Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 18 namučiai

Na as jau po sporto, lekiu masazuotis koju ir pilvo ir tada i dusa thumbup.gif
QUOTE(MO @ 2011 10 07, 18:19)
neliūdėk,viskam ateina laikas,patikėk.Imk  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai tikiuosi kad tas laikas gana greitai ateis ir nereiks ilgai laukti stebuklelio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2011 10 07, 18:36)
O kai turi grazia vidutine tai jos i nieka nesinori keist, ir tyliai tyliai meldiesi kad iseidami kilogramai neissivestu ir krutines paskum biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Kristute97 @ 2011 10 07, 18:40)
drinks_cheers.gif  Va apie šią knygą ir kalbėjau. Man jinai  thumbup.gif  Pakankamai trumpai ir aiškiai parašyti pagrindiniai sveiko sportavimo ir valgymo pricipai.

Padariau išvadą, kad pas mamą pietauti negalima. Ji taip skaniai pagamina, kad nori nenori sunkiai pavykst susilaikyti  doh.gif  bet ir nuo vizitų per pietus negali atsisakyti, gerai, kad ne kiekvieną dieną  doh.gif

As irgi ta knyga turiu, tai karts nuo karto paskaitineju, patinka ir man ji thumbup.gif

Jo, pas mama tai ir man sunku nepersivalgyt doh.gif

Tiesa, siandien ryte pamirsau pasisvert ir issimatuot, tai prisiduosiu rytoj blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gizzy: 07 spalio 2011 - 21:12
Gal tai privers mesti? ax.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas merginos 4u.gif
Duomenis suvesiu rytoj arba pirmadienį.

O kai turi grazia vidutine tai jos i nieka nesinori keist, ir tyliai tyliai meldiesi kad iseidami kilogramai neissivestu ir krutines paskum biggrin.gif
lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
QUOTE(brashke77 @ 2011 10 07, 23:45)
Gal tai privers mesti? ax.gif

oi zinok manes seniai nebeveikia tokie ir panasus paveiksliukai ar video schmoll.gif tiesiog reikia paciai susiimti ir tiek rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Prisiduoudu ir as: 56,7kg (-700gr); liemuo 68cm (-1); klubai 92,5cm (0); slaunis 54,5cm (0). Galetu buti aisku ir geriau, bet bent jau kg pajudejo ir liemuo, kuo labai dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(gizzy @ 2011 10 07, 18:31)
buna taip, kad kas turi maza, tai nori dideles, o kas turi didele - nori mazos...

taip jau surėdytas pasaulis.... biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(doviem @ 2011 10 07, 20:23)
Na as jau po sporto, lekiu masazuotis koju ir pilvo ir tada i dusa thumbup.gif

Labai tikiuosi kad tas laikas gana greitai ateis ir nereiks ilgai laukti stebuklelio blush2.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
atėjau nuverkti verysad.gif Turėsite atidirbti už mane dabar visos savaitę... Vakar dariausi tokią mažą kosmetiknę procedūrą ir verdiktas - savaitę nesportuoti, į galvą negali priplūsti kraujo verysad.gif Jetau, man čia trauma didžiausia. Sveika, gyva, o dėl kažkokio šūdelioko negaliu, jau įsivaizduoju kaip raumenys nyksta doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 10 08, 15:16)
Vakar dariausi tokią mažą kosmetiknę procedūrą ir verdiktas - savaitę nesportuoti, į galvą negali priplūsti kraujo verysad.gif

kas cia per procedura tokia? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 10 08, 16:16)
Laba diena,
atėjau nuverkti verysad.gif Turėsite atidirbti už mane dabar visos savaitę... Vakar dariausi tokią mažą kosmetiknę procedūrą ir verdiktas - savaitę nesportuoti, į galvą negali priplūsti kraujo verysad.gif Jetau, man čia trauma didžiausia. Sveika, gyva, o dėl kažkokio šūdelioko negaliu, jau įsivaizduoju kaip raumenys nyksta doh.gif  lotuliukas.gif

Aha, ne dienom o valandom...traukiasi tik traukiasi..... biggrin.gif
Oi aisku kad uzjauciu, nu bet gal kaip nors atkentesi savaitele, negalima tai negalima.....
Atsakyti
jooo... as siandien pikta, pasiutus kaip sirse...gun_bandana.gif tai teks energija islieti sporte. Nors ir taip nusimato man siandien beveik dviguba treniruote, bet sakiau dar padarysiu kokia papildoma, gal numus nervus ir nora buti piktai g.gif
Atsakyti
Šiandienai HIIT20+Tone30 rolleyes.gif
Nuo ryt bandysiu susiimt su mityba, ba vien su sportu sunkiai man čia kas juda doh.gif
Atsakyti