QUOTE(Erina @ 2011 10 08, 12:57)
Labai gražiai pasidarbavai
Tikras fainuolis, Noriu ir aš pagaliau pagaminti pinigų maišą, bet vis nėra progos

Išduokit paslaptį man durnai, kaip tokį tortą pjaustyti. Nuimti pinigus ir tada pjaustyt???
Nu ka, jubiliatas buvo nustebintas, o tas svarbiausia

vienas zmogus net sako, pagalvojau, oho, nepagailejo pinigu

pjaustem paprastai, kaip iprasta torta. Nusieme vaikai pinigelius, ir pjaustem kaip ir visus tortus... gerai pjovesi.
Papildyta:
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 10 08, 13:31)
Rugiagele,ar darant maišą tortą dedi ant iškočiotos masės ar dengi tik nuo šonų ir viršuje maišą užriši?
Iskociojau mase, uzdejau ta tinkliuka, perkociojau, kad ispaudas matytusi, apverciau ant svaraus stalo, uzdejau torta, ir apglebiau.. zodziu ir apacioj torto buvo mase.
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2011 10 08, 14:11)
aptepus sviestiniu kremu, užrakinus visą maskarponės sūrio tortą svieste, tai kaip gali ištyžti tas tortas su visais papuošimais.
aš tai spėju, kad po 200 litų padėta ta 50-tinė yra tikra

, kur ant padėklo..