Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 71 tema

Laba diena,kadangi esu tylioji stebetoja tai gedai grauziant sirdi nusprendziau ir as pasirodyti.Iki jusu sedevru toli toli...kaip iki rojaus doh.gif Tortai kepti savo ratui.Atsiprasau uz kokybe,nes nuotraukos darytos telefonu.

Persikinis-grietinele,persikai.

cipsiuko medutis-cukrine mase,sokoladas.

Kirbes medutis,papuosimas minimalus,bet zenta traktoriuku vadina,tai turejo buti sis transportas,o laiko nebuvo.

Jogurtinis,papuosta vaisiais.

Jogurtinis-kadangi formeliu jokiu neturiu,o vaikas prase daug ko,tai tokia vasara...

Kirbes medutis su zele gabaliukais.Meskiukas marcipanas,visa kita MMG,tiesiog jos turejau likuciu.
Papildyta:
aatsiprasau ,kazkodel nuotraukos neisikele,gal kas pades?
Atsakyti
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
labai aciu @adri@ja,atrodo sukeliau notworthy.gif
Papildyta:
Atsiprasau @adrij@a,dabar lyg teisingai nica parasiau.
Atsakyti
biggrin.gif ...nėra už ką , šaunūs tortai , paprasti , bet mieli .... lygūs , tvarkingi thumbup.gif .
Atsakyti
Sveikos merginos.Na jusu tortukai tai kai pasiziuriu tai ir atsitraukti nebegaliu.Tikrai grazus darbeliai
.@adrija@taika ir besakyti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Norejau jusu paklausti tortukas jusu su tulpemis superinis na man asmeniskai tikrai kazkas nuostabaus.Jei galetumete pasakyti kokia spalva dengete torta ir kokios spalvos buvo aisingas pries apipuciant perlu kad tokia spalva grazia isgavote????Na man akys iskrito beziurint i toki grozi ir tulpiu tokiu niekaip nepadarau ir as gal kur parodyta yra kaip jas daryti.Kiek ieskojau yra bet ne tokios daug paprastesnes gal as nerandu doh.gif Ir idesiu kelis savo darbelius kad nebutu kad visada tik su klausimais jus atakuoju blush2.gif

user posted image
beze, pastilazas
user posted image
pastilazas, beze
user posted image
cukrine geliu mase,pastilazas saldainiu mase,beze ,aisingas
user posted image
pastilazas
user posted image
pastilazas,aisingas,sokoladines rozytes
Atsakyti
gražūs ir tvarkingi Jūsų tortukai, su traktoriumi kaip fainai išspręsta idėja, labai faini tortukai thumbup.gif

nuo apačios, turtingas kavos tortas, mascarponinis, ir snikersas, dengta pastilažu...

user posted image

juodasis miškas, pastilažas

user posted image

tortas be pavadinimo, bet įgaunantis populiarėjimo pagreitį smile.gif, pastilažas

user posted image

ir varškės tortas su avietėmis, grietinėlė, šokoladas

user posted image
Atsakyti
Labas rytas kepėjėlės
Nuo tos dienos, kai prieš porą savaičių pamačiau šią temą, grožėjausi jūsų darbais, ir labai niežėjo nagus pabandyti ką nors iš masės. doh.gif Na ir pagaliau pabandžiau. O papuošimus padaryt, pasirodo ne taip paprasta kaip atrodė. doh.gif
Jeigu nesupyksit parodysiu savo baisuokli unsure.gif
Ambasadorių medutis, gėlytės iš marshmallow saldainių masės.
user posted image

Ir tuo pačiu klausimėlis:
jeigu pvz tortas apibarstytas trupiniais - kaip pritvirtinti papuošimus. Bandžiau su tirpinta želatina, bet aplimpa trupiniais, ir atšoka. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mdeive: 09 spalio 2011 - 08:17
[quote=mdeive,2011 10 09, 09:07]
Labas rytas kepėjėlės
Nuo tos dienos, kai prieš porą savaičių pamačiau šią temą, grožėjausi jūsų darbais, ir labai niežėjo nagus pabandyti ką nors iš masės. doh.gif Na ir pagaliau pabandžiau. O papuošimus padaryt, pasirodo ne taip paprasta kaip atrodė. doh.gif
Jeigu nesupyksit parodysiu savo baisuokli unsure.gif
Ambasadorių medutis, gėlytės iš marshmallow saldainių masės.

oho,kaip iskart griebiat jauti uz ragu bigsmile.gif ambasadoriu medutis blink.gif
taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
Aciu @adrij@-niko sunkiau rasomo turbut niekad nerasiu fool.gif Aciu Olesta uz pastebejima,man jusu nuomone tikrai svarbi. 4u.gif
Atsakyti
g.gif o kas negerai su tuo ambasadorių medučiu? Man jis pasirodė iš visų čia esančių tortų pats paprasčiausias. Nes visdėlto pirmas "tikras" keptas tortas gyvenime. Iki šiol būdavo tik želiniai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2011 10 08, 12:57)
Labai gražiai pasidarbavai  wub.gif
Tikras fainuolis, Noriu ir aš pagaliau pagaminti pinigų maišą, bet vis nėra progos  ax.gif  Išduokit paslaptį man durnai, kaip tokį tortą pjaustyti. Nuimti pinigus ir tada pjaustyt??? g.gif

Nu ka, jubiliatas buvo nustebintas, o tas svarbiausia biggrin.gif vienas zmogus net sako, pagalvojau, oho, nepagailejo pinigu lotuliukas.gif pjaustem paprastai, kaip iprasta torta. Nusieme vaikai pinigelius, ir pjaustem kaip ir visus tortus... gerai pjovesi.
Papildyta:
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 10 08, 13:31)
Rugiagele,ar darant maišą tortą dedi ant iškočiotos masės ar dengi tik nuo šonų ir viršuje maišą užriši?

Iskociojau mase, uzdejau ta tinkliuka, perkociojau, kad ispaudas matytusi, apverciau ant svaraus stalo, uzdejau torta, ir apglebiau.. zodziu ir apacioj torto buvo mase.
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2011 10 08, 14:11)
aptepus sviestiniu kremu, užrakinus visą maskarponės sūrio tortą svieste, tai kaip gali ištyžti tas tortas su visais papuošimais.
aš tai spėju, kad po 200 litų padėta ta 50-tinė yra tikra  rolleyes.gif , kur ant padėklo..

blush2.gif
Atsakyti
Merginos SOS!!!! verysad.gif
kame reikalas vakr vakare daariau si pastilazo figureliu lipdymui gelytes ir vakare buvo labai graziai pradeje dziuti o va siandien ryte patikrinau o jos tokios kaip taukuotos pasidare ir minkstos minkstos verysad.gif verysad.gif verysad.gif kodel jos man nesudziuvo doh.gif ar dar galima ka nors padaryti ar geriau is naujo daryti????
Atsakyti
QUOTE(mdeive @ 2011 10 09, 09:26)
g.gif o kas negerai su tuo ambasadorių medučiu? Man jis pasirodė iš visų čia esančių tortų pats paprasčiausias. Nes visdėlto pirmas "tikras" keptas tortas gyvenime. Iki šiol būdavo tik želiniai. doh.gif

su juo viskas gerai 4u.gif tik man jis neatrodo pats paprasciausias tongue.gif
sekmes kepime smile.gif
Atsakyti