Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 71 tema

QUOTE(MergickaN @ 2011 10 07, 15:47)
tai kad man rodos buvo parasyta nuo zmonos vyrui o ne atvirksciai g.gif

aga lotuliukas.gif butent taip ir buvo parasyta doh.gif o,mes visos pagalvojome antraip....gerai butu tokius vyrus tureti lotuliukas.gif o,ne tokias thumbup.gif zmonas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2011 10 07, 15:47)

QUOTE(keno @ 2011 10 07, 15:51)
aga lotuliukas.gif butent taip ir buvo parasyta doh.gif o,mes visos pagalvojome antraip....gerai butu tokius vyrus tureti lotuliukas.gif o,ne tokias  thumbup.gif zmonas hihihi.gif

lotuliukas.gif doh.gif skaitom ką norim perskaityt...
Atsakyti
Hi hi ....tyliu , laukiu kuri vis tik gerai perskaitys ... va ir atsirado smartass.gif .
Atsakyti
As tai iskart supratau, kad nuo zmonos vyrui g.gif tik paskui dar nulekiau perskaiciau atidziau, nes galvojau , kad nesupratau, kad jau cia visos svajoja apie tokius vyrus lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites 4u.gif .NU ka as galiu pasakyti,@ADRIJ@ nuostabu wub.gif .o is ko tos kolonos padarytos blush2.gif .ar cia stovas blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2011 10 07, 13:47)

O cia tai gerai,jau vadinasi ir skaityti nemoku doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Darbstuoles ,JUS , darbstuoles, kokias grozybes kepat... 4u.gif
tortukai pasakiski .... wub.gif wub.gif
o as bandau toliau susidraugaut su dengimo mase- pastiliazu... smile.gif
ivairus biskvitai-baltas, sokoladinis,su aguonom, pertepti grietinele su ananasu gabaliukais, 2,9 kg

man dar mokytis ir mokytis, bet... viskam savo laikas, biggrin.gif laukiu nekantriai pastabu,
kaip gi tada klaidas taisyt, wink.gif zinau,kad mase per storai kocioju,nu niekaip su plonesne nesusitvarkau dar sad.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ram-une @ 2011 10 07, 16:40)
Darbstuoles ,JUS , darbstuoles, kokias grozybes kepat...   4u.gif
tortukai pasakiski .... wub.gif  wub.gif
o as bandau toliau susidraugaut su dengimo mase- pastiliazu... smile.gif
ivairus biskvitai-baltas, sokoladinis,su aguonom, pertepti grietinele su ananasu gabaliukais, 2,9 kg

man dar mokytis ir mokytis, bet... viskam savo laikas, biggrin.gif laukiu nekantriai pastabu,
kaip gi tada klaidas taisyt, wink.gif zinau,kad mase per storai kocioju,nu niekaip su plonesne nesusitvarkau dar sad.gif

man tai asmeniskai super tortas.. as isvis su pastilazu dar nemoku elgtis verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adiavl: 07 spalio 2011 - 16:02
ramu-ne tikrai labai grazus,as dar nemoku matyti klaidu,tai man labai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 07 spalio 2011 - 15:55
adiavl - nekomentuok su nuotraukomis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 10 07, 16:56)
adiavl - nekomentuok su nuotraukomis  mirksiukas.gif

pioneer.gif jau pasitaisiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2011 10 07, 13:34)
4u.gif  atvirai pasakau papuosimam nelabai laiko turejau, bet tikiuosi kad skonis atpirks viska  lotuliukas.gif
na va,ir nereikejo nieko pirkti-siltas,mielas tortukas

ram-une,grazus tortas

@drij@,kaip visada thumbup.gif
Atsakyti