Įkraunama...
Įkraunama...

Swapa's swapiuka's swapelyti's

QUOTE(tavi @ 2011 11 03, 09:37)
Pradėjau dirbti su naujais dažais - garinamais. Su jais kitaip tapos, iš vienos pusės lengva pataisyti klaidą, bet bijo drėgmės kol neužfiksuoti, lašas ir viskas -plėmas. Vakar tikėjaus grįžus namo užfiksuoti baigtą skarą.  Išsinešu iš kambario skarą žiūriu gi pora didžiuliu plėmų, mano katinas palaižė[COLOR=red]. Tai visą vakarą taisiau. doh.gif

lotuliukas.gif

tai, kad jis pas tave narkomanas, negalima palikti jo vieno, ypac su darbais tavo nebaigtais, neplautais teptukais ir neispiltu vandeniu lotuliukas.gif

blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiukstiene: 03 lapkričio 2011 - 11:17
Tai jis jau seniai taikos į vandenį kur teptukus plaunu, dar taip prie skysčio kur alyvuogės būna konservuotos puola.
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 11 03, 12:30)
Tai jis jau seniai taikos į vandenį kur teptukus plaunu, dar taip prie skysčio kur alyvuogės būna konservuotos puola.

lotuliukas.gif
Atsakyti
Papuošalai praktiškai visi patiko, tik , kad beveik tokiu pačiu aš turiu begales , ypatingai tu medvilniniu zamotku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nertu lininiu irgi, bet aišku neišbrokysiu ax.gif .Bais pamėgau dabar natūralias spalvas arba mėėėėėėėėėėėėlyyyynaaaaaaaaaa thumbup.gif , tai jeigu kokio natūralaus lino spalvos arba mėlyna tai sueis viskas ax.gif .
A o jūsu ten visu tie kaklai sutrumpėje aaaaaaaaaaa, mano tai kaip gervelės kokios lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 03 lapkričio 2011 - 22:47
Katinyti, amžius plius svoris padidėjęs
Atsakyti
A4 formato dovanu maiselis

user posted image
user posted image
user posted image

Dovanu maiselis, aukstis 13cm, plotis 7cm

user posted image
user posted image
Atsakyti
Gražu
Atsakyti
aciu, sakau pagyvinsiu temuke
Atsakyti
aha grazus darbai ir ankstesni ideti grazus- nertiniai
Atsakyti
Katinyti, amžius plius svoris padidėjęs

Tai sakai sukris ir manasis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .O dėl amžiaus , tai nesu aš kokia tai jauniklė ax.gif po keliu dienu švesiu apvalu jubilieju unsure.gif
Atsakyti
As dar patersiu temuke biggrin.gif

Rozes vasara - sage

user posted image
user posted image

Atsakyti
Gerai atrodo, tikrai papuoš drabužį
Atsakyti