QUOTE(irisas @ 2011 10 06, 22:45)
Labas vakaras

netyčia atradau internetiniame puslapyje keletą vykdomų konkursų, bet niekad dar nesu nei dalyvavus, nei apskritai domėjausi

Dabar yratikraiįdomus pasiūlymas, tai net nežinaunuo ko pradėt

Visų pirma iš pasiūlymų užimti valstybės tarnautojo vietą ne visuomet aiški yra darbo vieta, t.y. Vilnius, Klaipėda, Kaunas
Taip pat iš aprašymo kaip blondinei kyla klausimų

Surašyti tokie punktai:
1. Prašyma leisti dalyvauti konkurse. Prašyti laisva forma? Ar yra koks nors standartas šiam reikalui?
2. Asmens tapatybe, išsilavinima, pilietybe ir amžiu patvirtinancius dokumentus ir ju kopijas. pasas, bet kaip jį originalą nusiūsi, jeigu siųsi notaro patvirtintas kopijas
3. Gyvenimo aprašyma. Viskas aišku

4. Užpildyta pretendento anketa (pretendento anketa gali buti pildoma vietoje pateikiant
dokumentus asmeniškai). Irgi nesuprantu, jeigu paduodi dokumentus paštu, kaip pildyt anketą
5. Darbo patirti (staža) patvirtinancius dokumentus ir ju kopijas. Va čia man X-failai

Juk CV matosi darbas ir stažas
Nepykit mergaitės už tokius kvailusklausimus, bet kiek teko susidurti asmeniniais klausimais su valstybinėm įstaigos, kažkodėl visuomet jaučiuos kažko dar neišmokus

Kažkaip privačiam sektoriui visiai protinga atrodau
Ir dar klausimukas, kaip žinoti kokią literatūrą studijuoti konkrečiai pareigybei?
Dar man mistika, kaip klasifikuojami valstybės tarnautojai? PVZ A-7 lygio kokia maždaug alga būna
Labai labai dėkinga būsiu už pagalbą
http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=269146
čia gali paskaityt ir algos koef rasi...
darbo vieta yra ten, kur ir reikia siųsti dokumentus.
laisva forma, bet turi skirti to departamento direktoriui.
jei siunti paprastas kopijas, prieš konkursą sutikrina.
pretendento anketa kažkur internete yra, paieškok.
darbo stažas turi būti patvirtintas, nes į CV tu gi gali visko prirašyt...
literatūros sarašą atsiųs.
Papildyta:
dar dėl tų pareigybių tai A ir B pvz 10 kategorijos tarnautojai gauna tokias pačias algas?
dar klausimėlis, ar galim vienu metu paduot dokumentus į dvi vietas? nes spalio 19 dalyvauju konkurse, o kita vieta, kuri mane labai domina dokumentus galima priduot iki spalio 18, taip viena diena prasilenkia

tai va, jei nelaimiu pirmo konkurso, tai labai graušiuos, bet protokole būt įrašytai, kaip nedalyvavusiai antram konkurse irgi nelabai noriu