Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Slanka @ 2011 10 08, 17:29)
Jeigu reikalauja tik darbo patirties, tai tinka, bet jeigu konkrečios, tai reikia darbo sutarties, kurioje būtų nurodyta, ką tiksliai tame darbe dirbote, arba rašto iš tiesioginio vadovo apie tai, kokius darbus atlikdavote, nebent iš darbovietės pavadinimo būtų aišku, kad dirbote būtent tai ko reikalauja  smile.gif

Reikalauja turėti "ne mažesnę kaip dviejų metų teisinio darbo, darbo policijoje, teisėsaugos, teisėtvarkos, kitose valstybės ar savivaldybių institucijose patirtį", patirtis - pirmos instancijos teisme. Nors dirbau pagal darbo sutartį, vienam konkurse, kur anksčiau dalyvavau, darbo pobūdį trakdavo, kaip atitinkantį teisinį darbą, tai įdomu, ar užteks vien darbovietės, kaip teismo. Na, pasiteirausiu pati rytoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 10 09, 17:57)
Reikalauja turėti "ne mažesnę kaip dviejų metų teisinio darbo, darbo policijoje, teisėsaugos, teisėtvarkos, kitose valstybės ar savivaldybių institucijose patirtį", patirtis - pirmos instancijos teisme. Nors dirbau pagal darbo sutartį, vienam konkurse, kur anksčiau dalyvavau, darbo pobūdį trakdavo, kaip atitinkantį teisinį darbą, tai įdomu, ar užteks vien darbovietės, kaip teismo. Na, pasiteirausiu pati rytoj smile.gif

Turėtų užtekti, bet jei turit po ranka, tai pridėkit ir darbo sutarties kopiją prie to išrašo iš sodros smile.gif
Atsakyti
Merginos, pildau pretendento anketą. Iškilo neaiškumų:
6. klaus. Ar einate renkamas ar skiriamas pareigas ne VT, ar gaunate kitą atlyginimą? Šiuo metu dirbu įmonės vadove ir gaunu algą. Kaip man atsakyti į klausimą????

7. klaus. Ar esate įmonių, ne pelno organizacijų organų narys, ar gaunate atlyginimą už šį darbą? Esu bendrovės valdybos sudėtyje, algos negaunu. Ar čia turimuma mintį?

O atsakymus reikia rašyti pilnus, ar užtenta parašyti, pavyzdžiui, Taip, algos negaunu.

Labai laukiu atsakymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 10 09, 21:25)
Merginos, pildau pretendento anketą. Iškilo neaiškumų:
6. klaus. Ar einate renkamas ar skiriamas pareigas ne VT, ar gaunate kitą atlyginimą? Šiuo metu dirbu įmonės vadove ir gaunu algą. Kaip man atsakyti į klausimą????

7. klaus. Ar esate įmonių, ne pelno organizacijų organų narys, ar gaunate atlyginimą už šį darbą? Esu bendrovės valdybos sudėtyje, algos negaunu. Ar čia turimuma mintį?

O atsakymus reikia rašyti pilnus, ar užtenta parašyti, pavyzdžiui, Taip, algos negaunu.

Labai laukiu atsakymo smile.gif

Kiek pamenu šie klausimai yra skirti, kad parodytų ar nėra interesų konflikto, siūlyčiau užrašyti daugiau nei tik "taip" arba "ne" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2011 10 10, 11:23)
Kiek pamenu šie klausimai yra skirti, kad parodytų ar nėra interesų konflikto, siūlyčiau užrašyti daugiau nei tik "taip" arba "ne"  cool.gif

Jei atsakymas "taip", tai suprantu, kad reikėtų kažką daugiau parašyti, bet jei "ne", tai nelabai ir yra, ką daugiau rašyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2011 10 10, 12:23)
Kiek pamenu šie klausimai yra skirti, kad parodytų ar nėra interesų konflikto, siūlyčiau užrašyti daugiau nei tik "taip" arba "ne"  cool.gif

Tai į 6 klaus. taip ir parašyti: "Esu spaskirta įmonės vadovė ir už šią veiklą gaunu atlyginimą:

7. klaus. Esu bendrovės valdybos sudėtyje. Atlygio už šią veiklą negaunu.

Ar gerai taip bus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 10 spalio 2011 - 10:32
Aš tai nurodyčiau konkrečias įmones, bet gal tai ir nėra būtina.
Atsakyti
o iš kur tą anketą gavai? aš kai nenšiau konkursan buvau kažkokią užsipildžius, tai sakė, kad pasikeitus, davė trumpesnę visu lapu...
Atsakyti
Keliom žinutėm aukščiau summersun idėjo nuorodą. Tai tą anketą bandau pildyti.
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 10 10, 14:17)
Keliom žinutėm aukščiau summersun idėjo nuorodą. Tai tą anketą bandau pildyti.

tokią aš taip pat buvau užpildžius- netiko. vietoj davė pildyt anketa buvo tik vieno lapo.
Atsakyti
laba diena,
merginos, gal nesupyksit jei sio to paklausiu? 4u.gif
noreciau kandidatuoti i teismo sekretores vieta. raso kur pristatyt dokumentus, bet kokiu butent dokumentu reikia, neparasyta? cv, diplomai, daugiau nieko? gal kas zinote? blush2.gif
Atsakyti
Pasiskaityk praeitą puslapį. Mes kaip tik apie juos diskutuojame smile.gif
Atsakyti