Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

As tai manau ,kad kartais ir to vieno kartelio uztenka.Aisku, taip pastoja mazas procentas , bet pasitaiko.Taigi visiskai nurasyti tokios galimybes negalima.O tas nekantrumas ir pirsciojimas planuojant pirma vaikeli yra normalus .Viskas taip nauja. Man tai visai linksma buna paskaitineti.
Na kas liecia mane tai stengiuosi ignoriuoti visokius galimus pozymius ir tiesiog laukiu penktadienio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*milka* @ 2011 10 24, 12:11)
As tai manau ,kad kartais ir to vieno kartelio uztenka.Aisku, taip pastoja mazas procentas , bet pasitaiko.Taigi visiskai nurasyti tokios galimybes negalima.O tas nekantrumas ir pirsciojimas planuojant pirma vaikeli yra normalus .Viskas taip nauja. Man tai visai linksma buna paskaitineti.
Na kas liecia mane tai stengiuosi ignoriuoti visokius galimus pozymius ir tiesiog laukiu penktadienio smile.gif

Dažniausiai iš vieno karto pastoja jaunos merginos, dažnai ir netyčiukai būna ir šeip panašūs atvejai, nes jaunai sveikai panelei yra daugiau šansų pastoti nei tokiai pat sveikai 30metei. Kažkur skaičiau, kad su kiekvienais metais moteriai pastojimas tampa sunkesnis, aišku visada yra išimčių, ir tikrai tokių laimingųjų yra, kur užtenka vieną kartą per vaisginas dienas pasimyluoti, ir pastoja.
Deja, bet daugėja priešingų atvejų - pastoti darosi sunkiau, ir čia yra tokių, kurios po ilgo meto pastoja, bet persileidžia, ir dėl to ta pastojimo tema tampa jautri, truputi skaudi, ir dėl to kartais pritrūkstama kantrybės tokiems " trizniojimams", optimistiškoms kalboms ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 24, 12:17)
kartais pritrūkstama kantrybės tokiems " trizniojimams", optimistiškoms kalboms ir pan smile.gif

Aš su MB jau nuo 2005 metų planuoju antrą su pertraukomis, turėjau ir persileidimų ankstyvųjų keletą ir policistozės diagnozę, tačiau nenoriu liūdnai mąstyti, noriu būti optimistė, nes kažin, ar norės antrasis mūsų lelius pas mus ateiti, jei aš tuo paprasčiausiai netikėsiu ir nesidžiaugsiu wub.gif

Aš jo/jos labai noriu ir laukiu kupina meilės širdimi, man kiekvienas nestuke.gif požymis labai svarbus, nes tomis pauzėmis, kai neplanuodavome, man nei krūtys padidėdavo, nei pykindavo, nei pilvą mausdavo - nebent vieną dieną prieš mmm.
4u.gif
Atsakyti
As irgi turejau viena nesekminga nestuma verysad.gif ir ta karta viskas buvo verysad.gif netiketa ir nauja, jokiu pozymiu nepastebejau kol mm neuzvelavo savaite, nors dabar kaip prisimenu tai ir krutine ir pilva smarkiai mausdavo, viska nurasiau pms. na o dabar kai planuoju tai kaskaip idomu save stebeti, ieskoti tu pozymiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*camomila* @ 2011 10 24, 12:42)
As irgi turejau viena nesekminga nestuma verysad.gif  ir ta karta viskas buvo verysad.gif  netiketa ir nauja, jokiu pozymiu nepastebejau kol mm neuzvelavo savaite, nors dabar kaip prisimenu tai ir krutine ir pilva smarkiai mausdavo, viska nurasiau pms. na o dabar kai planuoju tai kaskaip idomu save stebeti, ieskoti tu pozymiu smile.gif

drinks_cheers.gif aš irgi po persileidimo planuoju, ir pirmas mano ciklas ir taip smagu stebėti kaip kinta kūnas, požymiai, pojūčiai su skirtinga ciklo diena, vedu net kalendoriuką, rašausi savijautą, žodžiu tikrai naujas ir įdomus patyrimas, ir manau jei nepastosiu greitai, bus naudingas sekant kitus ciklus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 24, 12:45)
rašausi savijautą, žodžiu tikrai naujas ir įdomus patyrimas, ir manau jei nepastosiu greitai, bus naudingas sekant kitus ciklus  ax.gif

Labai šauni idėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalnuose @ 2011 10 24, 12:47)
Labai šauni idėja  thumbup.gif

Dėkui 4u.gif

Kadangi nematuoju BT, nes kol kas nemanau, kad to reikia, tai bent jau taip pagal pojūčius išmoksiu pažinti ciklo dienas, ovuliaciją ir visa kita ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 24, 12:45)
drinks_cheers.gif  aš irgi po persileidimo planuoju, ir pirmas mano ciklas ir taip smagu stebėti kaip kinta kūnas, požymiai, pojūčiai su skirtinga ciklo diena, vedu net kalendoriuką, rašausi savijautą, žodžiu tikrai naujas ir įdomus patyrimas, ir manau jei nepastosiu greitai, bus naudingas sekant kitus ciklus  ax.gif

su pirmu planavimu ir aš vedžiausi savijautos aprašymo kalendorių. bet su antru viskas buvo kitaip
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2011 10 24, 13:26)
su pirmu planavimu ir aš vedžiausi savijautos aprašymo kalendorių. bet su antru viskas buvo kitaip

O aš - atvirkščiai, nes su pirmu pastojau iš karto, tai net nelabai įvertinau tai, kad gali būti ir sunku pastoti...
Atsakyti
Merginos, ką tik parskridom su vyru iš kelionės. Jokių simptomų ar požymių. Visiškai nieko. Bet kadangi turiu begalę nėštumo testų, nubėgau ir kvaila pasidariau. Ką manot? user posted image[/IMG]

Soriukas, ne taip nuotrauką įmečiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuatra @ 2011 10 24, 18:03)
Merginos, ką tik parskridom su vyru iš kelionės. Jokių simptomų ar požymių. Visiškai nieko. Bet kadangi turiu begalę nėštumo testų, nubėgau ir kvaila pasidariau. Ką manot? user posted image[/IMG]

Soriukas, ne taip nuotrauką įmečiau bigsmile.gif

nu man panasu i teigiama ryskejanti vaiduokliuka smile.gif
Sveikinimai!!! nestuke.gif
Atsakyti
na,man ir panasu y teigiama smile.gif va ka reiskia atostogos,tikiuos viskas pasitvirtins,labai dziaugiuos uz jus smile.gif
Atsakyti