Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(vecikas @ 2011 10 25, 19:00)
ir as ten planuoju, i koki skyriu?  g.gif

ūkio berods, ten kur reikalavimai maži buvo
Atsakyti
QUOTE(.lea. @ 2011 10 25, 20:57)
ūkio berods, ten kur reikalavimai maži buvo

tuomet manau susitiksime ten, nes as irgi doh.gif civilinis kodeksas kam ten reikalinga nelabai suprantu.... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau paklausti blush2.gif jeigu neturi darbo aptirties ( jos reikalauja vienų metų), bet studijos atitinka tobulai pareigas, neverta net bandyti dalyvauti konkurse? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 10 25, 21:21)
Sveikos, norėčiau paklausti  blush2.gif  jeigu neturi darbo aptirties ( jos reikalauja vienų metų), bet studijos atitinka tobulai pareigas, neverta net bandyti dalyvauti konkurse? blush2.gif

neverta, nes praso pateikti darbo patirti irodancius dokumentus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vecikas @ 2011 10 25, 20:13)
tuomet manau susitiksime ten, nes as irgi  doh.gif  civilinis kodeksas kam ten reikalinga nelabai suprantu.... unsure.gif

nežinau kam tas kodeksas, bet ir be jo belekiek skaitymo, kažkaip nenormaliai man tiek aktų išmokt... o dar teste 50x50, jaučiu bus tokie klausimai, kad puse atpurtys po jo doh.gif kelinta buvai kai registravaisi?
Atsakyti
QUOTE(.lea. @ 2011 10 25, 22:01)
nežinau kam tas kodeksas, bet ir be jo belekiek skaitymo, kažkaip nenormaliai man tiek aktų išmokt... o dar teste 50x50, jaučiu bus tokie klausimai, kad puse atpurtys po jo doh.gif  kelinta buvai kai registravaisi?

As praeita treciadieni skambunau pasitikslinti del CK, kurias knygas skaityt, tai man pasake, kad jau tada buvo 30 uzsirase, o dar beveik savaite iki dokumentu priemimo pabaigos buvo like...
Atsakyti
QUOTE(vecikas @ 2011 10 26, 08:30)
As praeita treciadieni skambunau pasitikslinti del CK, kurias knygas skaityt, tai man pasake, kad jau tada buvo 30 uzsirase, o dar beveik savaite iki dokumentu priemimo pabaigos buvo like...

o tai ne visą reikia kodeksą skaityt?
Atsakyti
QUOTE(.lea. @ 2011 10 26, 15:47)
o tai ne visą reikia kodeksą skaityt?

sake visa, bet as tikrai nesiruosiu visko skaityti (prie ko paveldejimo ar seimos teise doh.gif siose pareigybese)
Atsakyti
skaitykit mergaites grynai su pareigybe susijusius dalykus, aisku neskaitykit, aks visiskai ne i tema;) nu tarkim valstybes tarnautojas, tai ir rinkites is visu istatymu apie ji ir pan...snd pas mus konkursas baigesi gana anksti 16 val jau namuose buvaau;)
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2011 10 26, 16:26)
skaitykit mergaites grynai su pareigybe susijusius dalykus, aisku neskaitykit, aks visiskai ne i tema;) nu tarkim valstybes tarnautojas, tai ir rinkites is visu istatymu apie ji ir pan...snd pas mus konkursas baigesi gana anksti 16 val jau namuose buvaau;)

Kaip čia taip anksti? Mažai susirinko? blink.gif Pasakok greit viską bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalinka @ 2011 10 26, 17:29)
Kaip čia taip anksti? Mažai susirinko?  blink.gif  Pasakok greit viską  bigsmile.gif

50 kazekli teste buvo, o gal net iki 50;) is ju 5 neislaike, dar keletas atkrito, sarasas buvo 46 zmones, bet realiai pokalbyje buvo 33 ar panasiai. komisisja labai linksma snd, klausimai mano galva lengvesni. nors testas snd sunkesnis, balai testo mazesni;) zoziu ir baigesi anksti ir atmosfera snd daug geresne, bet laimintis zmogus toks pat kaip ir pirmadieni:D surinko 19,8 balus bigsmile.gif
Atsakyti
bent padorus skaičius, o prisiregistravo tai belekiek biggrin.gif
tai neskaidriai ir šis pasirodė?
Atsakyti