Žiūrint į savo pirmasias, kurios atrodė, kad gražios dabar jau norisi tik slėpti
Noras yra, ir gal net per didelis
susirgau aš tuo vėlimu, vakar iki vidurnakčio kočiojau
Žiūrint į savo pirmasias, kurios atrodė, kad gražios dabar jau norisi tik slėpti
Nju bet pradžiai po namus suėjo ir sau ir visiems artimiesiems
QUOTE(Katinytis @ 2011 09 28, 20:37)
Juperi, ale beveik portreta pirmoj žinutėj ikėlei.Gražiai pozuoji, nors karteli nestriksi

QUOTE(Juperi @ 2011 09 29, 17:29)
ojo ir aš vienas ant greičio kočiojau brolienės gimtadieniui, ryyyžas
vaikas miega balkone, rankos niežti kaip noriu velt, alia va laukiu svečių, įsiprašė
Žolia, lygios gražios
ale ar aš iš karšinio velt nemoku ar ką, vistiek maišau su sluoksna, kitaip man jis dyla greit
nu po 3 mėn kasdienio nešiojimo pirštų vietose minkštėt ir plonėt pradeda, ko beje dar neatsitiko nei vienom Bg sluoksnos tapkėm.
Su vėlimo liga tai sunku, aš tai kažkokiom sunkiom formom vis susergu
va prisireikė vilnos, paraleliai dar rožes iš vokiečių siunčiuosi, nu nes čia kitai mano ligai paūmėjimas
gal kas nori irgi jungtis - ten raganių įdomių yra
oi raganėle, jau vienos ligos gana
QUOTE(raganele @ 2011 09 30, 12:45)
uzteks paprastu neidomiu ir negundyk daugiau
QUOTE(raganele @ 2011 09 30, 12:45)
Žolia, lygios gražios
ale ar aš iš karšinio velt nemoku ar ką, vistiek maišau su sluoksna, kitaip man jis dyla greit
nu po 3 mėn kasdienio nešiojimo pirštų vietose minkštėt ir plonėt pradeda, ko beje dar neatsitiko nei vienom Bg sluoksnos tapkėm.
Kas tiesa, tai ne melas. Tikrai karšinys greičiau dėvisi, kad ir gerai suveltas, nes jo plaukas trumpesnis. Aš truputį sluoksnos į vidurį įmaišiau, bet tik 1 sluoksniuką
QUOTE(kadabra @ 2011 09 30, 12:00)
Ale kaip tiktų ten pas tave, fotkėse terasa dar neapžėlus

Ten ir enam šia proga arbatintis su mb
QUOTE(raganele @ 2011 09 30, 13:50)
Pas mane prie kampo terasėlės dabar va viena pernykštė vokietė - kvepia nerealiai - kaip Earl grey su citrina

pas mane, Raganele, terasa i siaurine puse ziuri, ir tik mazoji jos dalis i vakarine, tad ten nelabai tiktu tokie glezni augaliukai - vejai buna nerealus (mes ant kalniuko atviroj vietoj).
Arbatinames/kavinames pietineje puseje, ten turim nerealia uzuoveja - tad pirmom pavasario sauletom dienom ir degintis smagiai galima
Pagalvojau, kad nelabai cia mes i tema, ale man zinokit sirdis verkia (priesingai negu vaikams) apie ziema pagalvojus: na kaip man nereikia tu sniegynu, slapdribynu ir t.t.
QUOTE(raganele @ 2011 09 30, 12:50)
Pas mane prie kampo terasėlės dabar va viena pernykštė vokietė - kvepia nerealiai - kaip Earl grey su citrina

pavydu žiūrėt....
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2011 09 30, 11:45)
Žolia, lygios gražios
va prisireikė vilnos, paraleliai dar rožes iš vokiečių siunčiuosi, nu nes čia kitai mano ligai paūmėjimas
gal kas nori irgi jungtis - ten raganių įdomių yra 
o kodėl iš vokiečų. Prie trakų yra nuostabus rožynas http://www.rozes.lt/htm/katalogas.htm
veislės nuo senovinų ik šiuolaiknų
Džžyyyyyz, kokiu rožiu yra, net nepagalvočiau ant kai kuriu , kad rožės