Sveikos mamytes, mano mazoji lanko si darzeli jau nuo vasaros. Taip, is pradziu daug buvo dalyku, kurie man nepatiko, taciau suprantu, kad pradzia visiems yra sunki. Labai viskas pasikeite i geraja puse mazdaug pries koki pora menesiu. Mazyle labai noriai eina i darzeli, kiekviena diena padaro po koki darbeli, o siandien net nustebau nuejusi-padare darbeli is molio, pasirodo, dar ir keramika jiems dabar bus, turi uzduociu sasiuvini, kur irgi daro visokias uzduotis, vyksta muzikos uzsiemimai. Zodziu,esam labai patenkinti. Aukletojos tos pacios jau kuris laikas dirba. Zodziu, ka as cia rasyneju, kam idomu, tas nueina, pasiziuri, pasiklausia kas neaisku ir, jei viskas tinka, tada veda vaikuti, jei ne-neveda.

Kiek suprantu ten pietus tik atveza, o priespiecius auklytes daro. Chi chi del darbeliu darymo, jeigu jusu vaikui yra iki triju metu, duokit namuose ta uzduociu knygute ir paprasykit kad suvedziotu taskelius, kaip jam pavyks? Spalvina tikriausiai irgi neissidamas is uz liniju. Tai duokle tevams, aukleyciu darbas, na zinoma paima vaiko ranka ir vietoj jo suvedzioja. Tame darzelyje dirbo mano dvi drauges ir kiek zinau viena dar ten pazistama tebedirba, tikrai nieko is pirsto nelauziu. As tik dalinuosi tuo ka man jos pasakojo. Cia rasau nesiekdama apsmeizti, o sakau tai ka zinau. Gali buti kad pagerejo situacija nes savininle uzdare kita toki "dienos centra", nes jie neatitinka darzeliu reikalavimu, tai ir iteisinti kaip centrai, lyg fabijoniskese, tai gal daugiau demesio ir lesu skiriama siam. Tikiuosi, kad viskas ten jau yra gerai ir jusu va
ikuciai patenkinti ji lanko:)
ikuciai patenkinti ji lanko:)
Sveikos,
Vedžiau į šį darželį savo vaiką, labai greitai atsisakiau. Pinigus mokėjome tikrai didelius, tačiau jokio vaikų ugdymo ten nebuvo, o tik priežiūra, kad neapsikakojęs, užkandęs šiek tiek, nes grįžęs visada bėgdavo valgyti ir kad galvos nenusisuktų prižiūrėjo. Vaikai į darželį vedami sergantys. Vieną dieną berniukas su temperatūra verkia ant auklėtojos rankų, kitą dieną mergaitė su žaliu "snargliu" vaikšto, aišku ir mano vaikas po poros dienų susirgo. Atvedu savo pasveikusį vaiką, žiūriu mergaitė su žaliu snar...ir toliau tebevaikšto, tėvai sako kad ji sveika, auklėtojos sakė tėvams, o jiems nė mokais. Mielosios pasidomėkite daugiau darželio "virtuve" nes tikiu, kad ir jūs savo vaikams norite ko geriausio.
Vedžiau į šį darželį savo vaiką, labai greitai atsisakiau. Pinigus mokėjome tikrai didelius, tačiau jokio vaikų ugdymo ten nebuvo, o tik priežiūra, kad neapsikakojęs, užkandęs šiek tiek, nes grįžęs visada bėgdavo valgyti ir kad galvos nenusisuktų prižiūrėjo. Vaikai į darželį vedami sergantys. Vieną dieną berniukas su temperatūra verkia ant auklėtojos rankų, kitą dieną mergaitė su žaliu "snargliu" vaikšto, aišku ir mano vaikas po poros dienų susirgo. Atvedu savo pasveikusį vaiką, žiūriu mergaitė su žaliu snar...ir toliau tebevaikšto, tėvai sako kad ji sveika, auklėtojos sakė tėvams, o jiems nė mokais. Mielosios pasidomėkite daugiau darželio "virtuve" nes tikiu, kad ir jūs savo vaikams norite ko geriausio.

QUOTE(Istekejusii @ 2012 04 18, 00:46)
Sveikos,

sakykite, o kaip su apmokejimu privaciuose darzeliuose? Pvz. suserga Jusu vaikas, ar taikomas vistiek kazkoks mokestis, ar mokama tik uz lankytas dienas?
Pasidalinsiu savo ispudziais is salies, mes sio darzelio nelankome, bet pasiziurime per langus (mano mazajai labai patinka):
Nr. 1 nebeliko net buviusios vienos kaitvietes virykles
, liko tik mikrobange. Pati maciau (viena karta) kaip maista ima is termoso.
Zinoma nevisada ir mes pacios namuose vaikui kiekviena karta paduodame tik sviezia maista, bet cia jo sviezio nebuna niekada.
nr. 2 nezinau kada tie vaikai isvedami i lauka, nes mes budami kasdien ryte vakare ju nesusitinkame.
Pernai per vasaros karscius pabudavo gal pusvalandi.
Mano akimis ziurint sis privatus darzelis nevertas jokiu pinigu, jau uz tuos pinigus tikrai galima aukle surasti (nors ir nelengva gera susirasti).
Pikta galvoti, kaip is vaiku daromi pinigai ir daugiau nieko.
Cia tik mano asmenine nuomone stebint si darzeli jau kelinti metai is salies.
Nr. 1 nebeliko net buviusios vienos kaitvietes virykles

Zinoma nevisada ir mes pacios namuose vaikui kiekviena karta paduodame tik sviezia maista, bet cia jo sviezio nebuna niekada.
nr. 2 nezinau kada tie vaikai isvedami i lauka, nes mes budami kasdien ryte vakare ju nesusitinkame.
Pernai per vasaros karscius pabudavo gal pusvalandi.
Mano akimis ziurint sis privatus darzelis nevertas jokiu pinigu, jau uz tuos pinigus tikrai galima aukle surasti (nors ir nelengva gera susirasti).
Pikta galvoti, kaip is vaiku daromi pinigai ir daugiau nieko.
Cia tik mano asmenine nuomone stebint si darzeli jau kelinti metai is salies.
Gal dar butu svieziu atsiliepimu?
Juolab grupeje vaikuciu padaugejo.
Juolab grupeje vaikuciu padaugejo.
laba gal yra teveliu, kuriu vaikai lanko Ozo minidarzeli?
QUOTE(rrassiukkass @ 2012 10 31, 12:30)
laba gal yra teveliu, kuriu vaikai lanko Ozo minidarzeli?
Mes
Ir man idomu kaip sis darzelis, pakomentuokit kas lankot.
Ar daznai serga vaikuciai? Ar noriai eina i darzeli?
Ir gal kas nors zino ar ten priima pusei dienos?
QUOTE(niekaip @ 2012 11 01, 15:18)
Kaip jau minėjau aukščiau, mes lankom tą darželį.
Pradėjom nuo pat pirmos jo atidarymo dienos. Net nežinau.... Nors esu priekabi vaiko priežiūros klausimais, bet neturiu nei vieno nusiskundimo. Super aplinka, super auklėtoja. Aišku, labai norint galima pradėti gilintis ir priekabių visada rasi, bet aš nenoriu

Dėl vaiko noro eiti ar neiti į darželį, manau čia tėvų+auklėtojų darbas ir laiko klausimas (bet tam yra atskira tema). Asmeniškai iš savo patirties dėl šio darželio galiu užtikrintai pasakyti, kad personalas tikrai daro viską, kad vaikutis kuo greičiau adaptuotųsi.
Kas dėl vaikų sirgimo irgi sakyčiau labai individualu, tad nevystysiu temos tuo klausimu. Asmeniškai mano sirgo 1 kartą ir išvis tas vienas kartas buvo pats pirmas kartas, kai sirgo. Kiti gi, kiek žinau, serga dažniau ir ilgiau.
Dėl to, priima vaikučius pusei dienos ar ne - manyčiau reikia klausti pačios direktorės. Bet, mano turimais duomenimis - nepriima. Kadangi kažkada kalbėjome apie tai su direktore. Tik jau nesupykit, bet bent jau aš, kaip mama, kurios vaikas lanko šį darželį, esu kategoriškai prieš tokius lankančius puse dienos

QUOTE(Iznija @ 2012 11 02, 10:39)
Kaip jau minėjau aukščiau, mes lankom tą darželį.
Pradėjom nuo pat pirmos jo atidarymo dienos. Net nežinau.... Nors esu priekabi vaiko priežiūros klausimais, bet neturiu nei vieno nusiskundimo. Super aplinka, super auklėtoja. Aišku, labai norint galima pradėti gilintis ir priekabių visada rasi, bet aš nenoriu
Dėl vaiko noro eiti ar neiti į darželį, manau čia tėvų+auklėtojų darbas ir laiko klausimas (bet tam yra atskira tema). Asmeniškai iš savo patirties dėl šio darželio galiu užtikrintai pasakyti, kad personalas tikrai daro viską, kad vaikutis kuo greičiau adaptuotųsi.
Kas dėl vaikų sirgimo irgi sakyčiau labai individualu, tad nevystysiu temos tuo klausimu. Asmeniškai mano sirgo 1 kartą ir išvis tas vienas kartas buvo pats pirmas kartas, kai sirgo. Kiti gi, kiek žinau, serga dažniau ir ilgiau.
Dėl to, priima vaikučius pusei dienos ar ne - manyčiau reikia klausti pačios direktorės. Bet, mano turimais duomenimis - nepriima. Kadangi kažkada kalbėjome apie tai su direktore. Tik jau nesupykit, bet bent jau aš, kaip mama, kurios vaikas lanko šį darželį, esu kategoriškai prieš tokius lankančius puse dienos
Bet, kaip jau minėjau, reikia kalbėti su pačia direktore. Manau, ji tikrai daro išimtis 

mes irgi lankome si darzeli, tik neilgai kolkas... norejau paklausti, kokia tvarka atsiskaitymo? buna paruostos saskaitos? jas atsiuncia ar kaip?
QUOTE(niekaip @ 2012 11 01, 15:18)
JEigu tikėti informacija iš jų internetinio puslapio, galima ir pusei dienos:
http://www.minidarze...eliai-darzeliai