Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 71 tema

QUOTE(kutvela @ 2011 10 05, 11:54)
kepejeles gelbekit , ar sokoladine tvorele lips prie sviestinio kremo, ar geriau aptept grietinele torta?
gal tiktu slapias beze?

prie sviestinio tai tikrai lips 4u.gif
Atsakyti
sveikos grožių kūrėjos 4u.gif labai gražių tortukų pridėjote 4u.gif

Sarah, tikrai pagrindinė Tavo klaida, kad želatiną supylei į visą pudros kiekį, dėl to pagaminai linoleumą, bandyk palaipsniui ir viskas gausis gerai... receptas visiškai teisingas ir labai geras 4u.gif

jei sviestinis kremas nebus sušalęs į ragą, tai lips tvorelė prie jo 4u.gif
Atsakyti
dekui Olesta uz paaiskinima...o gal del medaus kas zinote ax.gif ,turiu visa kibireli as tos gliukozes sirupo,o vat sviesesnio medaus tai cia pas mus bus sunkoka rasti,bet pabandysiu paieskoti...
Atsakyti
mano pastebėjimais, tai tinka tik dirbtinis medus, bet jei turite gliukozės sirupo, tai jis irgi turėtų tikti...galų gale, kažkur yra Adrijos parašyta, kaip tą dirbtinį medų pasigaminti 4u.gif nes su naminiu medumi, masė gaunasi trapesnė, visai kita sudėtis mat gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 10 04, 18:37)
Sakykit, kas darot pinigu maiseli, tai jus is sokoladines saldainiu mases, ar uztenka ir paprastos mases imaisius dazu? Ir jei i auksti sutepciau 18 cm lakstelius meducio, tai manau pats tas butu?


4u.gif
Atsakyti
Dekui Olesta..na as paieskosiu dar to dirbtinio medaus.Tik kazin naudojant gliukozes sirupa ar jo irgi reiktu 3 saukstus g.gif @drija lygtai buvo kazkur minejusi(jei atmintis manes nepaveda) jog sirupo reikia vieno sauksto,bet gal klystu.Na palauksim ka @drija pasakys...
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2011 10 05, 10:54)
kepejeles gelbekit , ar sokoladine tvorele lips prie sviestinio kremo, ar geriau aptept grietinele torta?
gal tiktu slapias beze?

Aptepk grietinele,ir neriebu ir puikiai laikosi,as tik taip darau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal kas turi nuo pradžios iki galo gelyčių ir figurelių gamybos eigą ir receptuką? Ačiū,

rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexi9: 05 spalio 2011 - 11:30
QUOTE(Alexi9 @ 2011 10 05, 10:29)
Sveikos merginos. Gal kas turi nuo pradžios iki galo gelyčių ir figurelių gamybos eigą ir receptuką? Ačiū,

rolleyes.gif


Viskas cia 4u.gif
Atsakyti
[quote=dzokada,2011 10 05, 12:19
*Kaip butu geriau daryti,ar kepti visus lakstus (meducio) keturkampius ir paskui pjaustyti jau suminkstejusi sutepta torta,ar pvz galvos lakstus kept kazkokius apvalius? Man atrodo kad lengviau butu apipjaustyti? g.gif

Nu nekokia is manes patareja,bet galiu ikelti nuoroda,gal pravers smile.gif
http://lovelytutoria...read.php?t=2944
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarah-: 05 spalio 2011 - 11:49
rugiagele,sėsk,dešimt! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sarah- @ 2011 10 05, 10:49)
Nu nekokia is manes patareja,bet galiu ikelti nuoroda,gal pravers smile.gif
http://lovelytutoria...read.php?t=2944


dekui,bet kad biski forma zuikiaus kitokia pas mane,man atrodo labai skirtingai darymo principai nuo sio ir manojo smile.gif ai jau pradejau kepti,reikia sava galva biski irgi pamastyti kartais biggrin.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 10 05, 11:10)
rugiagele,sėsk,dešimt! biggrin.gif


lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti