QUOTE(.lea. @ 2011 10 25, 14:10)
bet tai kaip galima gaut 19 jūs man pasakykit? čia žmogus arba dirba toj srity, arba kokį dešimtą kartą dalyvauja konkurse 

Mano balas buvo virs 19 (nepamenu skaiciu po kableliu), nors nebuvau dirbusi toje srityje nei dienos.
arba koleges dalyvavusios atsakymus susake, o ji visa diena ruosesi grynai tik tuos klausimus ir mokesi...net iomu bus paziureti kiek is tu kolegiu ryt bus;) nes realiia klausimai visiskai nebuvo susije su darbo sfera, vienas-du klausimai tik pagal darbine faze;)
labuka,
o kiek laiko skirta testui ir kiek pokalbiui?
o kiek laiko skirta testui ir kiek pokalbiui?

QUOTE(.lea. @ 2011 10 25, 13:10)
bet tai kaip galima gaut 19 jūs man pasakykit? čia žmogus arba dirba toj srity, arba kokį dešimtą kartą dalyvauja konkurse 

tai ji ir dirba ten ar ne? Kaip supratau, visos ten jos dirba...
Papildyta:
QUOTE(devolesa @ 2011 10 25, 13:43)
Testui tai 1.30min. O pokalbiui... tai jau kaip išsamiai, ką pasakyt turėsi

QUOTE(La pluie @ 2011 10 25, 13:16)
Mano balas buvo virs 19 (nepamenu skaiciu po kableliu), nors nebuvau dirbusi toje srityje nei dienos.
Galima gal ir 20 gauti, jei egzamino zodziu klausimai is darbo srities ir susije su tomis pareigomis, bet kai klausia apie korupcijos prevencijos tikslus ir uzdavinius, tai nepatikesiu, kad juos visus isvardijo.
QUOTE(Ak@cija @ 2011 10 25, 15:02)
Galima gal ir 20 gauti, jei egzamino zodziu klausimai is darbo srities ir susije su tomis pareigomis, bet kai klausia apie korupcijos prevencijos tikslus ir uzdavinius, tai nepatikesiu, kad juos visus isvardijo.

QUOTE(Ak@cija @ 2011 10 25, 14:02)
Būtent... Aš net pasimečiau išgirdus apie tą korupcijos prevenciją... ir, aišku, neturėjau ką pasakyti...
Egzamino žodžiu eigai fiksuoti daromas garso skaitmeninis įrašas. Skaitmeninis garso įrašas perkeliamas į kompiuterinę laikmeną, pridedamas prie konkurso protokolo ir saugomas konkursą organizavusioje įstaigoje teisės aktų nustatyta tvarka.
Kazin ar su tuo "aparatu" dare tik garso irasa?
Papildyta:
Ir dar:
"Per egzaminą žodžiu kiekvienas komisijos narys pateikia vienodus klausimus visiems pretendentams, siekdamas patikrinti pretendento gebėjimus atlikti valstybės tarnautojo pareigybės, dėl kurios vyksta konkursas, aprašyme nustatytas funkcijas. Egzamino žodžiu metu turi būti patikrinamas pretendento užsienio kalbų, privalomų pareigybės aprašyme nustatytoms funkcijoms atlikti, mokėjimas".
tai man dabar dar idomu pasidare, ka bendra turi sita pareigybe su ta korupcija...
Papildyta:
As egza is sito laikiau birzelio menesi, bet kai isgirdau klausima irgi lupa atvepo, net nepamenu ka is to strioko atsakiau
Kazin ar su tuo "aparatu" dare tik garso irasa?
Papildyta:
Ir dar:
"Per egzaminą žodžiu kiekvienas komisijos narys pateikia vienodus klausimus visiems pretendentams, siekdamas patikrinti pretendento gebėjimus atlikti valstybės tarnautojo pareigybės, dėl kurios vyksta konkursas, aprašyme nustatytas funkcijas. Egzamino žodžiu metu turi būti patikrinamas pretendento užsienio kalbų, privalomų pareigybės aprašyme nustatytoms funkcijoms atlikti, mokėjimas".
tai man dabar dar idomu pasidare, ka bendra turi sita pareigybe su ta korupcija...

Papildyta:
QUOTE(Dalinka @ 2011 10 25, 14:06)
Būtent... Aš net pasimečiau išgirdus apie tą korupcijos prevenciją... ir, aišku, neturėjau ką pasakyti...
As egza is sito laikiau birzelio menesi, bet kai isgirdau klausima irgi lupa atvepo, net nepamenu ka is to strioko atsakiau

QUOTE(.lea. @ 2011 10 25, 14:13)
nežinau, man tai tas įrašas nieko nelošia, kad būtų nuo pradžios iki galo įrašinėjama,o čia tik kai tu kalbi...
Aha, gal vakar ramiai isvargusios nuejom miegoti, o per "Vakaro zinias" visai Lietuvai parode, kad nieko nenusimanom apie korupcija, o dabar visi pazistami