Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 71 tema

Esu naujoke siame forume ir tai mano gal tik penktasis tortas.O mase dengiau tik antra karta ir zinoma neviskas pavyko,bet as tik mokausi.Dekui visoms uz patarimus ir pamokeles.Tortas Rafaelo svajone,ideja imta is rusaiciu forumo,gal kam pravers(cia labai man butu tike Naito kriaukles) smile.gif ,o ir nuotrauka meginu deti pirma karta,tikiuosi pavyks.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarah-: 02 spalio 2011 - 21:24
QUOTE(sarah- @ 2011 10 02, 22:20)
Esu naujoke siame forume ir tai mano gal tik penktasis tortas.O mase dengiau tik antra karta ir zinoma neviskas pavyko,bet as tik mokausi.Dekui visoms uz patarimus ir pamokeles.Tortas Rafaelo svajone,ideja imta is rusaiciu forumo,gal kam pravers(cia labai man butu tike Naito kriaukles)  smile.gif ,o ir nuotrauka meginu deti pirma karta,tikiuosi pavyks.

kaaaaaip gražu wub.gif wub.gif
iš ko jūs padarėte tas bangas kur žuvytė? jos atrodo tokios plonos, o žuvytė kuo tvirčiausiai tupi ant jų.. nuostabus torčiukas wink.gif
Atsakyti
Labas merginos na tortukai jusu kaip visad super thumbup.gif labai grazus visi.Mergaites gal galite pagelbeti turejau geru internetiniu puslapiu lipdyti figurelem ir taip jau nutiko kad mano kompas uzluzo ir likau be ju verysad.gif .Gal kas turite kokiu geru puslapiuku kur butu parodyta kaip lipdyti viska paeiliui buciau labai dekinga uz nuorodeles.Jus cia tokias nulipdote kad uz sirdies griebia gal imestumete.Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
nu jooooo, tortai, tai be Valerijonų neik žiūrėt, ale iš kur tiek gabių naujokių randasi bigsmile.gif tiesiog pasakiškai pagirtininas Sarah tortas thumbup.gif
Atsakyti
Esu naujoke siame forume ir tai mano gal tik penktasis tortas.O mase dengiau tik antra karta ir zinoma neviskas pavyko,bet as tik mokausi.Dekui visoms uz patarimus ir pamokeles.Tortas Rafaelo svajone,ideja imta is rusaiciu forumo,gal kam pravers(cia labai man butu tike Naito kriaukles)  smile.gif ,o ir nuotrauka meginu deti pirma karta,tikiuosi pavyks.

nu jo......... doh.gif penktas tortas doh.gif tai koks bus desimtas?
nuostabus tortas, labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Mane irgi domina is ko ta banga, ant kurios zuvyte?
Atsakyti
Dekui uz torto ivertinima,kazkaip tikrai nesitikejau tokiu ivertinimu.O banga padaryta is karameliniu saldainiu.Susmulkinau ,ant kepimo popieriaus ir i orkaite tik kol issilydo.Trauki lauk ,dedi ant apvalaus pagrindo ir ji sustingsta.O jei saziningai tai sis tortas keliavo 3oo km ir ta banga luzo,bet ji labai graziai nusileido ant torciuko ir niekas net nesuprato.Zinoma ir zuvele galejo buti siek tiek mazesne.Na as savo klaidas zinau.Tad dar mokytis ir mokytis... smile.gif
Atsakyti
Tortas Rafaelo svajone

laaabai grazu
Atsakyti

nu jo penktas tortas.... wub.gif kiek visokių figurėlių pridaryta, kaip gražu
Atsakyti
na ir groziu pas jus cia doh.gif man dar iki jusu toli... as dabar tik paklaust noriu, savaitgaliui man reikia rafaelo torta issikept, gal galit patart kuria diena kepti? kad butu skaniausia biggrin.gif zinau kad snikeriui reikia bent 2-3 dienu pastoveti, o kaip su rafaelo?
Atsakyti
Panos, žemai lenkiu galvą prieš jus, koks grožis wub.gif
Matau, kad ne ten įlindau paskaitinėti, nes man iki tokio torto laaaabai toli, reiks eiti paskaitinėti paprastesnių receptėlių biggrin.gif
Atsakyti
help.gif merginos, pasidariau pastilažą figūrėlėms lipdyti. Štai šį:

PASTILAŽAS (tortų dekoracijų lipdymui) (Asseni)
1 val. šaukštas želatinos,
60 ml. vandens,
1 a. š. citrinų rūgšties,
2 a. š. gliukozės (neturint, galima dėti dirbtinį medų),
250 gr. cukraus pudros,
120 gr. krakmolo.

Atsisvėriau viską gramas graman bet masė gavosi labai lipni, dadėjau pudros dar, bet kaži ar nebus dabar blogai, gal reikėjo laukti kol ji pakietės? Dabar ji susukta į plėvelę guli. Įdėjau dažų, atsiplėšusi nedidelius gabaliukus, tai vėlgi, minkant pasidarė košė. Suprantu kad cukrus taigi tirpstantis daiktas, bet kaip jūs lipdote figūrėles jei masė taip minkštėja? Lipdysiu vakare, bet neįsivaizduoju kaip tą padaryti, kuo rankas tepti (o gal rankas į šaldiklį įkišus palaikyt doh.gif ) verysad.gif Ačiū iš anksto kas mane pakonsultuosit aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2011 10 03, 09:27)
na ir groziu pas jus cia  doh.gif  man dar iki jusu toli... as dabar tik paklaust noriu, savaitgaliui man reikia rafaelo torta issikept, gal galit patart kuria diena kepti? kad butu skaniausia  biggrin.gif  zinau kad snikeriui reikia bent 2-3 dienu pastoveti, o kaip su rafaelo?

as ketvirtadieni vakare sutepciau,penktadieni padengciau mase,papuosciau,o sestadieni valgyciau smile.gif
Atsakyti