sveikos grožių kūrėjos labai gražių tortukų pridėjote
Sarah, tikrai pagrindinė Tavo klaida, kad želatiną supylei į visą pudros kiekį, dėl to pagaminai linoleumą, bandyk palaipsniui ir viskas gausis gerai... receptas visiškai teisingas ir labai geras
jei sviestinis kremas nebus sušalęs į ragą, tai lips tvorelė prie jo
dekui Olesta uz paaiskinima...o gal del medaus kas zinote ,turiu visa kibireli as tos gliukozes sirupo,o vat sviesesnio medaus tai cia pas mus bus sunkoka rasti,bet pabandysiu paieskoti...
mano pastebėjimais, tai tinka tik dirbtinis medus, bet jei turite gliukozės sirupo, tai jis irgi turėtų tikti...galų gale, kažkur yra Adrijos parašyta, kaip tą dirbtinį medų pasigaminti nes su naminiu medumi, masė gaunasi trapesnė, visai kita sudėtis mat gaunasi
Sakykit, kas darot pinigu maiseli, tai jus is sokoladines saldainiu mases, ar uztenka ir paprastos mases imaisius dazu? Ir jei i auksti sutepciau 18 cm lakstelius meducio, tai manau pats tas butu?
Dekui Olesta..na as paieskosiu dar to dirbtinio medaus.Tik kazin naudojant gliukozes sirupa ar jo irgi reiktu 3 saukstus @drija lygtai buvo kazkur minejusi(jei atmintis manes nepaveda) jog sirupo reikia vieno sauksto,bet gal klystu.Na palauksim ka @drija pasakys...
[quote=dzokada,2011 10 05, 12:19
*Kaip butu geriau daryti,ar kepti visus lakstus (meducio) keturkampius ir paskui pjaustyti jau suminkstejusi sutepta torta,ar pvz galvos lakstus kept kazkokius apvalius? Man atrodo kad lengviau butu apipjaustyti?
dekui,bet kad biski forma zuikiaus kitokia pas mane,man atrodo labai skirtingai darymo principai nuo sio ir manojo ai jau pradejau kepti,reikia sava galva biski irgi pamastyti kartais