Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 18 namučiai

QUOTE(Gytis` @ 2011 10 07, 12:00)
Jus taip visos pergyvenate del tos krutines lyg be jos daugiau nieko neturetumete  smile.gif

Butumei moteris ir tu pergyventum hihihi.gif O pas mane isvis dar kai mazulyte vien be sporto plius lasinuku prisiauginus, o krutines vistiek nera, tai baisu, kad pasportavus ir lasinukus naikinant krutine isvis dings doh.gif
Atsakyti
Laba diena
Jus taip visos pergyvenate del tos krutines lyg be jos daugiau nieko neturetumete  smile.gif

Tai, kad čia beveik vizitinė kortelė daugumai vyrų. Aš dėl savo prisirpusios krūtinės paauglystėje, kai dar hormonai šėlo ir šiaip kai dar jokie seksai nenuimdavo to prisirpimo populiariausia tarp kitų mergų būdavau tongue.gif Aišku, daug ir nemalonumų dėl to, nes visokie seniai irgi kabindavosi, net pavojingų situacijų kiek kartų būta doh.gif ir aišku, jei kas ir normalesnis įsižiūri, tai ne į protą, ne į charakterį, o į papus iš pradžių, bet juk visada yra galimybė vėliau atskleisti ir visa kita biggrin.gif Žodžiu vistiek į didelį pliusą viskas išeina biggrin.gif Mano sesė dvigubai suktis gyvenime turi, nes krūtinė mažutė lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos (sveiki),

as sia savaite niekaip nesusitariu su maistu, itariu jau antra tokia savaite smile.gif prisiduosiu su pliusu sia savaite blush2.gif

72.2 (plius 300 gr.)

lemuo - (is po vakar pasiputes)
koja, klubai - (matyt maistas savo padare, nes sporto buvo per savaite 5 val.20)

o va blauzda -1, pilvas -4 (is praeitos mmm pasitvarke), sonai -2, rankos -1.

tai nesu su visisku nuliu.

Del krutines, seniai nebesimatuoju kai metu, nervai nelaiko, po dvieju vaikeliu neber jos, nu ziauriai be rysio, buvau ir apie operacija pagalvojus. Visi liemenukai su padidinimais, negali i gatve be ju iseit, ziauriai atrodo, kaip trikapis figura tada juodai biggrin.gif tikiuos kad sportas nors kiek ja pakels, nes pati krutine po 4 metu maitinimo istampyta ziauriai, nemanau kad kas jai bepadetu.
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 10 07, 12:14)
Laba diena

Tai, kad čia beveik vizitinė kortelė daugumai vyrų. Aš dėl savo prisirpusios krūtinės paauglystėje, kai dar hormonai šėlo ir šiaip kai dar jokie seksai nenuimdavo to prisirpimo populiariausia tarp kitų mergų būdavau tongue.gif Aišku, daug ir nemalonumų dėl to, nes visokie seniai irgi kabindavosi, net pavojingų situacijų kiek kartų būta doh.gif ir aišku, jei kas ir normalesnis įsižiūri, tai ne į protą, ne į charakterį, o į papus iš pradžių, bet juk visada yra galimybė vėliau atskleisti ir visa kita biggrin.gif Žodžiu vistiek į didelį pliusą viskas išeina biggrin.gif Mano sesė dvigubai suktis gyvenime turi, nes krūtinė mažutė lotuliukas.gif

cia gerai Vici parasei, nulust galima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2011 10 07, 13:00)

Tai kad vyrai pirmiausia ziuri kokio didumo papai o tik paskui kokio gylumo smegenu rieves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2011 10 07, 12:19)
Tai kad vyrai pirmiausia ziuri kokio didumo papai o tik paskui kokio gylumo smegenu rieves ax.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Suprantu paaugliai toliau krutines ir nemato, bet visumoj, tai man atrodo didele krutine labiau pasipuikavimui pries kitas moteris nei del patikimo vyram. smile.gif
Atsakyti
Kaip zadejau menesio rezultatai:

rankos-2
po krūtine -1
lėmuo -1
šonai - 3
pilvas - 3
klubai -2
kojos -2
blauzdos -1

Sporto per menesi 18val. 18 min. (ant galo treniruotes buvo intensyvesnes) biggrin.gif man labai patinka visokios suvestines, grafikai, isvados ir tt. Esu tokia popierine knistuke.

buciau maista pareguliavus, but buve geriau, startuojam i 2 menesiuka
fitness4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 07 spalio 2011 - 12:02
Kristute97, man atrodo, ir aš tą knygą turiu, tokia mėlyna storais viršeliais, vadinasi "Sveikata ir kūno grožis", man ten patinka skyrius apie mitybą, trumpai ir aiškiai surašyta, ką kada ir kaip valgyti.
QUOTE(doviem @ 2011 10 07, 11:34)
tai vat dabar jau bandau po truputi, nors labai sunku sad.gif

Girdėjau neblogų atsiliepimų apie A. Carr "Lengvą būdą mesti rūkyti", neskaitei?

QUOTE(Gytis` @ 2011 10 07, 12:55)
man atrodo didele krutine labiau pasipuikavimui pries kitas moteris nei del patikimo vyram.  smile.gif

Aš pvz. nenoriu didelės krūtinės, tiesiog norėtųsi, kad proporcijos kistų tolygiai, o ne nuo vienų vietų daugiau, nuo kitų mažiau - ir neslėpsiu, jog ir man pačiai bei vyrui labiau patinka B, o ne A dydis, kuris manęs laukia biggrin.gif Net ir Š. Navickio knygoj "Kaip gyveni, taip ir atrodai" rašoma, jog čia jau nieko nepadarysi, nebent pasitobulint chirurgiškai.

P.S. Merginos, o gal būtų norinčių prisiduoti ir krūtinės apimtis, nes man truputį lievai, matuojiesi viską, o krūtinės nepriduodi. Aišku, tos, kurios norėtų.
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 10 07, 13:34)
Girdėjau neblogų atsiliepimų apie A. Carr "Lengvą būdą mesti rūkyti", neskaitei?

Zinau, tetis mete paskaites, bet nedristu prasyti pas ji (vis slepiuosi gi nuo tevu) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 10 07, 14:34)

P.S. Merginos, o gal būtų norinčių prisiduoti ir krūtinės apimtis, nes man truputį lievai, matuojiesi viską, o krūtinės nepriduodi. Aišku, tos, kurios norėtų.

Kadangi man krutine - ne tas tikrasis tikslas, tai as pasuoju blush2.gif

QUOTE(doviem @ 2011 10 07, 14:41)
Zinau, tetis mete paskaites, bet nedristu prasyti pas ji (vis slepiuosi gi nuo tevu) doh.gif

Paieskok, tikrai yra elektroninis sios knygos variantas.As is tu, kurie nepripranta prie rukymo smile.gif
Atsakyti
Labas,

Rezultatai po 3 savaičių 'nesporto' ir 3 dienų sporto: 56,6kg/90/64/51 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristute97 @ 2011 10 07, 10:52)
Grįžus namo pažiūrėsiu, vakar kaip tik išsitraukiau paskaitinėti ir prisiminti.

ok 4u.gif

QUOTE(doviem @ 2011 10 07, 11:34)
abejoju, nei temperaturos kokios nei ka... nors kelis kartus esu sirgus juo ir be temperaturos, bet ir tada daktare klause ar rukau, nes sake cia kazkoks chroniskas bronchitas (bent ji taip pavadino ji) ir liepe mesti rukyti, tada sake viskas susitvarkys. Bet kurgi as paklausysiu patarimo? doh.gif tai vat dabar jau bandau po truputi, nors labai sunku sad.gif Bet kadangi problemu kruva pas mane, tai reik bent si faktoriu panaikinti rolleyes.gif

nebūtinai būna temperatūros.o mėnesį jau kosėt tai unsure.gif

tai vat tame ir bėda,kad turim.Kai papai sumažėjo,jau palenkus galvą žemyn gali pamatyti ne biustą,o kas yra po juo,o ten dar ooooi kiek gėrio metimui,tai va ir abydna,kad metant tą gėrį,ir toliau (.)(.) sėkmingai mažės doh.gif
Atsakyti