Parodyk

QUOTE(ELlJA @ 2011 11 02, 10:36)
Nee, paskui dar nukopijuosit

Matai kokia - nesidalina, gaila

kokios grazios moteros

Moku megzti, bet prastai. Taigi beveik nieko nemoku. Šiek tiek vėliau ( šilkas plius vilna šalikus). Prie vėlimo tikiuos dar kada nors grįžti
QUOTE(Mozaika. @ 2011 11 02, 15:44)
Kokį gražų megztinį radau
Kažin ar sudėtinga tokį numegzt? Jei močiutė nesupras kaip megzt, reiks paaiškint, o aš čia nieko nesuprantu

Nesudėtinga, bet marūdna

Megztinis tai gražus, tik nežinau ar labai patogu su juo - ta pynių juosta kur viršui tai ji nelabai patogi - kai kelsi rankas į viršų - trukdys ir visas megztinis kelsis į viršų. Gerai pagalvok prieš "užsakydama" močiutei, nes darbo daug o kai paskui nenešiosi - močiutės gaila.
O aprašymas jo va čia yra - tikiuosi, tavo močiutė skaito rusiškai
Ačiū, Smilga
aš tikiuosi, kad skaito rusiškai
Jau mačiau, kad tas viršus nepatogus, bet turbūt galima tą dalį trumpesnę daryti, kad netrukdytų

Pritariu smilgai, nera patogus megztinukas. O jei dar issiplovus patys zemyn...
Jei labai patinka, paprašyki močiutės numegzti su statytomis rankovėmis ir plius tokia alia skraistę atskirai. Kada norėsi užsidėsi

Pradėjau dirbti su naujais dažais - garinamais. Su jais kitaip tapos, iš vienos pusės lengva pataisyti klaidą, bet bijo drėgmės kol neužfiksuoti, lašas ir viskas -plėmas. Vakar tikėjaus grįžus namo užfiksuoti baigtą skarą. Išsinešu iš kambario skarą žiūriu gi pora didžiuliu plėmų, mano katinas palaižė. Tai visą vakarą taisiau.