Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Ak@cija @ 2011 10 25, 14:12)
Egzamino žodžiu eigai fiksuoti daromas garso skaitmeninis įrašas. Skaitmeninis garso įrašas perkeliamas į kompiuterinę laikmeną, pridedamas prie konkurso protokolo ir saugomas konkursą organizavusioje įstaigoje teisės aktų nustatyta tvarka.

Kazin ar su tuo "aparatu" dare tik garso irasa?
Papildyta:
Ir dar:
"Per egzaminą žodžiu kiekvienas komisijos narys pateikia vienodus klausimus visiems pretendentams, siekdamas patikrinti pretendento gebėjimus atlikti valstybės tarnautojo pareigybės, dėl kurios vyksta konkursas, aprašyme nustatytas funkcijas. Egzamino žodžiu metu turi būti patikrinamas pretendento užsienio kalbų, privalomų pareigybės aprašyme nustatytoms funkcijoms atlikti, mokėjimas".

tai man dabar dar idomu pasidare, ka bendra turi sita pareigybe su ta korupcija... blink.gif
Papildyta:
As egza is sito laikiau birzelio menesi, bet kai isgirdau klausima irgi lupa atvepo, net nepamenu ka is to strioko atsakiau  lotuliukas.gif

aš tai atsakiau: NEŽINAU lotuliukas.gif
Atsakyti
o pagal koki principa kvieciami kandidatai?kazkokie sarasai yra ar kaip? blush2.gif pirma kart dalyvausiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ak@cija @ 2011 10 25, 15:16)
Aha, gal vakar ramiai isvargusios nuejom miegoti, o per "Vakaro zinias" visai Lietuvai parode, kad nieko nenusimanom apie korupcija, o dabar visi pazistami  gathering.gif  lotuliukas.gif

aš tai nedalyvavau, tik Vilniuj aš bandau, vėl dalyvausiu konkurse, bet jame bus apie 60 žmonių, tai vėl visokios mintys kyla doh.gif ir teste bus 50x50, tai jaučiu per testą nemažai atsipurtys, nes iš tų spec. aktų kur davė atsispausdinau beveik 800 puslapių doh.gif
Papildyta:
QUOTE(devolesa @ 2011 10 25, 15:32)
o pagal koki principa kvieciami kandidatai?kazkokie sarasai yra ar kaip?  blush2.gif  pirma kart dalyvausiu  4u.gif

į žodinę dalį kviečia abėcėles tvarka
Atsakyti
QUOTE(Dalinka @ 2011 10 25, 15:21)
aš tai atsakiau: NEŽINAU  lotuliukas.gif

as irgi i sita klausima atsakiau Nezinau, nors 6 metus mokiausi apie korpucija, bet jau lygiai tiek pat nieko benro su ja neturiu:D
Atsakyti
QUOTE(Ak@cija @ 2011 10 25, 15:02)
Galima gal ir 20 gauti, jei egzamino zodziu klausimai is darbo srities ir susije su tomis pareigomis, bet kai klausia apie korupcijos prevencijos tikslus ir uzdavinius, tai nepatikesiu, kad juos visus isvardijo.

Turiu pripažinti, kad mano atveju klausimai tikrai nebuvo sunkūs ir tik iš nurodytų mokytis įstaytmų.
Atsakyti
QUOTE(La pluie @ 2011 10 25, 15:42)
Turiu pripažinti, kad mano atveju klausimai tikrai nebuvo sunkūs ir tik iš nurodytų mokytis įstaytmų.

būna, pasiseka biggrin.gif
Atsakyti
o rezultatu reikia laukti?ta prasme po pokalbio jie mane ivartina ir kas tada?ar galima iseiti, o atrinkta kandidata informuoja kaip nors? ax.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(devolesa @ 2011 10 25, 16:49)
o rezultatu reikia laukti?ta prasme po pokalbio jie mane ivartina ir kas tada?ar galima iseiti, o atrinkta kandidata informuoja kaip nors?  ax.gif  dekui  4u.gif

turi laukt rezultatų, po visko turi pasirašyt, jei nepasirašai, tai kaip ir nedalyvavai...
Atsakyti
sveikos, gal kuri turi patirties NMA konkursuose? ar skaidriai je vyksta?
Atsakyti
QUOTE(vecikas @ 2011 10 25, 18:48)
sveikos, gal kuri turi patirties NMA konkursuose? ar skaidriai je vyksta?

sudalyvausiu- sužinosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(.lea. @ 2011 10 25, 19:51)
sudalyvausiu- sužinosiu ax.gif

ir as ten planuoju, i koki skyriu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2011 10 25, 14:37)
as irgi i sita klausima atsakiau Nezinau, nors 6 metus mokiausi apie korpucija, bet jau lygiai tiek pat nieko benro su ja neturiu:D

Tai va, kaip sakoma- gyveni, mokinies umn.gif , fool.gif numirsti. Man lygiai tas pats blush2.gif
Atsakyti