Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 71 tema

PASTILAŽAS PAGAL CIPCIUKĄ skirtas tortu dengimui viską kaip parašyta sudėjau, bet viską šaukštu išmaišiau, ir limpa tikrai verysad.gif gal turi pastovėt? nesuprantu
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 10 07, 14:34)
sveiki adrija  biggrin.gif
o tie antro torto israitymai,cia jau tokie dazai yra ar kaip,nes jei purksta tai nematau,kad visas tortas taip blyzgetu. misle man cia g.gif

lapelyt 4u.gif neisduosi dzentelmenu torto recepto? cool.gif
Atsakyti
Adrija, kokiu būdu išgaunamas toks blizgus švytintis aisingas smile.gif ? Labai dailiai žiūrisi wub.gif o tulpes kaip daryt tai lyg šiol nesuprantu biggrin.gif nesigauna man jos tokios gražios
Atsakyti
Kokį tortą darei?
[/quote]

Gaminau tortą "Juodas miškas" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eureka 7: 07 spalio 2011 - 13:56
QUOTE(@adrij@ @ 2011 10 07, 14:27)
Ir vyrui nuo žmonos ,

ech... iš kur man tokį vyrą....

o čia kaime tai mane vis stebina lotuliukas.gif anyta valgė "naminį" tortą... tai sakė paėmiau gelytę suvaldyt, o ji pasirodo popierinė blink.gif sakau tai gal iš to valgomo popieriaus? saku nu nesu dar tokia beviltiška ir atskiriu kur popierius blink.gif

o užvakar teko matyti torta su dirbrinėm gėlėm blink.gif blink.gif blink.gif įsivaizduojat??? man tai protu nesuvokiama g.gif

Papildyta:
QUOTE(aura. @ 2011 10 07, 14:41)
PASTILAŽAS PAGAL CIPCIUKĄ skirtas tortu dengimui viską kaip parašyta sudėjau, bet viską šaukštu išmaišiau, ir limpa tikrai  verysad.gif  gal turi pastovėt? nesuprantu

palaikyk valandą, paskui manau vistiek bus minkštokas, jei dabar limpa, tai dadėl krakmolo.. bet po truputį dėk....
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 10 07, 12:16)
a,kokio skonio kepet? smile.gif

Gaminau tortą "Juodas miškas"
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 10 07, 14:57)

palaikyk valandą, paskui manau vistiek bus minkštokas, jei dabar limpa, tai dadėl krakmolo.. bet po truputį dėk....

na pabandysiu
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 10 07, 13:57)

o užvakar teko matyti torta su dirbrinėm gėlėm  blink.gif  blink.gif  blink.gif  įsivaizduojat??? man tai protu nesuvokiama  g.gif

doh.gif nu sakes, cia ka gal koks veliniu tortas buvo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 10 07, 13:34)
sveiki adrija  biggrin.gif
o tie antro torto israitymai,cia jau tokie dazai yra ar kaip,nes jei purksta tai nematau,kad visas tortas taip blyzgetu. misle man cia g.gif

... sveika lapelyte , ......... purkšta , perlu , ant viso torto tongue.gif , ta kringelių spalvą , baisiai negraži , bet kai gauna perlo pasikeičia radikaliai thumbup.gif , va dėl tos spalvos , ir kartojų aš jį ntajį kartą doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 10 07, 15:08)
... sveika lapelyte , ......... purkšta , perlu , ant viso torto  tongue.gif , ta kringelių spalvą , baisiai negraži , bet kai gauna perlo pasikeičia radikaliai  thumbup.gif , va dėl tos spalvos , ir kartojų aš jį ntajį kartą  doh.gif .

biggrin.gif daba jau zinosiu 4u.gif
Atsakyti

Nu nieko sau dovanele nuo vyrooo blink.gif blink.gif blink.gif reikes parodyti savajam,kaip pavyzdi kokiu geru vyru buna lotuliukas.gif nerealiai grazus tortas!
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 10 07, 15:40)
Nu nieko sau dovanele nuo vyrooo blink.gif  blink.gif  blink.gif  reikes parodyti savajam,kaip pavyzdi kokiu geru vyru buna  lotuliukas.gif  nerealiai grazus tortas!

tai kad man rodos buvo parasyta nuo zmonos vyrui o ne atvirksciai g.gif
Atsakyti