QUOTE(.lea. @ 2011 10 04, 18:56)
klausimai tai įrašinėjami, bet jai vienas pretendentas žino kokius klausimus užduos, tai gali puikiai jiems pasiruošti... čia tik šiaip pagalvojau
o klausykit, darau testus, ir užkliuvo toks dalykas, http://www.teisesgidas.lt puslapy klausimas kokia dovana laikoma valstybės nuosavybe ats, buvo 5MGL, o va http://www.valstybestarnyba.com tam pačiam klausime atsakymas 1,5MGL, ar čia keitėsi kažkas?

o klausykit, darau testus, ir užkliuvo toks dalykas, http://www.teisesgidas.lt puslapy klausimas kokia dovana laikoma valstybės nuosavybe ats, buvo 5MGL, o va http://www.valstybestarnyba.com tam pačiam klausime atsakymas 1,5MGL, ar čia keitėsi kažkas?
Gali, bet puikiai galite atsakyti ir Jus, be to ne maziau 5 komisijos nariai - 5 klausimai, abejoju, kad ir savas gali visu klausimus pries laika suzinoti.
Niekas nesikeite. Manau, kad apsiziurejote ir atsakymo numeri priskyrete prie atsakymo, pvz, 1. 5 MGL. Vienintelis teisingas atsakymas yra 5 MGL

QUOTE(bigsmile @ 2011 10 04, 19:57)
Gali, bet puikiai galite atsakyti ir Jus, be to ne maziau 5 komisijos nariai - 5 klausimai, abejoju, kad ir savas gali visu klausimus pries laika suzinoti.
Niekas nesikeite. Manau, kad apsiziurejote ir atsakymo numeri priskyrete prie atsakymo, pvz, 1. 5 MGL. Vienintelis teisingas atsakymas yra 5 MGL

taip taip, per tą greitumą per daug saičių pasimatė

dar pvz gali gi koks savas duot tuos spec dalies testo klausimus, ir žinosi atsakymus. šitam forume dar ir skaičiau, kai kažkas neskaitydamas klausimų spec testo atsakymus greit sužymėjo

QUOTE(.lea. @ 2011 10 04, 19:29)
taip taip, per tą greitumą per daug saičių pasimatė
dar pvz gali gi koks savas duot tuos spec dalies testo klausimus, ir žinosi atsakymus. šitam forume dar ir skaičiau, kai kažkas neskaitydamas klausimų spec testo atsakymus greit sužymėjo

Tu mažiau apie tai galvok, kas būtų, jei būtų..

Dėl užtikrinimo..dar paprašyk kokios draugės, kad tavęs paklausinėtų iš tos spec medžiagos..Tegul ji turėdama prieš akis medžiagą paklausinėja kokių nors paprastų klausimų..Labai padeda, bent jau man toks dalykas..Nes kai skaitai atrodo viskas aišku, bet kai užklausia žodžiu atrodo visiškai negirdėtas dalykas..o kai paskui sužinai atsakymą supranti, kad tą atsakymą ir žinojai..Po tokių treniruočių lengviau būna per žodinę dalį..bent jau man taip..

Idealu būtų, jei tu galėtum su kažkuo padiskutuoti šiomis temomis..Pamenu studiju laikais barake prieš egzus sudetingesniems egzams taip ir ruošdavomės..Perskaitom medžiagą paskui keliese susėde šnekam, kas ką suprato, kaip suprato..prisimenam svarbiausius momentus..Paskui per egzą būdavo žymiai lengviau tiek raštu į kažkokį klausimą atsakyti, tiek žodžiu..

tai vat, kad neturiu, kas pagelbėtų, dvi draugės neščios, nenoriu trugdyt savo tokiais dalykais
o draugui atestacija, tai jis irgi mokosi...
dar man idomu pasidarė, jei pvz vienas žmogus tik kandidatuoja, arba jei tik vienas praeina tą testo barjerą, ar jis būtinai turi išlaikyt, ar priima iškart?

dar man idomu pasidarė, jei pvz vienas žmogus tik kandidatuoja, arba jei tik vienas praeina tą testo barjerą, ar jis būtinai turi išlaikyt, ar priima iškart?
QUOTE(.lea. @ 2011 10 05, 14:34)
tai vat, kad neturiu, kas pagelbėtų, dvi draugės neščios, nenoriu trugdyt savo tokiais dalykais
o draugui atestacija, tai jis irgi mokosi...

Kad ir vienas..vistiek laiko egzamina..ir turi surinkti minimum 12 balų..

QUOTE(.lea. @ 2011 10 05, 16:24)
įkyrėjau jau
o jeigu surenki pvz 55, tai testas išlaikytas? ta prasme apvalina balus?
o jeigu du žmones surenka po 15 balų, tarkim, galutiniam, tai vistiek žiūri gal tada detaliau, kas kiek gavo taškų, taip?

o jeigu surenki pvz 55, tai testas išlaikytas? ta prasme apvalina balus?
o jeigu du žmones surenka po 15 balų, tarkim, galutiniam, tai vistiek žiūri gal tada detaliau, kas kiek gavo taškų, taip?
Paskaitykit konkurso organizavimo tvarką, manau, daug kas turėtų paaiškėti ir pačiai drąsiau bus eit į konkursą:
http://skelbimas_lt/...jo_pareigas.htm
Sveikos 
vakar buvau pirma karta konkurse, jei ji taip galima butu pavadinti, i pakaitinius valstybes tarnautojus. Keista, kad nereikejo nei paso, nei diplomo. Nei anglu k. ziniu netikrino, nors buvo reikalavimuose. Keletas bendro isprusimo klausimu ir keletas is pareigybes. Pasirode viskas per daug paprastai, kad butu tiesa
gal ir bereikalo nuogastauju
viskas dar nauja man ir norisi tiket, kad 200km vaziavau ne del fiktyvios atrankos

vakar buvau pirma karta konkurse, jei ji taip galima butu pavadinti, i pakaitinius valstybes tarnautojus. Keista, kad nereikejo nei paso, nei diplomo. Nei anglu k. ziniu netikrino, nors buvo reikalavimuose. Keletas bendro isprusimo klausimu ir keletas is pareigybes. Pasirode viskas per daug paprastai, kad butu tiesa

Tai į pakaitinius juk be konkurso galima priimt, fiktyvią atranką rengt nematau jokio reikalo

Labas vakaras 
netyčia atradau internetiniame puslapyje keletą vykdomų konkursų, bet niekad dar nesu nei dalyvavus, nei apskritai domėjausi
Dabar yratikraiįdomus pasiūlymas, tai net nežinaunuo ko pradėt
Visų pirma iš pasiūlymų užimti valstybės tarnautojo vietą ne visuomet aiški yra darbo vieta, t.y. Vilnius, Klaipėda, Kaunas
Taip pat iš aprašymo kaip blondinei kyla klausimų
Surašyti tokie punktai:
1. Prašyma leisti dalyvauti konkurse. Prašyti laisva forma? Ar yra koks nors standartas šiam reikalui?
2. Asmens tapatybe, išsilavinima, pilietybe ir amžiu patvirtinancius dokumentus ir ju kopijas. pasas, bet kaip jį originalą nusiūsi, jeigu siųsi notaro patvirtintas kopijas
3. Gyvenimo aprašyma. Viskas aišku
4. Užpildyta pretendento anketa (pretendento anketa gali buti pildoma vietoje pateikiant
dokumentus asmeniškai). Irgi nesuprantu, jeigu paduodi dokumentus paštu, kaip pildyt anketą
5. Darbo patirti (staža) patvirtinancius dokumentus ir ju kopijas. Va čia man X-failai
Juk CV matosi darbas ir stažas
Nepykit mergaitės už tokius kvailusklausimus, bet kiek teko susidurti asmeniniais klausimais su valstybinėm įstaigos, kažkodėl visuomet jaučiuos kažko dar neišmokus
Kažkaip privačiam sektoriui visiai protinga atrodau
Ir dar klausimukas, kaip žinoti kokią literatūrą studijuoti konkrečiai pareigybei?
Dar man mistika, kaip klasifikuojami valstybės tarnautojai? PVZ A-7 lygio kokia maždaug alga būna
Labai labai dėkinga būsiu už pagalbą

netyčia atradau internetiniame puslapyje keletą vykdomų konkursų, bet niekad dar nesu nei dalyvavus, nei apskritai domėjausi

Taip pat iš aprašymo kaip blondinei kyla klausimų

1. Prašyma leisti dalyvauti konkurse. Prašyti laisva forma? Ar yra koks nors standartas šiam reikalui?
2. Asmens tapatybe, išsilavinima, pilietybe ir amžiu patvirtinancius dokumentus ir ju kopijas. pasas, bet kaip jį originalą nusiūsi, jeigu siųsi notaro patvirtintas kopijas

3. Gyvenimo aprašyma. Viskas aišku

4. Užpildyta pretendento anketa (pretendento anketa gali buti pildoma vietoje pateikiant
dokumentus asmeniškai). Irgi nesuprantu, jeigu paduodi dokumentus paštu, kaip pildyt anketą

5. Darbo patirti (staža) patvirtinancius dokumentus ir ju kopijas. Va čia man X-failai

Nepykit mergaitės už tokius kvailusklausimus, bet kiek teko susidurti asmeniniais klausimais su valstybinėm įstaigos, kažkodėl visuomet jaučiuos kažko dar neišmokus

Ir dar klausimukas, kaip žinoti kokią literatūrą studijuoti konkrečiai pareigybei?
Dar man mistika, kaip klasifikuojami valstybės tarnautojai? PVZ A-7 lygio kokia maždaug alga būna

Labai labai dėkinga būsiu už pagalbą