Įkraunama...
Įkraunama...

Privatus Mini darželis Šiaurės miestelyje

QUOTE(panda777 @ 2011 11 18, 12:02)
Pirmiausia ten yra maitinimo problema, kuri tevams visai nepatiktų. Nes maistas nera kokybiskas ir visai neatitinka meniu, kuris buna pateiktas tevams. Kartais maistas buna atvestas is vakaro, kuri paskui aukletojos pasisildo. Nutinka taip, kad maisto vaikams neuztenka, nes buna neapskaiciuotas vaiku skaicius. Tada tiesiog vaikai kazkuo 'uzkisami'. Uzkandziai, kurie vaikams priklauso per priešpiecius, buna neduodami, nes ju tiesiog nebuna, nes jais nepasirupina darzelio savininke. Ir apskritai pati maisto kokybe yra nelabai gera, toks vaizdas, kad kas liko is to ir pagaminau.

o ka jus manote apie sestadieninius uzsiemimus? manksta ir t.t..? aciu g.gif
Atsakyti
Istikruju nieko nemanau, nes nieko apie tai nezinau ir ten asmeniskai nedalyvavau smile.gif na ten nuomuojasi tiesiog patalpas uzsiemimas ir manau tai nieko bendro neturi su paciu mini darzeliu smile.gif

Papildyta:
O gal Jūs lankote tuos užsiemimus? Jei lankote, pasidalinkite ispudziais smile.gif
Atsakyti
del virtuves... Pati maciau kaip kasdien atveza maista. Tai net nezinau kaip vertinti jusu sita pasakyta nuomone. Nesiginciju kad jus neteisi, bet sakau ka maciau. Maciau ne kiekviena valgyma atvezant, o pietus, nes pati nuo pietu vedu 4u.gif
Del aukliu keitimosi - manau kaip naujai vietai gana naturalu. Atsisijoja zmones.
Del ispudzio ir islaikymo. Nu net nzn, privati vieta aisku kad ji tik is teveliu ir laikysis. Juk darzelis ir yra privatus, tai kiek as suprantu is teveliu gautu pajamu ir laikosi...

O del rinkimosi.... musu darzelis prie namu mus priima tik nuo 2 metu ir tik nuo rugsejo, tai gaunasi nuo 2012 rugsejo. Vaikas gimes vasari. Ka man puse metu daryt? Juk dirbti reik eit... Juo labiau kad matau kad vaikas ten gerai jauciasi, zaidzia, linksmas, valgo, miega. Nu nezinau gal mano reikalavimai ner dideli bet jei jam matosi kad gerai, jei as matau kad ir nusluostytas, ir uzpakalis sausas, ir susukuotas, ir apautas, ir neapsmukes... tai man uztenka. Nu bent kol kas. KO dar noret? Juk darzelis. Ir sirgs, ir visko bus, ir zaislu nepasidalins ir gal kada nugrius. Juk darzely vaiku ne vienas ir ne du...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 18 lapkričio 2011 - 19:46
QUOTE(bonza @ 2011 11 18, 20:40)
...... Maciau ne kiekviena valgyma atvezant, o pietus, nes pati nuo pietu vedu  4u.gif

........ Juo labiau kad matau kad vaikas ten gerai jauciasi, zaidzia, linksmas, valgo, miega. Nu nezinau gal mano reikalavimai ner dideli bet jei jam matosi kad gerai, jei as matau kad ir nusluostytas, ir uzpakalis sausas, ir susukuotas, ir apautas, ir neapsmukes... tai man uztenka. .......

Kiek žinau, aplamai privačiuose ir netgi jau daugumoj valstybinių darželių aistelį atveža. Taip, kad tikiu, jog pietus atveža kiekvieną dieną drinks_cheers.gif .
Taipogi tikiu, kad jūsų vaikeliui tikrai labai gerai tame darželyje ir turėtumėt būti laiminga ir rami mama, čia atidavusi vaiką.
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2011 11 18, 18:40)
Del aukliu keitimosi - manau kaip naujai vietai gana naturalu. Atsisijoja zmones.

sioje vietoje,kaip tik sakyciau pats didziausias minusas-aukletoju kaita..nes ne darzelis,o aukletoja turi lemiama reiksme vaikui.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 11 19, 17:25)
sioje vietoje,kaip tik sakyciau pats didziausias minusas-aukletoju kaita..nes ne darzelis,o aukletoja turi lemiama reiksme vaikui.

pagrindine auklyte kaip buvo taip ir yra ta pati. Keiciasi kaip suprantu jos pagalbininkes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2011 11 18, 20:40)
O del rinkimosi.... musu darzelis prie namu mus priima tik nuo 2 metu ir tik nuo rugsejo, tai gaunasi nuo 2012 rugsejo. Vaikas gimes vasari. Ka man puse metu daryt? Juk dirbti reik eit... Juo labiau kad matau kad vaikas ten gerai jauciasi, zaidzia, linksmas, valgo, miega. Nu nezinau gal mano reikalavimai ner dideli bet jei jam matosi kad gerai, jei as matau kad ir nusluostytas, ir uzpakalis sausas, ir susukuotas, ir apautas, ir neapsmukes... tai man uztenka. Nu bent kol kas. KO dar noret? Juk darzelis. Ir sirgs, ir visko bus, ir zaislu nepasidalins ir gal kada nugrius. Juk darzely vaiku ne vienas ir ne du...

mano irgi tokia pati situacija smile.gif galvoju apie si darzeli, nes labai patogu - visai salia smile.gif
kokio amziaus vaikuciai mazdagu ten ir kiek ju ten buna ax.gif kuri aukletoja geriausia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dryzuota-banguota-: 20 lapkričio 2011 - 19:20
Mamytes, o kokia jusu nuomone apie tai, kad sis darziukas neturi JOKIOS savo lauko zaidimo aiksteles? Vaikuciai isvedami laukan ir zaidzia "ant asfalto". Na, dar ta nedidele namui priklausanti aikstele, kuri esant geram orui ir taip uzimta mamu ir vaikuciu, kurie dar auga namie.. Svarstau ir as del sio darzelio, tai delioju "uz-pries".
Atsakyti
Noreciau paklausti, gal yra mamyciu vedanciu/vedusiu savo mazuliukus i darzeli S.Žukausko g. 4? smile.gif kokie atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
Va va, ta aikstele ir man labai kliuva...o ir vaikuciai i lauka vedami retokai....
Atsakyti
Sveikos mamytes. Noriu pasidalinti savo pastebejimais apie si darzeli. Del auklyciu pasikeitimo - patogu dazmai auklytes keisti nes joms pakisamos gudrios darbo sutarys ir darbo uzmokestis. Del serganciu vaikuciu -savininke auklytei liepia sloguojanciu vaiku kitiem teveliam nerodyti. Valgariastis, kuris pateikiamas yra vienos mamytes iniciatyva, aciu Jai. Nors jeigu valgiarasty parasyta - vistienos maltinukas su bulvem ir sodo darzovem, tai bus kazkoks kotletas ir pomidoras. Taciau kai viena mamyte auklytei pasake kad sian per pietus ateis kartu su vaiku pavalgyt, buvo pranesta savininkei tai tuomet skubiai atveztos ir sodo darzoves ir normalus maltinukai. Daug mazu vaikuciu kurie dar nelabai moka patys valgyt, tad aukletoja is vienos lekstes su tuo paciu saukstu visus pamaitina. Kai maistelio neuztenka uzkisama duona. Jeigu valgoma sriuba tai veliau is tos pacios lekstes ir kitas patiekalas. Taip pat dar del maisto, kartais nelahai normalu, kai valgoma priespieciams zirniu sruba o veliau ta pacia diena zirniu kose. Savininke visko pamoko ka teveliam sakyt. Jeigu vaikuciam verdama manu kosyte su pienu, tai neduok Die pieno daug supilsi ar sviestuko idesi, gi taupyt reikia. Kai pusryciam nera jokiu meduoliu ar bandeliu, puikiai "sueina' aukletojos atsinesta bandele. Daug niuansu, nebutinai jie tragiski ar neigiami labai, tiesiog teveliai nevisada tai pastebi. Todel dalinuosi savo ispudziais. Mamytems sekmes ir visada veskit tik i tuos darzelius, kuriuos rekomenduoja draugai ar pazistami.
Papildyta:
Atsiprasau, del gramat. klaidu, rasau telefonu ir dar lt raidziu nera :/ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(international @ 2011 12 08, 21:36)
Sveikos mamytes. Noriu pasidalinti savo pastebejimais apie si darzeli. Del auklyciu pasikeitimo - patogu dazmai auklytes keisti nes joms pakisamos gudrios darbo sutarys ir darbo uzmokestis.  Del serganciu vaikuciu -savininke auklytei liepia sloguojanciu vaiku kitiem teveliam nerodyti. Valgariastis, kuris pateikiamas yra vienos mamytes iniciatyva, aciu Jai. Nors jeigu valgiarasty parasyta - vistienos maltinukas su bulvem ir sodo darzovem, tai bus kazkoks kotletas ir pomidoras. Taciau kai viena mamyte auklytei pasake kad sian per pietus ateis kartu su vaiku pavalgyt, buvo pranesta savininkei tai tuomet skubiai atveztos ir sodo darzoves ir normalus maltinukai. Daug mazu vaikuciu kurie dar nelabai moka patys valgyt, tad aukletoja is vienos lekstes su tuo paciu saukstu visus pamaitina. Kai maistelio neuztenka uzkisama duona. Jeigu valgoma sriuba tai veliau is tos pacios lekstes ir kitas patiekalas. Taip pat dar del maisto, kartais nelahai normalu, kai valgoma priespieciams zirniu sruba o veliau ta pacia diena zirniu kose.  Savininke visko pamoko ka teveliam sakyt. Jeigu vaikuciam verdama manu kosyte su pienu, tai neduok Die pieno daug supilsi ar sviestuko idesi, gi taupyt reikia. Kai pusryciam nera jokiu meduoliu ar bandeliu,  puikiai "sueina' aukletojos atsinesta bandele. Daug niuansu, nebutinai jie tragiski ar neigiami labai, tiesiog teveliai nevisada tai pastebi. Todel dalinuosi savo ispudziais. Mamytems sekmes ir visada veskit tik i tuos darzelius, kuriuos rekomenduoja draugai ar pazistami.
[b]Papildyta:

Atsiprasau, del gramat. klaidu, rasau telefonu ir dar lt raidziu nera :/ smile.gif

paraudoninau truputi... blush2.gif Man logikos truksta. Juk maista ne darzely daro, o atveza tai kaip savininke gali reguliuot auklytei kiek pieno pilt ar sviesto det? nu nesusiveda.

Turiu mamytem klausima... Jei turi pazyma is gydytojo, kad vaikas sirgo tiek ir tiek ir nebuvo darzely, is kito menesio uzmokescio atskaiciuojama tas praeitam menesy nebuvimas ar ne?Aciu.
Atsakyti