko nesuprantu lotuliukas.gif

Nesudėtinga, bet marūdna wink.gif tos pynės - fui kaip nemėgstu jų megzt...
Megztinis tai gražus, tik nežinau ar labai patogu su juo - ta pynių juosta kur viršui tai ji nelabai patogi - kai kelsi rankas į viršų - trukdys ir visas megztinis kelsis į viršų. Gerai pagalvok prieš "užsakydama" močiutei, nes darbo daug o kai paskui nenešiosi - močiutės gaila.
O aprašymas jo va čia yra - tikiuosi, tavo močiutė skaito rusiškai
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Ačiū, Smilga smile.gif aš tikiuosi, kad skaito rusiškai g.gif Jau mačiau, kad tas viršus nepatogus, bet turbūt galima tą dalį trumpesnę daryti, kad netrukdytų
Atsakyti
Pritariu smilgai, nera patogus megztinukas. O jei dar issiplovus patys zemyn... schmoll.gif Jei labai patinka, paprašyki močiutės numegzti su statytomis rankovėmis ir plius tokia alia skraistę atskirai. Kada norėsi užsidėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Pradėjau dirbti su naujais dažais - garinamais. Su jais kitaip tapos, iš vienos pusės lengva pataisyti klaidą, bet bijo drėgmės kol neužfiksuoti, lašas ir viskas -plėmas. Vakar tikėjaus grįžus namo užfiksuoti baigtą skarą. Išsinešu iš kambario skarą žiūriu gi pora didžiuliu plėmų, mano katinas palaižė. Tai visą vakarą taisiau. doh.gif
Atsakyti