Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 18 namučiai

QUOTE(Nosferatu @ 2011 10 23, 11:18)
Aš su X-Box KINNECT sportavau, nerealu ir labai veiksminga.

Tai ar kas praktikuoja namie su tokia įranga. ?
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2011 10 23, 16:35)
Tai ar kas praktikuoja namie su tokia įranga. ?

Ne,namie atzalele turi Wii, kazkas panasaus, esu bandziusi, bet ne man.Manau visi sportai veiksmingi(+mityba) g.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2011 10 23, 17:28)
O tu saunuole, jos treniruotes tai devyni prakaitai bega, didelis tau respect thumbup.gif

Ačiū smile.gif Aš genetiškai turiu duomenis, pas mane tvirtas kūnas, tai padarau viską, nei vieno roundo ar kokio pratimo nesu praleidusi. Nors vieną kartą vasarą buvo sunku, prigulti turėjau. Namai įkaista, kūnui krūvis, tai ne kas. Būtų idealu turėti galimybę ore sportuoti, bet deja...
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 10 23, 18:10)
Ačiū smile.gif Aš genetiškai turiu duomenis, pas mane tvirtas kūnas, tai padarau viską, nei vieno roundo ar kokio pratimo nesu praleidusi. Nors vieną kartą vasarą buvo sunku, prigulti turėjau. Namai įkaista, kūnui krūvis, tai ne kas. Būtų idealu turėti galimybę ore sportuoti, bet deja...

man baisu prisiminti vasaros karščius,kai būdavo ne sportas,o alpulys kažkoks doh.gif
Kas liečia mitybą,aš iš savo varpinės pasakysiu,-po tiek metų paieškų,domėjimosi mityba,kalorijų skaičiavimo,derinimo-nederinimo galiu pasakyti,taip,cepelinai ir visi kiti brūdai ne tik nesveika,bet ir lėtina lieknėjimo procesus,nepadeda figūrai,bet kai tik pabandydavau gyventi pagal sveikos gvensenos principus,po kiek laiko apsiėsdavau kaip kiaulė viso to,ką sau draudžiau-miltinius patiekalus,saldumynus etc. Todėl nors ir puikiai žinau visą sistemą,mėgaujuosi viskuo,ką mėgstu-nuo a iki z,nes savęs ribojimas man skatina apsiėdimus. Tad geriau nekūsti,arba labai lėtai,nei storėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2011 10 23, 17:40)
Ne,namie atzalele turi Wii, kazkas panasaus, esu bandziusi, bet ne man.Manau visi sportai veiksmingi(+mityba) g.gif

Nieko panašaus nera.
Pasidomekite, ištiesu geras sportas. Jame viskas yra X-Box KINNECT
Investicija nera didele, o rezultatas nerealus. Be to panaudojimas platus.
Bankrotuos ateityje sporto klubai visi.
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 10 23, 17:27)
man baisu prisiminti vasaros karščius,kai būdavo ne sportas,o alpulys kažkoks  doh.gif
Kas liečia mitybą,aš iš savo varpinės pasakysiu,-po tiek metų paieškų,domėjimosi mityba,kalorijų skaičiavimo,derinimo-nederinimo galiu pasakyti,taip,cepelinai ir visi kiti brūdai ne tik nesveika,bet ir lėtina lieknėjimo procesus,nepadeda figūrai,bet kai tik pabandydavau gyventi pagal sveikos gvensenos principus,po kiek laiko apsiėsdavau kaip kiaulė viso to,ką sau draudžiau-miltinius patiekalus,saldumynus etc. Todėl nors ir puikiai žinau visą sistemą,mėgaujuosi viskuo,ką mėgstu-nuo a iki z,nes savęs ribojimas man skatina apsiėdimus. Tad geriau nekūsti,arba labai lėtai,nei storėti  4u.gif

deja, jum pavydziu tu karsciu ax.gif nes gyvenu ne Lt, cia blyn lyja ir lyja.....ir per atostogas visai nesportuoju, kas paaiskina ir priaugtus kg blush2.gif bute nesinori strakaliot ir kaimynus gasdint biggrin.gif
Kad man skanu tas "negeras" maistas net neneigsiu ax.gif bet deja tikru lietuvisku patiekalu mano meniu nera, kai nuvaziuoju i svecius neapsimetu kazkokia slanga(tipo sveikuole) ir valgau viska.Neissiskiriu bent is minios smile.gif Dar praktikuoju 1 kart per savaite apsivalgymo diena, kuri pastebejau neprideda papildomo svorio.Bet cia priklauso aisku nuo zmogaus virskinimo sistemos, ar ji greita,leta ir kitu faktoriu....bet juk buna visokiu dienu..net ir apsirijimo doh.gif
As ir TIK 100% uz svorio, riebalu metima letai, bet uztikrintai mirksiukas.gif nes as nesu naivi ir zinau kad ant mazo kcal maisto ilgai nesedesi ir vistiek kada nors pratruksi, esu labai pries dietas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2011 10 23, 18:34)
Nieko panašaus nera.
Pasidomekite, ištiesu geras sportas. Jame viskas yra X-Box KINNECT
Investicija nera didele, o rezultatas nerealus. Be to panaudojimas platus.
Bankrotuos ateityje sporto klubai visi.

O čia kas?
Google va kaip rodo unsure.gif doh.gif biggrin.gif
http://www.google.lt...C...;aqi=&aql=1
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 10 23, 20:30)
O čia kas?
Google va kaip rodo unsure.gif  doh.gif  biggrin.gif
http://www.google.lt...C...;aqi=&aql=1

Aš apie ta patį,- o Jus apie ka ? g.gif Skaitykite atidžiau tiesiog.
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2011 10 23, 18:56)
as nesu naivi ir zinau kad ant mazo kcal maisto ilgai nesedesi ir vistiek kada nors pratruksi, esu labai pries dietas schmoll.gif

drinks_cheers.gif
aš savo kailiu tai nesyk patyriau.Todėl kol nepribrendau prie maisto derinimo(o gal ir niekada nepribręsiu biggrin.gif ),valgau viską,ir kaip sportuojanti prisimetu daugiau kcal.... rolleyes.gif
o kurt gyveni,jei ne paslaptis? kokioj UK arba Škotijoj,spėju blush2.gif
Papildyta:
Šią savaitę sportavau tik porą sykių,visa kita buvo essen.gif , gathering.gif ir alc.gif blush-anim-cl.gif .... jaučiuosi visapusiškai klaikiai-pradedant nuo to,kad nugaron vėl žvėris įlindo ir draskosi doh.gif ,baigiant psichologinėm lomkėm doh.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MO: 23 spalio 2011 - 19:46
QUOTE(Nosferatu @ 2011 10 23, 20:33)
Aš apie ta patį,- o Jus apie ka ?  g.gif Skaitykite atidžiau tiesiog.

http://www.youtube.c...feature=related

Dėl šito tipo žmonės atsisakys salių ar kitokio sporto? wacko.gif Niekada nepatikėsiu. Nepyk, bet man tai absurdėlis. Vieną vakarą padurniuoti gal ir gerai, bet kas kartą? g.gif Aš pritarsiu Seagalui, kad tai gerai vaikams smile.gif Bet įsivaizduoju Seagalą taip besiduodanti biggrin.gif Tiksliau neįsivaizduoju ax.gif
Man sportas, tai sistema, kažkas apgalvoto, sukompleksuoto, apibrėžto ar kaip čia išsireikšti, o ne strypalynės. Atsiprašau už nuomonę, kuri gali kam nors nepatikti, kiekvienam savo matyt. Gerai tik tiek, mano nuomone, kad žmonės apskritai sportą renkasi, o ne čipsų su cola pakelį, bet tik tiek...
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 10 23, 20:57)
http://www.youtube.c...feature=related

Dėl šito tipo žmonės atsisakys salių ar kitokio sporto? wacko.gif Niekada nepatikėsiu. Nepyk, bet man tai absurdėlis. Vieną vakarą padurniuoti gal ir gerai, bet kas kartą? g.gif Aš pritarsiu Seagalui, kad tai gerai vaikams smile.gif Bet įsivaizduoju Seagalą taip besiduodanti biggrin.gif Tiksliau neįsivaizduoju ax.gif
Man sportas, tai sistema, kažkas apgalvoto, sukompleksuoto, apibrėžto ar kaip čia išsireikšti, o ne strypalynės. Atsiprašau už nuomonę, kuri gali kam nors nepatikti, kiekvienam savo matyt. Gerai tik tiek, mano nuomone, kad žmonės apskritai sportą renkasi, o ne čipsų su cola pakelį, bet tik tiek...

Jooo mažai žinių g.gif neturiu komentarų.
Visa sporto sistema sukurta, o ne vien pramogos.
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 10 23, 19:45)

o kurt gyveni,jei ne paslaptis? kokioj UK arba Škotijoj,spėju  blush2.gif
Papildyta:
Šią savaitę sportavau tik porą sykių,visa kita buvo  essen.gif , gathering.gif ir  alc.gif  blush-anim-cl.gif .... jaučiuosi visapusiškai klaikiai-pradedant nuo to,kad nugaron vėl žvėris įlindo ir draskosi  doh.gif ,baigiant psichologinėm lomkėm  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif

Mano dislokacijos vieta kaip ir gizzy ax.gif
O kas tavo nugarytei?turbut kazka praskaiciau, jei rasei anksciau, sorry blush2.gif
Atsakyti