Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(tuatra @ 2011 10 24, 19:03)
Merginos, ką tik parskridom su vyru iš kelionės. Jokių simptomų ar požymių. Visiškai nieko. Bet kadangi turiu begalę nėštumo testų, nubėgau ir kvaila pasidariau. Ką manot? user posted image[/IMG]

Soriukas, ne taip nuotrauką įmečiau bigsmile.gif

manau kad labai stipriai sveikinti reikia,lengvo nestumo
Atsakyti
Ka cia ir besakysi, gerai pavaret! Sveikinimai is sirdies 4u.gif ir gero nestuke.gif . Siusk ir mums virusa drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip nesveika dabar sėdžiu išsišiepus biggrin.gif Tikiuosi niekur nepabėgs. Laukiu trečiadienio ir nelaukiu mmm 4u.gif ax.gif
Atsakyti
net neturek tokiu minciu schmoll.gif viskas bus gerai,pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuatra @ 2011 10 24, 18:14)
Kaip nesveika dabar sėdžiu išsišiepus biggrin.gif Tikiuosi niekur nepabėgs. Laukiu trečiadienio ir nelaukiu mmm 4u.gif  ax.gif

Tai ir nesulauksi tu mm , labai grazus + .Viskas bus gerai
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif

gal zinote, turite ideju kas cia vyksta... snd turejo buti mmm, bet nebuvo, tik antra diena jau vos pateplioja rudai (10 dienu geriau duphaston, kai nustojau ir pradejo tas kitas dvi dienas tepliot). BT laikosi 37... NT neigiamas, maudzia sona arba papilve pakaitom... Siaip mano ciklas kaip laikrodukas.. Jau pradedu tureti vilciu, o is kitos puses jauciu kad pramus mmm ... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogiene: 24 spalio 2011 - 19:54
QUOTE(tuatra @ 2011 10 24, 18:03)
Merginos, ką tik parskridom su vyru iš kelionės.

Labai džiugios naujienos. Sveikinu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Uogiene @ 2011 10 24, 20:50)
labas vakaras  4u.gif

Jau pradedu tureti vilciu, o is kitos puses jauciu kad pramus mmm ...  unsure.gif

Kantrybės - tiesa greit paaiškės. Jei ne šį mėnesį, tai kitą pavyks mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tuatra @ 2011 10 24, 18:14)
Kaip nesveika dabar sėdžiu išsišiepus biggrin.gif Tikiuosi niekur nepabėgs. Laukiu trečiadienio ir nelaukiu mmm 4u.gif  ax.gif

Ir jokių nėštukiškų pojūčių nėra? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

as irgi jungiuosi prie jusu. Mazyli planuojam nuo rugpjucio menesio. Mano ciklas 43-46 dienos. Buvau pas gydytoja tirtis ar man viskas gerai, kad toks ilgas ciklas, tai sake, kad esu visiskai sveika. Liepe nusiraminti ir atkakliai atlikineti namu darbus biggrin.gif Pirma cikla nepavyko, antraji ovuliacija nusistaciau su OT. Mm turetu buti sestadieni, tai dabar nerimo dienos, pavyko ar nepavyko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 10 24, 21:50)
Sveikos merginos,

as irgi jungiuosi prie jusu. Mazyli planuojam nuo rugpjucio menesio. Mano ciklas 43-46 dienos. Buvau pas gydytoja tirtis ar man viskas gerai, kad toks ilgas ciklas, tai sake, kad esu visiskai sveika. Liepe nusiraminti ir atkakliai atlikineti namu darbus  biggrin.gif  Pirma cikla nepavyko, antraji ovuliacija nusistaciau su OT. Mm turetu buti sestadieni, tai dabar nerimo dienos, pavyko ar nepavyko  blush2.gif

Labukas 4u.gif
nebijok, tai normalus ciklas, ypac jei jis nuolat kartojasi kas 43-46 . Aisku, tai ne 28 dienos, bet nenormalus butu jei viena karta butu po 30 dienu, kita karta po 60-ies... As pati ilga laika turejau toki va keista cikla, man budvao irgi kas 45 dienas kazkur.. Veliau sumazejo iki kazkur 35 dienu. O dabar kaip laikrodukas- 28 dienos. Nezinau kodel, bet darau prielaida kad del folio rugsties. Nes butent nuo to menesio kai pradejau gerti, ciklas automatiskai pirma menesi sumazejo is 35 dienu i 33, antra menesi iki 29, o db jau kelis men po 28 dienas...Ir uzsienio portale skaiciau kad kazkam pradejus gerti folio rugsti ciklas stabilizavosi..
Tikiuosi mmm neateis... as irgi nelaukiu..turejo buti snd, su siaubu ryt stebesiu vel... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiene @ 2011 10 24, 22:05)
Labukas  4u.gif
nebijok, tai normalus ciklas, ypac jei jis nuolat kartojasi kas 43-46 .  Aisku, tai ne 28 dienos, bet nenormalus butu jei viena karta butu po 30 dienu, kita karta po 60-ies... As pati ilga laika turejau toki va keista cikla, man budvao irgi kas 45 dienas kazkur.. Veliau sumazejo iki kazkur 35 dienu. O dabar kaip laikrodukas- 28 dienos. Nezinau kodel, bet darau prielaida kad del folio rugsties. Nes butent nuo to menesio kai pradejau gerti, ciklas automatiskai pirma menesi sumazejo is 35 dienu i 33, antra menesi iki 29, o db jau kelis men po 28 dienas...Ir uzsienio portale skaiciau kad kazkam pradejus gerti folio rugsti ciklas stabilizavosi..
Tikiuosi mmm neateis... as irgi nelaukiu..turejo buti snd, su siaubu ryt stebesiu vel... blink.gif

As irgi jau tris menesius geriu folio rugsti, bet nesusinormalizavo ciklas schmoll.gif Tikiuosi, kad mm nesulauksi wink.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti