Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(.lea. @ 2011 10 26, 21:31)
bent padorus skaičius, o prisiregistravo tai belekiek biggrin.gif
tai neskaidriai ir šis pasirodė?

nezinau apie skaidruma, taciau antras dirbantis toje sferoje, ir net nesulauke rezultatu, keistai kazkaip....
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2011 10 26, 20:15)
50 kazekli teste buvo, o gal net iki 50;) is ju 5 neislaike, dar keletas atkrito, sarasas buvo 46 zmones, bet realiai pokalbyje buvo 33 ar panasiai. komisisja labai linksma snd, klausimai mano galva lengvesni. nors testas snd sunkesnis, balai testo mazesni;) zoziu ir baigesi anksti ir atmosfera snd daug geresne, bet laimintis zmogus toks pat kaip ir pirmadieni:D surinko 19,8 balus bigsmile.gif

O kiek jie savų klausimų duoda teste?
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2011 10 26, 21:33)
nezinau apie skaidruma, taciau antras dirbantis toje sferoje, ir net nesulauke rezultatu, keistai kazkaip....

aa, nu aišku biggrin.gif pagalvojo, kam čia pasirašinėt- ryt atėjus darban pasirašysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(monikut5 @ 2011 10 26, 21:34)
O kiek jie savų klausimų duoda teste?

70 bendruju 30 specialiuju;)
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2011 10 26, 20:15)
50 kazekli teste buvo, o gal net iki 50;) is ju 5 neislaike, dar keletas atkrito, sarasas buvo 46 zmones, bet realiai pokalbyje buvo 33 ar panasiai. komisisja labai linksma snd, klausimai mano galva lengvesni. nors testas snd sunkesnis, balai testo mazesni;) zoziu ir baigesi anksti ir atmosfera snd daug geresne, bet laimintis zmogus toks pat kaip ir pirmadieni:D surinko 19,8 balus bigsmile.gif

Nu tai jau viskas aišku... O kuri ten iš to būrelio laimėjo? Bet tai keista, jei net nepasirašė, tai kaip ir skaitosi, nedalyvavo... Nu bet jo, darbe pasirašys cool.gif Kokie klausimai buvo šįkart?
Atsakyti
QUOTE(Dalinka @ 2011 10 27, 10:38)
Nu tai jau viskas aišku... O kuri ten iš to būrelio laimėjo? Bet tai keista, jei net nepasirašė, tai kaip ir skaitosi, nedalyvavo... Nu bet jo, darbe pasirašys  cool.gif Kokie klausimai buvo šįkart?

zinok tiksliai neiznau kuri, jei treciadieni dalyvausiu, tai bus matyt, kurios nebus is ju, ta laimejus bus biggrin.gif. o kalusimai apie pilietybes netekima, kas gali pasa 16-18 metu pasiimti, kaip apmokestinamaas arbas savaitgaliais, svenciu dienomis, virsvalandinis ir naktinis. kas pasiraso dekretus del pilietybes, nu ir vieno klausimo niekaip nepamenu, net paciai idomu koks js buvo:D, gal ne i tema ir atsakiau:D
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2011 10 27, 10:36)
zinok tiksliai neiznau kuri, jei treciadieni dalyvausiu, tai bus matyt, kurios nebus is ju, ta laimejus bus biggrin.gif. o kalusimai apie pilietybes netekima, kas gali pasa 16-18 metu pasiimti, kaip apmokestinamaas arbas savaitgaliais, svenciu dienomis, virsvalandinis ir naktinis. kas pasiraso dekretus del pilietybes, nu ir vieno klausimo niekaip nepamenu, net paciai idomu koks js buvo:D, gal ne i tema ir atsakiau:D

Klausimai tikrai normalesni ax.gif
Atsakyti
gal ir lengvesni, bet aš tai tik vieną būčiau atsakius ax.gif
dar šiandien spėjau nuvežt dokumentus į sodrą, plėtros skyrių, tai jau dabar nenoriu ten dirbt, kažkokie keisti visi, o moteriškė, kuri priėmė dokumentus visiška bambeklė doh.gif kai pateikinėjau, ji netikrino ar viskas atitinka, bet žiūrėjo į mane, matyt kažką norėjo įžvelgt doh.gif tikrai nekaip pasijaučiau, neduok dieve su tokia dirbt doh.gif
kai paklausiau kiek dalyvaus, sako daug, vieniem 10 daug ,kitiem 30 daug...
Atsakyti
sveikos, vakar užsukau į internetinį puslapį, kur galima spręsti testus (viskas gerai, žinau, kad jiemokami), bet radau kažkokią skiltį, kur gali atsispausdinti nemokamai - http://www.valstybes...com/testai.html
gal galėtumėt pasakyt, kokie čia testai? Tie patys, kur sprendi internetu, kiti?
Atsakyti
Laba diena,
gal kas galite atsakyti i mano klausima jei priduodu dokumentus konkursui ir reiklaujia turetu vienu metu darbo patirti atitinkamoje srytyje. As patirti noreciau irodyti pateikdama darbo sutarti kad dirbau tokiose pareigose.
Klausimas toks ar konkursa organizuojanti istaiga mano patirti kazkaip turi galimybe pasitikrinti pvz.ar jungiasi prie Sodros duomenu pasiziureti ar as istikruju dirbau pagal pateikta sutarti?
Atsakyti
QUOTE(elegantiska04020 @ 2011 10 28, 10:09)
Laba diena,
gal kas galite atsakyti i mano klausima jei priduodu dokumentus konkursui ir reiklaujia turetu vienu metu darbo patirti atitinkamoje srytyje. As patirti noreciau irodyti pateikdama darbo sutarti kad dirbau tokiose pareigose.
Klausimas toks ar konkursa organizuojanti istaiga mano patirti kazkaip turi galimybe pasitikrinti pvz.ar jungiasi prie Sodros duomenu pasiziureti ar as istikruju dirbau pagal pateikta sutarti?

Šiaip jie ten nelabai tikrina ir seka, todėl ir prašo visų įrodymų, kad jiems ten nereikėtų knaisiotis ir ieškoti, bet galimbybę patikrinti manau turi..
O jei turi sutartį, tai vistiek turėsi parodyti originalą, su visais parašais ir antspaudais..vien tik kopijos netinka..Prieš atiduodant jiems kopijas tu turi parodyti ir originalus.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristabelly @ 2011 10 28, 07:57)
sveikos, vakar užsukau į internetinį puslapį, kur galima spręsti testus (viskas gerai, žinau, kad jiemokami), bet radau kažkokią skiltį, kur gali atsispausdinti nemokamai - http://www.valstybes...com/testai.html
gal galėtumėt pasakyt, kokie čia testai? Tie patys, kur sprendi internetu, kiti?

Manau, tie patys. Bet man kažkaip lengviau buvo mokintis tiesiogiai sprendžiant... cool.gif
Atsakyti