O cikams zeme perkate specializuotose parduotuves, skirta sukulentams

QUOTE(mole @ 2008 06 30, 23:38)

tikrai vos nenugriuvau pamacius toki grozi
o cia patiems ji reikia isauginti? (jauciu daug darbo ir kantrybes reikia) ar galima kazkur isigyti?
vienas draugas alpsta del palmiu ir nori tureti namie...manau toks Cikas jam butu puiki dovana

QUOTE(`delfine` @ 2008 07 17, 12:14)

tikrai vos nenugriuvau pamacius toki grozi
o cia patiems ji reikia isauginti? (jauciu daug darbo ir kantrybes reikia) ar galima kazkur isigyti?
vienas draugas alpsta del palmiu ir nori tureti namie...manau toks Cikas jam butu puiki dovana

Gali pati auginti, bet ispeju, kad ilgai lauksi, kol is mazo, sulauksi tokio didelio

QUOTE(anestute @ 2008 07 18, 09:57)
Gali pati auginti, bet ispeju, kad ilgai lauksi, kol is mazo, sulauksi tokio didelio
Jie labai letai auga. Yra parduotuvese pirkti jau suaugusiu, labai dideliu 

kazkaip supratau kad si gele labai jau lepi... kazin ar vaikinas susidoros su ja?

teks eiti dazniau i svecius ir pagelbeti

na aciu uz atsakyma....gimtadienis dar toli, bet ne tiek toli kad tokio dydzio cika uzaugintume jam dovanu

KOkia zeme perkate cikams persodinti, bijau padaryti klaida, miniskis mazylis dar labai neblogai aps mane jaucias, tik kad siemet lapelio naujo neisleido, siaip zalias grazus, svogunelis tarsi pastambejo. Tik manau reik persodinti, bet nezinau kuo. Senukuose aiskina kad tinka universali zeme, bet jau aciu. Nusipirkau vienai gelytei uūniversali skoraja pomasc, tai kai bandziau persodinti tai tik keikiaus. Kas per zeme jei vandens nesugeria, vanduo kaip nuo zasies nubeja. Baisi kazkokia. Siandein dar fikusa reiks gelbeti, nes neuzziurejau, priberus medzio drozliu ant virsaus o po apacia puva, net musiu prisiveise, balti amarai turbut tik ropineja. Reiks gelyte gelbet. Gal ir tam zinot kokia zeme geriau.
QUOTE(mole @ 2008 06 30, 23:38)
ohohooooooooooo

Nu su ta "skoraja pomasc" žeme vos savo gražuolių fikusų nepraradau
. Persodinau į ją, tai numetė visus lapus, tik stagarai belikę buvo, jau maniau vsio, amen, bet, ai, galvoju, bandysiu persodinti ir persodinau. Na ir ką, atsigavo mano gražuolėliai
. Dabar niekad tokios žemės neperku ir niekam nesiūlau.
Reikia gėlių pardėje klausti, jos ten žino kokia cikams tinka, gal kur palmėms, per google paieškokit, aš tai net nepamenu į kokią pasodinau

Reikia gėlių pardėje klausti, jos ten žino kokia cikams tinka, gal kur palmėms, per google paieškokit, aš tai net nepamenu į kokią pasodinau

sveikos
o mano cikas jau 2 metai kaip "tingi" isleist nors lapa
va koks jis pas mane
http://public.fotki....les/cikas1.html
o mano cikas jau 2 metai kaip "tingi" isleist nors lapa
va koks jis pas mane
http://public.fotki....les/cikas1.html
QUOTE(SKristina27 @ 2008 09 12, 18:04)
mano cikas jau 2 metai kaip "tingi" isleist nors lapa

Šiaip tai merginos teisios, jei daug vietos yra, geriau jau pirktis didelį, o mano mažulėlis mažulėlis

Sveiki, gal kas nors turite patirties, kaip auginti ciką iš stiebo.Parvežė man dovanų iš Amsterdamo ciko stiebą.Vakar įkišau i vazoną, nė neįsivaizduoju, kada pradęt lieti.
sveikutes, ir as turiu pora klausimu apie cika. auga jis pas mane gan sviesioje vietoje ir isleidzia po kelis lapus kasmet... bet dabar pastebejau, kad jauniausi lapai labai jau keistai uzriete galunes. jie ne taip paprastai susibangave, bet tiesiog stiebelis apsisukes aplik savo asi... zodziu, jei saka ziuri i langa, tai sakos galas uzsisukes ir ziuri i gumba...gal as cia ir neaiskiai paaiskinau
bet kas galetu buti mano grazuoliui? be to sakos neproporcingos. viena labai isstypusi ilga
ryt idesiu nuotrauka, gal tada man kas gales padeti