Įkraunama...
Įkraunama...

Man jau per daug...

QUOTE(Nepažįst@ma @ 2011 09 28, 12:54)
bet... mano širdyje po viso to liko praraja.

Fizinis ir moralinis nuovargis. Kodėl manai, kad negalėtum viena? Moterys gali labai daug. Jei dabar rūpiniesi savimi ir dar trimis, tai be vyro tektų pasirūpinti savimi ir dar dviem.
Nežinau, kokią mamą mato vaikai, bet nuovargis ir į tėvų - vaikų santykius pereina. O tėvo koks pavyzdys sūnui, dukrai?
Bet... patarti yra viena, o gyvenimą nugyventi - visai kita. Patarimų čia galima pririkiuoti puslapius, kas mums. Bet gyvenimas tavo. Vienintelis.
Atsakyti
QUOTE(Elodie* @ 2011 10 03, 07:59)
jusu patarimas absoliuciai niekinis, nejau nesugebejot perskaityti iki galo nei pirmos autores zinutes, kurioje ji raso:

Jei skaitydama Can zinute apie Tereses, ja prisitaikete sau, manau neprasovet pro sali cool.gif

Norint surasti priezasciu,surasi...gal as klystu,bet atrodo vyras dirba,tai retkarciais sau leisti galima,ir aukle pasamdyti,jei jau rutina i nugara kvepuoja...

Na jeigu jums taip atrodo,jusu problema... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepažįst@ma @ 2011 10 03, 16:15)
Dar savaitgalį buvau su vyru kavinėj, buvo visai smagu paplepėjom, buvo smagu, bet mes laiką daugiau leidžiam kaip kambariokai ir... yra mano draugas. Kuo toliau tuo labiau mano širdis link jo linksta, jis pats sako, kad jo link manęs unsure.gif O jis penktadienį vakare man tokią staigmeną dar suruošė, kad taip malonu man seniai nebuvo 4u.gif Mudu daug kalbėjomės apie tai, kaip aš jaučiuosi ir jis man patarė jokiu būdu nepasiduoti, o galiausiai pasakė "nesijaudink, užauginsim tuos tavo vaikus". Ir pasakojo, kad labai gerai mane supranta, kad man tiesiog velniškai sunku: namų ruoša, doktorantūra, darbas, problemos su pinigais...
doh.gif  unsure.gif

Nepažįstama,
arba tavo bendradarbis labai drąsus, arba dar nėra auginęs vaikų unsure.gif Pagal pasisakymą, tai labai nuramina...
Bet vis tiek moteriai teks didesnis krūvis, net jei vyras "supranta", kad sunku, ir gali pabūti aukle.
Bet jūs jį norite matyti savo vyro vietoje, t.y. "auklė" prie vaikų. Spėju, kad vėl išsirinkote kažkuo tai panašų į savo vyrą. unsure.gif
Svarbu, kad jaučiatės gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medute 36: 03 spalio 2011 - 19:15
QUOTE(loja5 @ 2011 10 03, 11:37)
Jo, nepazistama, greit atsiskaitai biggrin.gif tame tarpe ir kokius triusikus siandien uzsidejai bigsmile.gif
PS. man atrodo temos autore darba turi unsure.gif
taip. ir triusikus. darba ji turi. bet tas darbas jai nepatinka.

QUOTE(Nepažįst@ma @ 2011 10 03, 17:15)
Na, o dabar kaip man sekasi. Savaitgalį smagiai praleidau laiką su vaikais blush2.gif gavau vieną puikų darbo pasiūlymą, tik pradėti galėsiu po maždaug 2 mėn, tai bus naujai besikurianti įstaiga. kur kaip reikiant galėsiu prisidėti prie jos veiklos, plėtros ir t.t. thumbup.gif Man patinka. Dar savaitgalį buvau su vyru kavinėj, buvo visai smagu paplepėjom, buvo smagu, bet mes laiką daugiau leidžiam kaip kambariokai ir... yra mano draugas. Kuo toliau tuo labiau mano širdis link jo linksta, jis pats sako, kad jo link manęs unsure.gif O jis penktadienį vakare man tokią staigmeną dar suruošė, kad taip malonu man seniai nebuvo 4u.gif Mudu daug kalbėjomės apie tai, kaip aš jaučiuosi ir jis man patarė jokiu būdu nepasiduoti, o galiausiai pasakė "nesijaudink, užauginsim tuos tavo vaikus". Ir pasakojo, kad labai gerai mane supranta, kad man tiesiog velniškai sunku: namų ruoša, doktorantūra, darbas, problemos su pinigais... Dar kalbėjo apie tai, kad jam visai smagu buvo truputėlį laiko pabūti su mano vaikais (neturėdama kur palikti penktadienį juos nusivedžiau į darbą, o kadangi mano draugas yra ir mano kolega, ir jam nebuvo tuo metu ką daryti, liepė rinktis ar darau prezentaciją, o jis pabus aukle, ar leidžiu jam daryt ir beaukliaudama žarstau idėjas. Tai pasirinkau pirmą variantą blush2.gif Viskas, taip komplikuota doh.gif  unsure.gif

nu gerai kaip ir skamba viskas.
Atsakyti
Geriau kosmariska pabaiga nei kosmaras be pabaigos...
Atsakyti
Nežinau, aš manau, kad Jums depresija g.gif

http://www_sos03_lt/...hikos/Depresija
Atsakyti
[quote=Can,2011 10 02, 23:31]
Reika todėl kad šis forumas tu rožinių mamyčių , ir jos gali nusišauti su durų rankėną bet neprisipažins kad tie snargliukai , kakučiai ir rožiniai burbulai dusina negyvai ... tu tik daugiau pasiskusk tai papasakos viena, kaip ji gyvena su 15 vaikų viena malkas kapoja ir nedejuoja , kita kad pasigimdę 13 metų berniukas paliko buvo viena , buvo sunku bet ji NESISKUNDŽIA , trečia atlėks papasakot kaip jį vaikus užaugino caro maro laikais ir jau 3 anūkus prižiūri , tai kaip tau čia gali būti sunku? vnž čia supratimą apie kita žmogų , kita nuomonė , ar kitą gyvenimo būdą su žiburių nerasi... arba jų vienetai... jei ne pagal mane tai niekaip .. tiesiog būna gaila žmogaus kai ateina išlieti dušia o čia pasipila Terezių pamokslai... nes niekas realiai nesusimąsto kad kita pus ekrano sėdi ir rašo realus žmogus, kuris gal būt tą akimirką springsta ašarom o čia tetos su bulkom ir kakava palot užeina .. nustatyt diagnozių bei šiaip papasakot kokios jos fainulkos ... ]
g.gif g.gif g.gif ,vienintelis protingas pasisakymas
per visa tema.nu kas per zmones cia lankosi,temos autore pasivadinus nepazyst@ma,bando issipasakoti,spresti savo problema o visi tik puola ,kaltina,kisa savo isyvenimus...nu kaip kvaila ar taip padesi,tik dar labiau supainiosi.reikia analizuoti kodel,is ko kyla visos tos bedos.o norincios papasakot kokios jos fainulkos kaip protingai gyveno reiktu kitos temos kur galima pasigirt,o cia psihologine tema,ir neturedami jokio supratimo tik zlugdot zmogu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lingomina: 04 sausio 2012 - 18:28
QUOTE(Nepažįst@ma @ 2011 09 28, 15:19)
Man ir liūdniausia, kad viskas prasidėjo, kai atrodė reikalai taisosi: jis gavo, kad ir prastai apmokamą, bet vistiek darbą, paūgėjo vaikai.... ir tada aš supasavau unsure.gif  Toks jausmas, kad viduje tuščia tuščia unsure.gif
labas skaiciau tavo istorija ir iskilo manoji.as tai surizikavau ir palikau vyra isiskiriau ir istikro esu beglo laiminga kad tai padariau dabar turiu kita vyra laukuosi nuo jo vaikelio o pirmoji dukra palaiko mane ir myli begalo savo patevi nes tevas jai demesio nerode.nevein apei save reikia pagalvoti bet ir apei vaikus galvojate jei nesupranta kad jus nesutarete nejaucia jei tos tikros teviskos meiles.ir beto save kankinate ir vyra galite gyvenimus susitvarkiti teik jis teik jus jai nera meiles tai kam gyventi as to nesuprantu as be meiles gyventi negaleciau jau gyvenau tai negyvenimas o ezistavimas.kaip sakoma nerizikuosi sampano negersi nesakau kad yra lengva as daug vargau ir dabar varkstu nes esu anglijoje o vyra pasadino sunku bet nenusiminu kaskada bus geru deinu.jo laukiu ir myliu visa sirdimi kaip ir jis mane.sakiciau reikia kaskada ir rizikuoti.gyveni tik veina karta
Atsakyti
Nepažįstama, tu gi dar labai jaunutė. Tau tik 26 metai, savo gyvenimą dar tik pradedi, o nebaigi. Kiek tu laiko esi susituokus su savo vyru?

Man dabar irgi 26 metai, ištekėjau 22. Po poros metų atėjo juoda santykių krizė, atrodo, kad neapkenčiau savo vyro dėl visko, o ypač dėl to, kad jam sekėsi - įstojo ten kur norėjo, kai tuo tarpu aš baigusi man nereikalingą specialybę, gavo darbą nesunkų ir dirba tik po kelias valandas per dieną, kai aš tuo tarpu dantis sukandus dirbau tai ko nemėgstu ir po 9 val. Jis užsiimdavo mėgiama veikla, dėl kurios buvo vertinamas, o aš tada dar nebuvau pastebėta (dabar suvokiu, kad tada nieko ypatingo ir nesukūriau), na žodžiu - viskas gerai - mano vyrui, o viskas, kas blogai - man. Iš to ir gimė neapykanta MB. Pradėjau susitikinėt su kitu vyru, bet nieko rimto nebuvo, tik taip, pasimatymai. Dabar viskas vėl gerai. Meilė sugrįžo, MB iškentė visus mano pykčio priepuolius, kurie tiesiog vieną dieną praėjo. Pasidarė vėl gerai. Bet krizė truko kažkur pusantrų metų.
Atsakyti
[quote=lingomina,2012 01 04, 18:25]
Reika todėl kad šis forumas tu rožinių mamyčių , ir jos gali nusišauti su durų rankėną bet neprisipažins kad tie snargliukai , kakučiai ir rožiniai burbulai dusina negyvai ... tu tik daugiau pasiskusk tai papasakos viena, kaip ji gyvena su 15 vaikų viena malkas kapoja ir nedejuoja , kita kad pasigimdę 13 metų berniukas paliko buvo viena , buvo sunku bet ji NESISKUNDŽIA , trečia atlėks papasakot kaip jį vaikus užaugino caro maro laikais ir jau 3 anūkus prižiūri , tai kaip tau čia gali būti sunku? vnž čia supratimą apie kita žmogų , kita nuomonė , ar kitą gyvenimo būdą su žiburių nerasi... arba jų vienetai... jei ne pagal mane tai niekaip .. tiesiog būna gaila žmogaus kai ateina išlieti dušia o čia pasipila Terezių pamokslai... nes niekas realiai nesusimąsto kad kita pus ekrano sėdi ir rašo realus žmogus, kuris gal būt tą akimirką springsta ašarom o čia tetos su bulkom ir kakava palot užeina .. nustatyt diagnozių bei šiaip papasakot kokios jos fainulkos ... ]
g.gif g.gif g.gif ,vienintelis protingas pasisakymas
per visa tema.nu kas per zmones cia lankosi,temos autore pasivadinus nepazyst@ma,bando issipasakoti,spresti savo problema o visi tik puola ,kaltina,kisa savo isyvenimus...nu kaip kvaila ar taip padesi,tik dar labiau supainiosi.reikia analizuoti kodel,is ko kyla visos tos bedos.o norincios papasakot kokios jos fainulkos kaip protingai gyveno reiktu kitos temos kur galima pasigirt,o cia psihologine tema,ir neturedami jokio supratimo tik zlugdot zmogu.
[/quote]

Super zodziai! Absoliuti tiesa! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Miledi*: 18 sausio 2012 - 16:35
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 09 28, 22:47)
  Jus is prigimties auka ir vaikai uzaugs potencialiomis aukomis...sakoma,jei zmogus nenori sau padeti,niekas jam ir nepades...

O kaip išeit iš to užburto rato ir pasipriešint prigimimui?
Atsakyti
QUOTE(lakmė @ 2012 01 18, 18:35)
O kaip išeit iš to užburto rato ir pasipriešint prigimimui?

Tai nera igimta, apie tai ir raso kai kurios moterys, kad tai ne igimta, o igyjama, dazniausiai seimoje, kurioje ir mate toki netinkama pavyzdi. Istrukti is sio rato galima tik suvokus jo priezastis ir dirbant su savimi. Kai kam padeda psichologai, kitos skaito knygas (viena is dazniausiai cia minimu 'moterys, kurios myli per stipriai'), trecios kapstosi pacios, padedant artimiesiems ir draugams. Likusios nusprendzia, kad lengviau ir paprasciau gyventi nieko nekeiciant, tik periodiskai del visko padejuojant ir kaltinant aplinkinius, bet ne savo pasirinkima 4u.gif
Atsakyti