Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

Hmm.. pagal viska siandien turejo prasideti mmm, bet nieko panasaus. O siandien atliktas NT - neigiamas. Kaip rasiau anksciau, nesisaugojom pries pat O, tad logiska butu buve pastoti. Keistas tas mano organizmas..
Atsakyti
QUOTE(indre5555 @ 2011 10 23, 21:11)
Hmm.. pagal viska siandien turejo prasideti mmm, bet nieko panasaus. O siandien atliktas NT - neigiamas. Kaip rasiau anksciau, nesisaugojom pries pat O, tad logiska butu buve pastoti. Keistas tas mano organizmas..

nu nepykit mergaites, bet man juokingai skamba, jei jau nesisaugojau tai jau turejau pastoti lotuliukas.gif toliau nekomentuosiu, bet kita kart kai paskaitau, tai juokas suima, kaip pozymiu ieskote, vos ne kiekviena pirstelejima ar pilvo pamaudima, ar (.)(.) pajautrejima iskart prie nestumo pozymiu priskiriate.... doh.gif maziau ieskokite pozymiu, maziau stresuokite va ka galiu pasakyti.... sekmes visoms belaukiant teigiamo NT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 23, 21:46)
nu nepykit mergaites, bet man juokingai skamba, jei jau nesisaugojau tai jau

Kai kam PMS biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalnuose @ 2011 10 23, 22:04)
Kai kam PMS  biggrin.gif

4u.gif

Kalnuose, kaip tu? Kiek pamenu panasiai pries kelias dienas jautemes. Gal netycia jau gadinai NT?
Atsakyti
QUOTE(Kalnuose @ 2011 10 23, 22:04)
Kai kam PMS  biggrin.gif

tikrai ne PMS, iki jo dar man toli tongue.gif tik viena kart sozinojes ka tai reiskia nestumo pozymiai, toliau ju nebeieskai, nes kai ju ieskojau tai kaip ir sakau kiekvienas pirstelejimas jie buvo, o kai pastojau - jie buvo visai kitokie nei as maniau, kad ir tas paprasciausias pykinimas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu_ieva @ 2011 10 23, 22:11)
Kalnuose, kaip tu? Kiek pamenu panasiai pries  kelias dienas jautemes. Gal netycia jau gadinai NT?

Laukiu penktadienio mirksiukas.gif
O kaip Tu, ar dareisi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalnuose @ 2011 10 23, 22:28)
Laukiu penktadienio  mirksiukas.gif
O kaip Tu, ar dareisi?  smile.gif

Nea...as ir dar laukiu, bet manau penktadieni ir as gadinsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(BellaR @ 2011 10 20, 22:11)
Na kad tevelis tai su manimi ax.gif

Tiesiog kitoje temoje skaiciau jusu pasisakyma kad tevelis vaiko nenori unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 23, 21:16)
tikrai ne PMS, iki jo dar man toli  tongue.gif tik viena kart sozinojes ka tai reiskia nestumo pozymiai, toliau ju nebeieskai, nes kai ju ieskojau tai kaip ir sakau kiekvienas pirstelejimas jie buvo, o kai pastojau - jie buvo visai kitokie nei as maniau, kad ir tas paprasciausias pykinimas  bigsmile.gif

Pritariu, kuo maziau ieskai pozymiu tuo geriau smile.gif As irgi visokiu pozymiu ieskodavau.Ir kai paskutini men sakiau jau viskas uzkniso ir neskaiciuosiu kada daryt ND, sakau tingiu ir nusibodo viskas, tai nesulaukiau mmm.Nors BT isvis buvo nesamoninga ir tikrai nieko nesitikejau.O dabar kai pagaliau pamaciau II tai nelabai ka ir jauciu.Na krutine maudzia ir padideeejus biggrin.gif Gal strenas dar pamaudzia.Automobili labai sunku iskentet, bet man ir anksciau jas skaudejo.Zodziu net nesijauciu nestuke.gif Gal jau kai patvirtins gyd ir pati pamatysiu tai patikesiu.Nes po tiek metu planavimo, testu gadinimo, ir vieno nesekmingo nestuke.gif net nezinau kaip jaustis.Tiesiog gyvenu ir laukiu
Jei prie pozymiu, tai kai praeita karta buvo uzkibe kvapus labai jauciau.
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 23, 22:46)
nu nepykit mergaites, bet man juokingai skamba, jei jau nesisaugojau tai jau turejau pastoti  lotuliukas.gif toliau nekomentuosiu, bet kita kart kai paskaitau, tai juokas suima, kaip pozymiu ieskote, vos ne kiekviena pirstelejima ar pilvo pamaudima, ar (.)(.) pajautrejima iskart prie nestumo pozymiu priskiriate....  doh.gif maziau ieskokite pozymiu, maziau stresuokite va ka galiu pasakyti.... sekmes visoms belaukiant teigiamo NT  mirksiukas.gif

Mieloji, kur iskaitete nors viena "isieskota pozymi" mano zinuteje? Tiesiog anksciau rasiau, kodel tiketinas pastojimas si menesi. O dabar tepaminejau veluojancias mmm ir nei vieno kito "pirstelejimo" - kaip jus issireiskete...
mirksiukas.gif
Atsakyti
Nagi, merginos, nesipykstam. Supraskim ir uzjkauskim viena kita - Tos, kurios jau turejo laimes susilaukti leliu, zino kokiu pozymiu laukti, na o mums, naujokems, beviltiskai trokstamcioms pastoti - kiekviena laukimo diena kaip stebuklas, o jei dar koki pozymi ''israndam'' isvis pilnos kelnes laimes. Beabejo, poto seka nusivylimas... na bet juk klystam visos. Tad Mielos esamos mamytes, bukite mums gailestingesnes ir atleiskite uz nekantruma 4u.gif
Va su Jusu patarimais mes ir judam tu tikruju pozymiu atpazinimo keliu. Aciu jums uz komentarus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(indre5555 @ 2011 10 23, 21:11)

Nieko čia keisto, vienas ND kartas prieš O nieko nereiškia. Juolab jei norite pastoti, stresas padarys atvirkčiai. O mm vėluoja dažniausiai būtent dėl to streso vidinio. Daug kam čia taip buvo, nieko naujo smile.gif Ir kodėl Jūs tikitės , kad logiška būtų pastoti nesisaugant vieną kartą prieš O?
Tokių kaip Jūsų situacijų šiose temose kas savaitę po vieną būna, kai daro ND per ovuliaciją, nelaukia mm, o mm diena testas neigiamas. Dažnėja ši istorija wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 24 spalio 2011 - 10:32