tikrai reiktų man su gydytoju pasikonsultuot...dbr iš vis nieko gero neišėjo....apipyliau šokoladu ir tom lazdelėm sudėjau šonus, kur čia mačiau, taip žaismingai atrodė
Naitai ,nemirtinga
Visada ,visada nuotaika pakelia....Beje nu parodykit pagaliau kokius savo stebuklus dabar ten kuriate

QUOTE(sypseneleee @ 2011 09 29, 17:01)
ir tik turiu toki kvaila klausima ar boruzeles rudeni dar buna???(tik nesijuokit,prisidariau tokiu maziukiu ir tokios man jos grazios galvoju kur nors pagyvinimui gal tiktu?
Vakar dar buvo. Šiandien netikrinau

Olesta, nu kodėl klausiu.. todėl kad mane prie žemės traukia, nors Tu ką.. nieko nepadarau, nieko nespėju.. pavyyyyyyyyydžiu, wat.
nu čia jau bis'inis prašymas.. negaliu nepaisyt.. traukiu paskutinių priešpaskutinių trijų dienų darbus.. kriauklės tai džiūvo kokias dvi savaitės, paišiau net lūpą prikandus.. nusipirkau japoniška purkštuką zašibys vadinas
.. o kitos - frangipani.. viduriukai sausais Blossom tint brūžinti, ir užpurkšta perliuku valgomu..

frangipani

tinulia, kriaukles tai jau išmečiau į šiukšlių dėžę
.. ir šiukšlinė jau išvažiavo..
QUOTE(sypseneleee @ 2011 09 29, 17:05)
Naitai ,nemirtinga
Visada ,visada nuotaika pakelia....Beje nu parodykit pagaliau kokius savo stebuklus dabar ten kuriate 

nu čia jau bis'inis prašymas.. negaliu nepaisyt.. traukiu paskutinių priešpaskutinių trijų dienų darbus.. kriauklės tai džiūvo kokias dvi savaitės, paišiau net lūpą prikandus.. nusipirkau japoniška purkštuką zašibys vadinas

frangipani

[quote=naitas,2011 09 29, 16:22]nusipirkau japoniška purkštuką zašibys vadinas
.. o kitos - frangipani.. viduriukai sausais Blossom tint brūžinti, ir užpurkšta perliuku valgomu..
gera doze gaunu,po jusu apsilankymo
bet,kriaukles tikrai kad zašibys......abaldet galima

gera doze gaunu,po jusu apsilankymo

Naitai, Jus vėl nardėte Viduržemio jūroje

QUOTE(naitas @ 2011 09 29, 16:22)

QUOTE(dailele @ 2011 09 29, 16:14)
siandien irgi dar buvo

eik tu švilpt aš tau pasakysiu

šiandien išsiunčiau tortą per autobuso vairuotoją... apsidrausdama kad jis nepaims ir teks siust per siuntas, is visu pusiu apklijavau uzrasais: ATSARGIAI TORTAS!!! vairuotojas priėmė... draugė paėmė... tik va jos masina stovėjo tolokai nuo kauno pilies... tai per puse laisves keliavo su agromna dėze aplipdyta tokiais užrašais

Naitai, nugi cia tikros kriaukles, tikru tikriausios
Tiktai vat klausimas, kokiam pajury tokiu radot, pas mus prie Baltijos juros tai tokiu nera

naitai-nerealiai
..kriauklių iš jūros muziejaus prisikniaukei
akvilyte-norim vaizdų

akvilyte-norim vaizdų

va taip ir gimsta kūriniai ,,Šiukšlynų žmonės"... kaip jų neieškot, ką?
Tinulia, daugiau prieš mesdama ką nors valgomo į šiukšlinę, ateikite ir parodykit, sutariam?
Ačiū.. neturiu žodžių kaip apsakyt, kaip pamaloninta esu.. o dar sako, kad ilgas kompiuterio žiūrėjimas kenkia sveikatai.. priešingai
Labai pakėlėt nuotaiką, ačiū.
akvilyte, vaizdus šen prašoms.
dėl boružėlių.. man tai labai gražu, net LABAI. malonus akcentas, jeigu vietoje.

akvilyte, vaizdus šen prašoms.
dėl boružėlių.. man tai labai gražu, net LABAI. malonus akcentas, jeigu vietoje.