Įkraunama...
Įkraunama...

Cikas

[quote=stafuke,2010 10 30, 17:28]
Tada pavasari lauksiu nauju saku ir tikiuosi ne viena isleis biggrin.gif
Na,jei sia vasara,jis isleido nauja lapa,abejotina,kad vel sulauksit nauju lapu,cikai letai auga,kas dveji-ketveri metai isleidzia nauja lapu vanika,maniskis kas ketveri metai isleidzia po 8-9naujus lapus iskart smile.gif Jau kita vasara lauksiu nauju lapu smile.gif
Atsakyti
Teks kantriai laukt kol prades leist 4u.gif Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
sveikos, tikiuosi ir mane priimsit i savo buri smile.gif man tai pat labai patinka sios gelytes bigsmile.gif pries kelias dienas isigijau sia gelyte ir tikiuosi susidraugausim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrutis: 03 lapkričio 2010 - 12:14
QUOTE(sandrutis @ 2010 11 03, 13:05)
sveikos, tikiuosi ir mane priimsit i savo buri smile.gif man tai pat labai patinka sios gelytes bigsmile.gif pries kelias dienas isigijau sia gelyte ir tikiuosi susidraugausim 4u.gif

Tai rodyk rodyk tą savo GROŽĮ 4u.gif
Atsakyti
Cikas pradejo geltonuoti tiek mazesnis, tiek didesnis.. Mazesnis galejo gauti per daug trasu, bet didesnis dovanotas buvo grazus zalias, taciau po savaites pageltonavo apatiniai lapai.. jie abu siaurinej pusej, kas jiem galejo nutikti ?
Atsakyti
QUOTE(bimbaM @ 2010 11 23, 00:34)
Cikas pradejo geltonuoti tiek mazesnis, tiek didesnis.. Mazesnis galejo gauti per daug trasu, bet didesnis dovanotas buvo grazus zalias, taciau po savaites pageltonavo apatiniai lapai.. jie abu siaurinej pusej, kas jiem galejo nutikti ?

O taip ir mūsų pradėjo lapai geltonuoti verysad.gif Po du lapus išauga, bet paskui jie nugeltonuoja, kažkokios jos keistos man g.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke28 @ 2010 11 27, 20:57)
O taip ir mūsų pradėjo lapai geltonuoti  verysad.gif Po du lapus išauga, bet paskui jie nugeltonuoja, kažkokios jos keistos man  g.gif

Na jeigu maitinimo sąlygos geros, tai gal kenkia sausas oras schmoll.gif O gal per šalta? Dar gali būti, kad skersvėjo gauna? Nors ir teigiama, kad cikai nelabai jautrūs temperatūrų svyravimams, vėsesniam orui, tačiau mano nemaža patirtis sako priešingai. Lengviausiai cikai ištveria nedalaistymą. O gal šviesos trūksta? Jei nepuškiat, tai patarčiau...
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2010 11 28, 23:03)
Na jeigu maitinimo sąlygos geros, tai gal kenkia sausas oras schmoll.gif O gal per šalta? Dar gali būti, kad skersvėjo gauna? Nors ir teigiama, kad cikai nelabai jautrūs temperatūrų svyravimams, vėsesniam orui, tačiau mano nemaža patirtis sako priešingai. Lengviausiai cikai ištveria nedalaistymą. O gal šviesos trūksta? Jei nepuškiat, tai patarčiau...

Nudžiūvo visi kur buvo išaugę lapeliai. Žodžiu šiandien nukirpau visus lapelius ir palikau, gal dar atsigaus. bet abejoju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke28 @ 2011 01 05, 19:51)
Nudžiūvo visi kur buvo išaugę lapeliai. Žodžiu šiandien nukirpau visus lapelius  ir palikau, gal dar atsigaus. bet abejoju  verysad.gif

turetu atsigaut. maniskis turejo gal 8 lapus, jau nepamenu. Kazkaip vienas po kito eme gelsti, ir galu gale paemiau ir visus pasalinau. Palikau ji vasara siltam balkone, veliau parkeliavo ant sauletos palanges. Stovejo jis ilgai kol viena diena isleido 3 lapukus wub.gif
Atsakyti
mergaites, patarimas is patirties - gavau dovanu nediduka cika su vienu geltonu lapeliu is musu forumietes, galvojau kokius metus tikrai nebus jokiu gyvybes zenklu, bet po keletos savaiciu pradejo leist 3 stiebus. ir tresiau orchideju trasom su guanu. kaip supratau kad jam patiko organines trasos... nes po kokiu 2 men dar viena isleido. db cikas miega, bet pavasari vel trest pradesiu.. ir vel tikiuosi nauju stiebeliu smile.gif
Atsakyti
As tresiu spec cikam skirtom trasom, bet nudziuvo visi lapai abiem cikam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(stafuke @ 2011 01 06, 10:20)
As tresiu spec cikam skirtom trasom, bet nudziuvo visi lapai abiem cikam  verysad.gif

taigi patarima daviau, isbandyk pavasari mirksiukas.gif ziema tai nereikia trest. ir siaip stengtis reikia kad nebutu stiprus tirpalas trasu. nes jie labai jautrus pertresimui.
Atsakyti