o as savo vyrui sakau kodel mes susitikom kodel mus likimas suvede, norejau myleti karta ir visiems laikams o ne draskytis

QUOTE(atlantica @ 2011 09 30, 16:32)
Na taip
numeciau svorio apie 15kg,nes valgyt pirkau tik vaikuj, o pati tik duonyte su vandenuku,kad liktu bent kazkuriem mokesciam sumoket.
na jam tas nelabai rupejo. Bet atsistojau ant koju
ateina svente kada nors 

Perskaiciau ir pakraupau...jis jums nepadeda...jei jam tai nerupi,tai gal pirma ne skirtis reikia,o alimentams paduoti,o issiskirti ,kai nevedi bendro ukio,viskas greiciau butu...o juk vaikui ne tik valgyti reikia...gerai sakoma,visa vaizdeli pamatai,kai prasideda skyrybos...o jus dar su juo bendraujate...manote jam rupi vaikas,ambicijos groja,iskaudinti jus ir matyti suzlugdyta...suprantu,vaikas nekaltas,bet matyti vaikui net ir negyvenant,pykstantis tevus,manau ne geriausia iseitis,ir kol nesusiprotetu pats padeti ar nepriteistu alimentus,tol net i kalbas neiciau,nes jam visai dzin vaiko sveikata...

QUOTE(sindirela @ 2011 10 01, 21:30)
o as savo vyrui sakau kodel mes susitikom kodel mus likimas suvede, norejau myleti karta ir visiems laikams o ne draskytis 

O koks atsakymas buvo?
QUOTE(atlantica @ 2011 09 30, 15:32)
Na taip
numeciau svorio apie 15kg,nes valgyt pirkau tik vaikuj, o pati tik duonyte su vandenuku,kad liktu bent kazkuriem mokesciam sumoket.
na jam tas nelabai rupejo. Bet atsistojau ant koju
ateina svente kada nors 

Kazin ka galvoja vyrai, kurie nemoka alimentus, arba taip nezmoniskai atsuka nugara i savo vaiko ir jo mamos, kad ir savo buvusiosios likima?
Nejau jiems neskauda sirdies, nesuprantu sito

As taip susigraudenau tai perskaicius, gaila taip jusu pasidare, bet saunu, kad geriau dabar.
QUOTE(atlantica @ 2011 09 29, 15:51)
Skyrybos yra skaudus reikalas
abiems sutuoktiniams. Prisiskaiciau komentaru milijona,kad kaltas,tas kuris pradeda skyrybas, kad kalti abu ir taip toliau ir taip toliau... O kam Jus ieskote kaltu? Koks tikslas? Be abejo, norisi suprasti, kodel taip atsitiko,kad seimos nebera. Bet... Zmones ziaurus teisdami kitus. "Va tai tu kalta.Tu pradejai skyrybas.Tu nenori gyventi". "Tokiems zmonems,kuriems tas netinka,anas netinka,apskritai nereikia kurti seimos..." "Vyras elgiasi taip,kad zmona pati noretu skirtis". Mano galva istino...Nebezinau, ar as cia tokia bjaurybe esu ir kvaila,nes man netiko toks gyvenimas ir as pasirinkau sunkesni varianta,skirtis, o ne nuleist galva ir linkseti kaip arklys,kai ant manes staugia. o ka daryti? Neperauklesi zmogaus,as ir nesistengiau to daryti,meile ir yra priimti zmogu toki,koks jis yra,susitaikyti ir prisitaikyti prie jo,bet turi buti abiems pusems gerai,jei negerai... Ir neiseina kitaip... Kasdien tik blogiau... Kam kankinti save ir ta zmogu,su kuriuo esi. Lai eina jis... Suranda savo laime,tinkama moteri,o as irgi busiu laiminga,taip bus abiems geriau...

As jums pritariu. Ne visada visokia situacija galima pakeisti, nes ne kiekvienas is sutuoktiniu nori keistis, kad kitam butu imanoma gyventi salia jo.
Aciu uz palaikyma
uz moteriska solidaruma
Na taip,tas mokejimas jo toks gan idomus. negaliu sakyti,kad vaiku nesirupina,bet del manes,tai jam visiskai dzin buvo anksciau ir dabar.
Tikrai tikras veidas pasirodo per skyrybas ir tas veidas ne is mieliausiu. Maisto,pinigu trukumas ne pats blogiausias dalykas,kuris buvo prasidejus skyryboms. Todel ir sakau draugem,kad pataupytu asaras,kurios tik ruosiasi skirtis. Nes tada pradeda groti, kaip jus sakot, ambicijos,ypac,kad moteris palieka,o ne jis pats iseina ir t.t. Todel mergaites
laikykites ir bukit stiprios.
Jei tikrai ateina riba,kai jau viskas,galvojate,kad tai riba,uz kurios, toliau tesiant bendra gyvenima,gali ivykti tragedija. Geriau susiimti ir deti taska
Kai prasidejo skyrybos, mano ex'as mane tiesiog terorizavo,persekiojo,buvo sugalvojes parodyti,koks jis stiprus,nemuse,bet gasdino
ir taip kasdien,zemindavo,skaudindavo,neimanoma buvo,nei pasislept,nei pabegt, tiesiog kosmaras,kurio as maniau neatlaikysiu. Buvo akimirku,kai gulejau visa diena lovoje ir nebeturejau jegu atsikelti,verkiau istisai ir sakiau,kad viskas,gaus jis ko taip nori,tai yra vaikas,del ko jis mane daugiausiai gasdino,nes vaikas man svarbiausias dalykas. Bet man nera tada ka veikti gyvenime
ir siaip galvojau,kad kol busiu gyva,tol jis man neduos ramybes
bet atsibodo...Susiemiau... ir dabar jis man zodi,as jam 10 atgal
ir garsiai,ir piktai,zodziu kaip sauksi,taip atsilieps. Nors man tai kainuoja savaite laiko jegu ir sveikatos taisymo,bet matau,kad jam tai nepatinka ir jau pats nenori mane kalbinti

QUOTE(Giuste @ 2011 10 02, 17:49)
Kazin ka galvoja vyrai, kurie nemoka alimentus, arba taip nezmoniskai atsuka nugara i savo vaiko ir jo mamos, kad ir savo buvusiosios likima?
Manau nieko, man tai iš viso nesuvokiama situacija kaip taip galima
atlantica, o kaip suprast persekiojo, terorizavo? ta prasme, butas, sakot jusu, tai sekdavo jus i parduotuve, visur? is namu neisleisdavo?
as vaziuodavau i darba,tai vaziuodavo veliau is paskos,klausinedavo mano darbe kada isvaziavau,pasiima vaika,paskambina,kad jau gana pabuvo parveza namo,jei as ne namie,tada riksmai,keiksmai ir t.t atvaziuoja vaikuj atveza vaisiu,saldainiu,tai ne su vaiku bendrauja,o prie manes pristoja,pradeda terorizuoti,keikti ir t.t.As taikus zmogus,niekada nenoriu pyktis,bartis,siuntinet ir pan. Jei tik uzmate,kad as su drauge atsisedau paplepet,kokio sidro pasiemem,tuoj pradeda rekt kokia tu mama,vaikuj geriau nupirk ka nors, uzsiimk su vaiku,o ne su drauge ar broliu pliurpk.As vaikuj tikrai perku visko,ir mes kartu daug uzsiimam.ai dar sake per mazai,uzdirbu,kad galeciau sau leisti pasisedejimus su draugem
Nors tas pasisedejimas daugiausia du kartus buna per menesi.
Kadangi jis daug uzdirba,jis gali kelis simtukus kavinej palikt.Oj kaip praeina meile po tokiu zmoniu poelgiu. Nesakykit kaip cia dabar 10 metu mylejo,paskuj paukst nebemyli.Gal dar mylejau kazkiek, kai skyremes,bet negalejau leistis zeminama ir toliau.As tobulas,as idealus,o tu kas???...Va cia tai moteris,va cia tai zmona, o tu? o tu? cia per giminiu ir draugu susitikima,prie visu zmoniu.

QUOTE(atlantica @ 2011 10 04, 12:19)
as vaziuodavau i darba,tai vaziuodavo veliau is paskos,klausinedavo mano darbe kada isvaziavau,pasiima vaika,paskambina,kad jau gana pabuvo parveza namo,jei as ne namie,tada riksmai,keiksmai ir t.t atvaziuoja vaikuj atveza vaisiu,saldainiu,tai ne su vaiku bendrauja,o prie manes pristoja,pradeda terorizuoti,keikti ir t.t.As taikus zmogus,niekada nenoriu pyktis,bartis,siuntinet ir pan. Jei tik uzmate,kad as su drauge atsisedau paplepet,kokio sidro pasiemem,tuoj pradeda rekt kokia tu mama,vaikuj geriau nupirk ka nors, uzsiimk su vaiku,o ne su drauge ar broliu pliurpk.As vaikuj tikrai perku visko,ir mes kartu daug uzsiimam.ai dar sake per mazai,uzdirbu,kad galeciau sau leisti pasisedejimus su draugem
Nors tas pasisedejimas daugiausia du kartus buna per menesi.
Kadangi jis daug uzdirba,jis gali kelis simtukus kavinej palikt.Oj kaip praeina meile po tokiu zmoniu poelgiu. Nesakykit kaip cia dabar 10 metu mylejo,paskuj paukst nebemyli.Gal dar mylejau kazkiek, kai skyremes,bet negalejau leistis zeminama ir toliau.As tobulas,as idealus,o tu kas???...Va cia tai moteris,va cia tai zmona, o tu? o tu? cia per giminiu ir draugu susitikima,prie visu zmoniu. 

O kai dar tik draugavot? Negi tik po vestuvių išlindo tokie dalykai?
jo, atlantica, pazistami dalykai...
Buvo visokiu nesamoniu ir iki vestuviu
Bet as taip smarkiai mylejau,ejau is proto del jo. Jei tik kas budavo netaip,ar jo zodis -skiriames,man budavo tragedija,atrodydavo,kad sirdis issoks ar suplys is skausmo.
Kai gime sunelis,pasirode mano vyras visame grazume.Ir kuo toliau,tuo grazumai ryskejo.
O kai pasakiau,kad viskas,stop,gana tu barniu,keiksmu ir purvo drabstymo,neiseina graziai,nereikia visai.Deja, didelio noro buti kartu,susitaikyti nebuvo,tik dar daugiau piktumu,barniu ir keiksmu,ir tai galutinai uzmuse ta meile.Negalejau net apkabinti zmogaus,kuris pries kelias minutes mane "sudirbo"
Gal ir mano kalte,mano saltas charakteris,tikejausi,kad jis rodys nora taisyti padeti.Et
matyt,taip turi buti,gal rasiu savo laime dar
nes gyvenam tik karta,tai norisi nugyventi grazu,gera gyvenima,norisi buti mylima ir gerbiama,norisi tureti vyra,o ne meiluzi,kuris ateina,pavalgo,permiega ir vel i darba... 
Papildyta:
norisi,kad vyras butu tas,kuris nuramina ir paguodzia,kuris pasakytu,kad ne beda,viskas bus gerai
kokia as idialiste 
Papildyta:
Bare išgerusi moteris garsiai, kad visi girdetu:
- Čia yra vyras, kuris gali padaryti taip, kad aš pasijausčiau tikra moterimi?!!!
Vienas atsistoja, nusivelka marškinius ir mesdamas jai taria:
-Imk išskalbk ir po to išlygink...

Papildyta:
norisi,kad vyras butu tas,kuris nuramina ir paguodzia,kuris pasakytu,kad ne beda,viskas bus gerai

Papildyta:
Bare išgerusi moteris garsiai, kad visi girdetu:
- Čia yra vyras, kuris gali padaryti taip, kad aš pasijausčiau tikra moterimi?!!!
Vienas atsistoja, nusivelka marškinius ir mesdamas jai taria:
-Imk išskalbk ir po to išlygink...