Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 71 tema

dariau maskarpones surio torta ir bandziau ant jo deti marcipano kilimeli ir ant jo batukus tai nieko gero nesigavo nes marcipanas istizo ir batukai patizo taip pat doh.gif bet as beveik to ir tikejaus unsure.gif gerai kad tortuka dariau tik seimai savo unsure.gif torto skonis thumbup.gif
Atsakyti
VITMETIL jusu knyga gerai labai gavos,o lapai toookie tikroviski wub.gif ,man grazu 4u.gif .
TINULIA 84,labai siltas tortukas ,tik ir man tie skaiciai krenta i akis 4u.gif
Papildyta:
VITMETIL<antras tortukas pasakiskas wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2011 10 07, 23:49)
dariau maskarpones surio torta ir bandziau ant jo deti marcipano kilimeli ir ant jo batukus tai nieko gero nesigavo nes marcipanas istizo ir batukai patizo taip pat doh.gif  bet as beveik to ir  tikejaus unsure.gif  gerai kad tortuka dariau tik seimai savo  unsure.gif  torto skonis  thumbup.gif

mieloji, reikia foruma nuosirdziai paskaityti, kad zinotum kaip paruosti torta pries dedant ant marcipana ar kita mase..
Atsakyti
Labas rytas darbstuoles. drinks_cheers.gif
Turiu klausimuka g.gif
Kaip darote karolius??? veriate ant ko nors?
Ir kaip aplink torta buna prideta rutuliuku g.gif juos susisukate ir apdedate???

VitMetil toks mokytoju tortas rudeninis mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano pirmasis pinigu maiselis. Prasom nepeikti, nes mases siek tiek pritrukau... nieko, sekantis bus geresnis, nes man labai patiko ji daryti.
Ispaudima padariau nuo geliu tinkleliu blush2.gif o vienas pinigas tarp popieriniu kupiuru yra tikras biggrin.gif kadangi tai dovana gimtadienio proga, ir kad nebutu banaliai i vokeli ideta, tai sumasciau taip.

Pinigu maiselis, nors cia visas maisas... 2,5 kg medaus tortas pagal Cipciuka, su persikais. Dengiau sokoladine saldainiu mase, maisiau su pastilazu, nes man mazai mases buvo, ir gumine kazkokia..

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 08 spalio 2011 - 09:09
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 10 08, 11:08)
Mano pirmasis pinigu maiselis.

Labai jau turtingas tas maiselis thumbup.gif
Atsakyti
koks grazus thumbup.gif pinigu maisas biggrin.gif man labai patiko, nusikopinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 10 07, 23:45)
tu teisi, bet tik tokius skaičius teturėjau  blush2.gif  ačiū smile.gif
Papildyta:
vitmetil, jūsų labai gražūs tortukai  4u.gif

as kaskada buvau per maza skaiciu uzdejusi, tai patikek atrode zymiai prasciau negu tavo dideli , tik dab jai man reikia didesniu tai darau is mases virvutes smile.gif nes raides ir skaicius turi tik mazus verysad.gif o ten gali reguliuoti didesni mazesni, esu prisipirkusi svirkstu ivariu skiluciui dydziu blush2.gif
QUOTE(benomama @ 2011 10 08, 09:57)
Labas rytas darbstuoles. drinks_cheers.gif
Turiu klausimuka g.gif
Kaip darote karolius??? veriate ant ko nors?
Ir kaip aplink torta buna prideta rutuliuku  g.gif juos susisukate ir apdedate???

VitMetil toks mokytoju tortas rudeninis  mirksiukas.gif

jai karolius tai veriau ant velutes, doh.gif nes galvojau , kad nesilaikys, bet nebandziau , o laiko praktikuoti neturejau. o va viena karta dejau aplink torta tai taip paprastai torto krasteli suslapinau ir dejau viena sale kito

aciu uz tortuku ivertinimus 4u.gif

rugiagele26 grazus pinigu maisas toks pilnas, o ideja kaskada ir man buvo sovusi i galva , bet isbandyti dar neteko
Atsakyti
Jo, toks pilnas, kad net "skeciasi" virsuj lotuliukas.gif
Atsakyti
nuostabus Jusu visu tortukai...saunuoles...visom po balioneli 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2011 10 08, 09:31)
mieloji, reikia foruma nuosirdziai paskaityti, kad zinotum kaip paruosti torta pries dedant ant marcipana ar kita mase..

foruma esu perskaiciusi beveik visas temas. ax.gif dar ir pasiklausiau gal kas zino ar neistis. norejau parasyti apie papuosimu likima vien tam kad jei kuri nors puost kaip as tai neapsimoka schmoll.gif siandien maskarpones mase sutrukinejus aplink kilimeli blink.gif
Atsakyti
RUGIAGEKE o ka cia peikti blink.gif ? viskas liuks ir visai gerai ziurisi ,kad ne toks beveik uzristas ,o kaip tik toks pilnu vidum pinigu atrodo smile.gif ,man grazu .ir siaip man jusu visi darbai wub.gif
Papildyta:
norejau parasyt RUGIAGELE ,persiprasau uz klaida 4u.gif
Papildyta:
Mergaite noriu paklaust kas cia per baltas kremas ?ji visur aptepant tortus naudoja.http://www.youtube.com/watch?v=W6RWQR-bF1M&feature=related
Atsakyti