Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 71 tema

QUOTE(Bijuna @ 2011 09 29, 11:09)
O man toks klausimas iškilo. Pasidariau vakar vakare pastilaža dengimui (@drijos) (pirma karta gyvenime  ax.gif ), sudėjau i maišiuka, "brinksta"  rolleyes.gif Bet vakare, kai dengsiu, jaučiu bus lipnus, su kuo man ji dar paminkyti, kad nesugadinčiau (krakmolu, cukraus pudra)  g.gif Ir kaip geriau jį "glostyti" jei neturiu tos plastikines lentutes?

visada dedu tik 60ml vandens ir prieš brinkinant dar tokia minkštutę palieku, nesudedu visos pudros, pabrinksta sunormalėja ji biggrin.gif jei reikia dar formai priminkau pudros, o dirbant su krakmolu pabarstau 4u.gif nesigauna pabrinkinus jis lipnus, aliejus savo padaro smile.gif nesu aš profė, bet man taip gaunasi ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smailyttte @ 2011 09 29, 10:57)

O cia mano

vau! thumbup.gif
-------------------
as torto apglostymui neturiu jokiu spec irankiu-glostau tikra ta zodzio prasme -ranka sukamaisiais judesiais
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2011 09 29, 08:22)
nemoku išlygint torto  verysad.gif  kad ir su špalkium, dar apvalus tai apvalus o kitoks  verysad.gif  dabar tokia mintis gal masę reik storiau kočiot mano laaabai plona ...

Graži mašinytė vis tiek, kad man taip išeitų... ax.gif

O čia mano antras bandymas dengti pastiliažu. Celiulitų dar neišeina panaikint ax.gif O dėl lipnumo... du kartus dariau, ir abu kartus labai, net labai linus buvo, reikėjo krakmolo ir cukraus pudros dadėt, ir nemažai. Nežinau, kaip kitom gaunasi nelipni, bet man tai nepridėjus dar papildomai būtų neįmanoma kočiot ir dengt tortą.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 09 28, 20:33)
plikytų lapelių nereikia kepti, jie puikiai išdžiūna ir susiraito kaip jiems reikia 4u.gif 50 g margarino 200 ml vandens ir 200-250 ml miltų ir turputis praktikos, lapukai išeis kaip paveiksliuke  4u.gif

Bet kaip as nusikalbejau doh.gif blush2.gif Kodel as galvojau kad juos reikia kept dar? lotuliukas.gif turbtu kad plikytos teslos vadinasi lotuliukas.gif dabar rimtai reikes pabandyt biggrin.gif

QUOTE(smailyttte @ 2011 09 29, 08:57)

O cia mano

mega_shok.gif o cia tai jooo, issiziooojau! iskarto supratau kad Bieberis dar neperskaicius ka parasei apacioj! Geras sitas,ziauriai!
Atsakyti
labukas.na atnešu savo nelaimę, kurio šiuo momentu jau nebėra, nes negražiai išėjo, tai viską nuvaliau, gėles išmečiau į šiukšliadėžę...nu nemoku padaryt, kad gražiai gėlės žiūrėtūsi, norėjau, kad tų herberų girlianda tokia nutįstų..o nesigavo...dbr reiks galvot kaip iš naujo papuošt, nes ryt svečių turėsim..
user posted image
Atsakyti
tinulia,be reikalo..man visai gražiai žiūris
reikia pirma mūsų paklaust o tada daryt per naujo
Atsakyti
Tinulia, nu tikrai be reikalo viska i siuksline istrenket blink.gif Grazus taigi torciukas, siltas toks, rudenisku spalvu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Pikciurniene...: 29 rugsėjo 2011 - 12:08
QUOTE(tinulia84 @ 2011 09 29, 12:54)
labukas.na atnešu savo nelaimę, kurio šiuo momentu jau nebėra, nes negražiai išėjo, tai viską nuvaliau, gėles išmečiau į šiukšliadėžę...nu nemoku padaryt, kad gražiai gėlės žiūrėtūsi, norėjau, kad tų herberų girlianda tokia nutįstų..o nesigavo...dbr reiks galvot kaip iš naujo papuošt, nes ryt svečių turėsim..
http://www.radikal.ru[/url]][img]http://s55.radikal.ru/i148/1109/9c/2295972ae323.jpg

O man labai grazu blush2.gif ir pacios geles man labai grazios tongue.gif tik as gal atvirksciai deliociau, virsuje dideles, o i apacia mazejancia tvarka rolleyes.gif

Tortas su Bieberiu liuksiskas thumbup.gif as dar neperskaicius aprasymo iskarto supratau, kad mergaiciu POP dievaitis lotuliukas.gif yra yra panasumo thumbup.gif jubiliate jauciu super patenkita liks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Megi Simpson: 29 rugsėjo 2011 - 12:08
o aš kažkur perskaičiau, kad viršuj turi būti mažiausios, o apačioj didžiausios...kad apačia turi būti sunkesnė už viršų.. nu negalėjau.jei man negražu, man gėda dėti ant stalo būtų..o dbr nesugalvoju ką reiks su juo padaryt biggrin.gif
Atsakyti
nu visai normalus tortas, ir visai negeda butu det ant stalo, jei zinociau , kad i svecius neateis Adirja, Asseni, migle, olesta, SZ ir kt kepejeles laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 09 29, 13:54)
labukas

Merginos, kur nueisim su tobulybės ieškojimu? Šitokias gėles į šiukšliadėžę blink.gif

p.s. atsiprašau už druską ant žaizdos, bet labai jau gėlyčių gaila...cry.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 09 29, 13:54)
labukas.na atnešu savo nelaimę, kurio šiuo momentu jau nebėra, nes negražiai išėjo, tai viską nuvaliau, gėles išmečiau į šiukšliadėžę.

is didelio rasto isejo is krasto.
PUIKUS tas tortas wub.gif
Atsakyti