Šiandien ir aš nusipirkau cika
Pirkau nedidelį su trim lapais.Man patinka pačiai gėlytes auginti,stebėti kaip auga.Čia pas viena iš jūsų labai graži didelė gėlytė.
Galvoju kad reikia persodint,vazonas tai visai mažas.Kažkur skaičiau ,kad naujai įsigytą gėlyte reikia palikt ramybei kokias dvi savaites kad apsiprastų ,o po to galima persodinti

Galvoju kad reikia persodint,vazonas tai visai mažas.Kažkur skaičiau ,kad naujai įsigytą gėlyte reikia palikt ramybei kokias dvi savaites kad apsiprastų ,o po to galima persodinti

jungiuosi ir as i jusu rateli, spalio 7 gavau dovanu cika
labai labai jo norejau
mergaites, ar galima butu dabar ji persodinti, ar laukti pavasario?

QUOTE(BloodBlondie @ 2008 10 30, 11:39)
jungiuosi ir as i jusu rateli, spalio 7 gavau dovanu cika
labai labai jo norejau
mergaites, ar galima butu dabar ji persodinti, ar laukti pavasario?

Jei reiktų labai, tai persodinčiau. Bet jei gerai laikosi, tai palauk pavasario.
As cika gavau dovanu pries du metus, taciau jis pas mane neauga, nors stovi sauletoje vietoje, tresiu, bet kakzas jam netinka kaip ir kai kuriom kitom mano gelem.
Sveikos cikų augintojos,
seniai jau čia besilankėte...kaip ir cikai, tokie lėti lėti...
Negi imsim pavyzdį iš Orchidėjų, keičiančių temą kas pusvalandį...
Cikas - rimčiausias medis
Auginau gal 5 metus, geriausiai jam patikdavo tvankios vasaros skardinėje namo palėpėje išneštam, kur karštis siekdavo 40 laipsnių. Tokiam "režime" kasmet išleisdavo 8-10-12 naujų ilgų lapų (tiksliau spyglių). Ir atsitiko taip, kad tiesiog pamiršom visi įnešti į namą tą augalėlį - užėję šalčiai sušaldė jį...
Gailėjau ir nutariau daugiau neauginti. Bet...cikų trauka didelė. Ir štai po 7 metų vėl įsigijau ciką
ir mėginu susidraugauti su jumis. Nes tiek vertingos informacijos sužinai, įvairių atvejų išgirsti.
Gerų ir prasmingų jums Naujųjų Metų
seniai jau čia besilankėte...kaip ir cikai, tokie lėti lėti...

Gerų ir prasmingų jums Naujųjų Metų

QUOTE(Fonda @ 2008 12 31, 01:10)
oi koks jis pas tave grazuolis

o maniskis jau gal pora metu stovi ir ne is vietos

Maniškis pradėjo nykti ir atsigavo tik tada, kai radiatoriai ėmė šildyti šaknis (tikriausiai cikui patiktu elektra šildomos grindys). Spėju - per šaltos mano palangės..
merginos, o gal zinot kaip galima ant palanges stovinti cika apsaugoti, nes turiu itarima, kad jam gali buti vienam sonui per salta
o kitur ner kur deti, cia pati tinkamiausia vieta

Mano palangės siauros, o radiatorius storas - špižinis. Šilumos sočiai - tai pastačiau lovelį gėlėms, paaukštinau, kad vazonai ne grynai ant radiatoriaus stovėtų ir auga bujoja ten mano gėlytės
.

As taip pat auginu cika, gal jau 4 metai
Tik vat isleido jis vasara nauju ugliu, ir jie pradejo suktis, ruduoti, o spalva paties ciko pasviesejo. Itariu, kad reikia persodinti, bet rasot, kad pavasari geriau - sulaukt kovo butina?

Tik vat isleido jis vasara nauju ugliu, ir jie pradejo suktis, ruduoti, o spalva paties ciko pasviesejo. Itariu, kad reikia persodinti, bet rasot, kad pavasari geriau - sulaukt kovo butina?