QUOTE(naujokas998 @ 2011 10 24, 21:50)
Sveikos merginos,
as irgi jungiuosi prie jusu. Mazyli planuojam nuo rugpjucio menesio. Mano ciklas 43-46 dienos. Buvau pas gydytoja tirtis ar man viskas gerai, kad toks ilgas ciklas, tai sake, kad esu visiskai sveika. Liepe nusiraminti ir atkakliai atlikineti namu darbus

Pirma cikla nepavyko, antraji ovuliacija nusistaciau su OT. Mm turetu buti sestadieni, tai dabar nerimo dienos, pavyko ar nepavyko
Labukas
nebijok, tai normalus ciklas, ypac jei jis nuolat kartojasi kas 43-46 . Aisku, tai ne 28 dienos, bet nenormalus butu jei viena karta butu po 30 dienu, kita karta po 60-ies... As pati ilga laika turejau toki va keista cikla, man budvao irgi kas 45 dienas kazkur.. Veliau sumazejo iki kazkur 35 dienu. O dabar kaip laikrodukas- 28 dienos. Nezinau kodel, bet darau prielaida kad del folio rugsties. Nes butent nuo to menesio kai pradejau gerti, ciklas automatiskai pirma menesi sumazejo is 35 dienu i 33, antra menesi iki 29, o db jau kelis men po 28 dienas...Ir uzsienio portale skaiciau kad kazkam pradejus gerti folio rugsti ciklas stabilizavosi..
Tikiuosi mmm neateis... as irgi nelaukiu..turejo buti snd, su siaubu ryt stebesiu vel...