Įkraunama...
Įkraunama...

Cikas

O cikams zeme perkate specializuotose parduotuves, skirta sukulentams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mole @ 2008 06 30, 23:38)
Na, pagaliau ir su foto prisiruošiau blush2.gif
user posted image

mega_shok.gif
tikrai vos nenugriuvau pamacius toki grozi
o cia patiems ji reikia isauginti? (jauciu daug darbo ir kantrybes reikia) ar galima kazkur isigyti?
vienas draugas alpsta del palmiu ir nori tureti namie...manau toks Cikas jam butu puiki dovana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2008 07 17, 12:14)
mega_shok.gif
tikrai vos nenugriuvau pamacius toki grozi
o cia patiems ji reikia isauginti? (jauciu daug darbo ir kantrybes reikia) ar galima kazkur isigyti?
vienas draugas alpsta del palmiu ir nori tureti namie...manau toks Cikas jam butu puiki dovana biggrin.gif

Gali pati auginti, bet ispeju, kad ilgai lauksi, kol is mazo, sulauksi tokio didelio hihihi.gif Jie labai letai auga. Yra parduotuvese pirkti jau suaugusiu, labai dideliu assa.gif
Atsakyti
QUOTE(anestute @ 2008 07 18, 09:57)
Gali pati auginti, bet ispeju, kad ilgai lauksi, kol is mazo, sulauksi tokio didelio  hihihi.gif Jie labai letai auga. Yra parduotuvese pirkti jau suaugusiu, labai dideliu  assa.gif

kazkaip supratau kad si gele labai jau lepi... kazin ar vaikinas susidoros su ja? g.gif
teks eiti dazniau i svecius ir pagelbeti biggrin.gif
na aciu uz atsakyma....gimtadienis dar toli, bet ne tiek toli kad tokio dydzio cika uzaugintume jam dovanu biggrin.gif tai teks parduotuvese pasizvalgyti rolleyes.gif
Atsakyti
Mano tinginys cikas trečią lapą leidžia, bus trilapis clap.gif .
Suaugusį pirkti gal ir gerai, bet visai neįdomu schmoll.gif , o čia džiaugiesi kiekvienu jo pajudėjimu rolleyes.gif .
Jis ne lepus, bet baisus tinginys biggrin.gif
Atsakyti
KOkia zeme perkate cikams persodinti, bijau padaryti klaida, miniskis mazylis dar labai neblogai aps mane jaucias, tik kad siemet lapelio naujo neisleido, siaip zalias grazus, svogunelis tarsi pastambejo. Tik manau reik persodinti, bet nezinau kuo. Senukuose aiskina kad tinka universali zeme, bet jau aciu. Nusipirkau vienai gelytei uūniversali skoraja pomasc, tai kai bandziau persodinti tai tik keikiaus. Kas per zeme jei vandens nesugeria, vanduo kaip nuo zasies nubeja. Baisi kazkokia. Siandein dar fikusa reiks gelbeti, nes neuzziurejau, priberus medzio drozliu ant virsaus o po apacia puva, net musiu prisiveise, balti amarai turbut tik ropineja. Reiks gelyte gelbet. Gal ir tam zinot kokia zeme geriau.
Atsakyti
QUOTE(mole @ 2008 06 30, 23:38)
Na, pagaliau ir su foto prisiruošiau blush2.gif
user posted image

ohohooooooooooo blink.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif Na ir grazuolis wub.gif
Atsakyti
Nu su ta "skoraja pomasc" žeme vos savo gražuolių fikusų nepraradau doh.gif . Persodinau į ją, tai numetė visus lapus, tik stagarai belikę buvo, jau maniau vsio, amen, bet, ai, galvoju, bandysiu persodinti ir persodinau. Na ir ką, atsigavo mano gražuolėliai wub.gif . Dabar niekad tokios žemės neperku ir niekam nesiūlau.
Reikia gėlių pardėje klausti, jos ten žino kokia cikams tinka, gal kur palmėms, per google paieškokit, aš tai net nepamenu į kokią pasodinau unsure.gif
Atsakyti
sveikos
o mano cikas jau 2 metai kaip "tingi" isleist nors lapa
va koks jis pas mane
http://public.fotki....les/cikas1.html
Atsakyti
QUOTE(SKristina27 @ 2008 09 12, 18:04)
mano cikas jau 2 metai kaip "tingi" isleist nors lapa

bigsmile.gif ojoj koks gražus tinginėlis bigsmile.gif
Šiaip tai merginos teisios, jei daug vietos yra, geriau jau pirktis didelį, o mano mažulėlis mažulėlis ax.gif , didelio neturėčiau kur ir statyti biggrin.gif . Jei po lapą leis į metus, tai, jaučiu man jo ilgam užteks hihihi.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas nors turite patirties, kaip auginti ciką iš stiebo.Parvežė man dovanų iš Amsterdamo ciko stiebą.Vakar įkišau i vazoną, nė neįsivaizduoju, kada pradęt lieti.
Atsakyti
sveikutes, ir as turiu pora klausimu apie cika. auga jis pas mane gan sviesioje vietoje ir isleidzia po kelis lapus kasmet... bet dabar pastebejau, kad jauniausi lapai labai jau keistai uzriete galunes. jie ne taip paprastai susibangave, bet tiesiog stiebelis apsisukes aplik savo asi... zodziu, jei saka ziuri i langa, tai sakos galas uzsisukes ir ziuri i gumba...gal as cia ir neaiskiai paaiskinau blush2.gif bet kas galetu buti mano grazuoliui? be to sakos neproporcingos. viena labai isstypusi ilga doh.gif doh.gif doh.gif ryt idesiu nuotrauka, gal tada man kas gales padeti verysad.gif verysad.gif
Atsakyti