Įkraunama...
Įkraunama...

Privatus Mini darželis Šiaurės miestelyje

QUOTE(Myciute @ 2013 09 09, 22:09)
Idomu atsiliepimai is abieju, nors lankytume mazesniuju grupe. Siaip idomu, kiek vaikai eina i lauka, kiek aukletojos su jai uzsiima ir t.t.

Aš Jums į AZ parašysiu.
Atsakyti
sveiki, mes irgi ieskome darzelio... kaip ir dauguma negavome valstybinio... sudomino sis darzelis. tad noreciau atsiliepimu... kas ka girdejote? kokie atsiliepimai... kaip su ligomis? jei kas norite galite i a.z. rasyti wink.gif labai labai aciu jums uz pagalba
Atsakyti
QUOTE(Iznija @ 2013 09 10, 06:13)
Aš Jums į AZ parašysiu.

labai lauksiu, nes planuojam pradegi lankyti greitu laiku :-) 4u.gif
Atsakyti
Iznija, tai ar parasysite? blush2.gif labai laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2013 09 12, 13:29)
Iznija, tai ar parasysite?  blush2.gif  labai laukiu  4u.gif

Sveiki,

Mes taip pat planuojame kita savaite pradeti lankyti, todel visa info labai svarbi. Aciu!

Atsakyti
Sveiki,

na ir kaip jaučiasi lankantys šį darželį? Kokie realūs pastebėjimai? 4u.gif
Ieškome ir mes, kur tiktų ir patiktų
Atsakyti
Ar kas lankote Mini darzelk Balcikonio gatveje? Labai idomus atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
Sveiki, lankemes Balcikonio gatveje darzeli beveik metus laiko. nzn net kaip issireiksti, bet vaikas nenorejo i ji eiti, nueidavo pora dienu ir vis sirgdavo, net vasara... pakeiteme darzeli ir nuo tos pacios dienos viskas pasikeite, jokiu ligu nebeliko...
Atsakyti
Sveikos, svarstome mazaja vesti i Mini darziuka Baltupiuos (peledziukus). Labai domintu jusu ispudziai, maloniai lauksiu ir AZ.
Atsakyti
Sveiki, mums irgi būtų patogiausias "Pelėdžiukų" minidarželis, kadangi Jų žaidimų aikštelė mums po balkonu, taigi, kasdien tenka stebėti Jų "kiemo virtuvę".
Incidentų daug nepasireiškia - smagu buvo žiūrėti, kiek pramogų sugalvoja vasarą: ir baiseinėlius vaikams pripilė , ir nameli terasoje pastatė... smile.gif
Tačiau šiandieninis įvykis visai nuotaiką sugadino, ypač dėl to, kad pati ieškau, kam palikti mažąją. Turbūt nuo rugsėjo susiformavo nauja mažulyčių tokių, nuo 1,5, gal 2 m. grupė. Išėjo jaunimas į lauką - beje, jie perkeliami per terasos tvorelę ir naudojasi daugiabučio aikštele. Vienas mažiukas taip verkė, na, su pasikūkčiojimas, stovėjo prie lango, beldė į palangę iš lauko pusės, tiesiog ropštėsi siena, o auklėtoja visai nereagavo.. Tai tęsėsi gal 10, gal 15 min.. Auklėtoja stebėjo kitus vaikučius ir maigė telefoną. Vaikiukas vis verkė. Nežinau, gal tai kažkoks specialus pedagoginis auklėjimo būdas.. Man, kaip mamai, buvo labai skaudu stebėti. Nors eik į lauką ir paimk tą mažiuką ant rankų. Tų vaikų vos keletas - tikrai buvo galimybė tai padaryti.

Bet vis tiek nenustoju galvoti, kad vaikams darželis būtinas.

QUOTE(bite28 @ 2014 08 14, 08:44)
Sveikos, svarstome mazaja vesti i Mini darziuka Baltupiuos (peledziukus). Labai domintu jusu ispudziai, maloniai lauksiu ir AZ.

Atsakyti
Mano kleckas lanko Žukausko 29. Pradžioje man nelabai patiko (bet juk taip turbūt visos mamos reaguoja, atiduodamos savo pirmagimį?). Juo labiau, kad po 3 dienų susirgom... Tuo metu atrodė kaltas tik darželis, bet spėju, kad tai buvo dėl to, kad vaiko imunitetas buvo silpnas...
Dabar lankom sėkmingai (tfu tfu tfu). Maisto meniu atrodo įvairus. Esam patys valgiausi grupėje. blush2.gif
Adaptacija būtų buvusi, manau, geresnė, jei ne tos ligos. Bet ir tai grįžę jau po savaitės nebeverkėm... O kas liečia auklytes, tai patys geriausi atsiliepimai auklytei Anetai ir jos padėjėjai Alinai. Visada paguodžia, nuramina, kadangi esam mažesni už kitus, kartais reikia pagalbos ir valgant. Labai gaila, kad teks greit palikti daržiuką... Gavom valstybinį. Žiūrėsim kaip mums seksis jame rolleyes.gif
Atsakyti

Sveiki, domina atsiliepimai apie Zukausko 29, mazyliu grupes. Bandisim nuo rugpjucio vidurio pratintis ir kaip supratau busim patis maziausi. Domina visi atsiliepimai .... Aciu!
Atsakyti