QUOTE(naitas @ 2011 10 03, 13:42)
Laba diena..
noriu paklausti: jeigu aš maskarponinį tortą puoščiau griliažu.. ar nesipjaus skoniai?
ar čia tas griliažas praktiškai ant visų skonių tinkamas, ar daugiau prie šokolado?
noriu paklausti: jeigu aš maskarponinį tortą puoščiau griliažu.. ar nesipjaus skoniai?

ar čia tas griliažas praktiškai ant visų skonių tinkamas, ar daugiau prie šokolado?
QUOTE(rivera @ 2011 10 03, 15:13)
Na man noretiusi kad viskas tirptu burnoje, o tam geriau tinka sokoladas
, bet cia tik mano nuomone. Tiesiog krimsdama griliaza, nespeciau pajaust maskarpones. 


Griliazu puosta sir tirps burnoje, nes truputi paminkstes, jai torte apteptum tuo kremu ir ant jo detum griliaza, as puosiau ant grietineles, tai super,jis paminksteja bet ir lieka traskus