Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

Lauko drabuziams -40%
Atsakyti
Saunu leksiu pasidairyti,gal ka nupirksiu savo pipiriukui.
Atsakyti
sniego kelnems irgi taikoma 40 proc nuolaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Grazina* @ 2011 11 09, 22:48)
Lauko drabuziams -40%

thumbup.gif reik nulėkti bigsmile.gif
Atsakyti
O ar matet elektroninej parduotuvej kai kuriom vaikiskom striukem nuolaidos yra http://www.lindex.com/lt/kids/now!-out...rom-17,95-euro/
plius leidzia pasinaudoti tuo kuponiuku, atminusuoja 30 proc. Tai fix striuke nesiekia ir 100 Lt smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif GERAS,O GAL IR PARDUOTUVEJ TAIP PAT GALIOJA?GAL ISBANDET? unsure.gif
Atsakyti
O per kiek laiko kai nusiperki internetu pristato į artimiausią Lindex parduotuvę?
Ką tik nupirkau savo bernui sniegakelnes, o anglų nelabai suprantu ( t.y. neužsiskaitau per kiek ten pristato į pardę) blush2.gif

jau radau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alice in wonderland: 10 lapkričio 2011 - 15:28
QUOTE(butterflyfairy @ 2011 11 10, 08:49)
sniego kelnems irgi taikoma 40 proc nuolaida smile.gif

bet jau mūsų dydžio nebėra verysad.gif
Atsakyti
as tai neapsisprendziu, kuri megztuka pirkti:
sita:
user posted image

ar sita:
user posted image

g.gif
Papildyta:
sirdis prie pirmojo linksta, bet labai nenoriu, kad nusibumbuliuotu ar nutįstu po skalbimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2011 11 10, 22:26)
as tai neapsisprendziu, kuri megztuka pirkti:
sita:
user posted image

ar sita:
user posted image

g.gif
Papildyta:
sirdis prie pirmojo linksta, bet labai nenoriu, kad nusibumbuliuotu ar nutįstu po skalbimo  unsure.gif

As kaip tik irgi sprendziu sia dilema, man irgi sirdis linksta prie pirmojo tik pilkos spalvos, nes kazkaip tie raudoni atspalviai nusibodo. Gyvai man pirmas atrodo puosnesnis kazkaip
Atsakyti
Pirmą megztuką nešioja dukra dar iš pernai metų kolekcijos, pilką, išsitampyt tikrai neišsitampė nuo skalbimo, bet pasiburbuliavo kažkiek, tik tuos burbulus visai nesunku nurankioti, kur pasiburbuliavę, ties alkūnėmis pvz. ax.gif Ir kadangi megztukas turi stambų raštą, to burbuliavimosi netaip ir matosi. Man tai labai patinka jis, gerai ir tai, kad spalva nenusiskalbia, kas mums su visais Lindex rūbais būna...
Atsakyti
Mes tai turim antra mirksiukas.gif Patinka zaismingos spalvos 4u.gif
Atsakyti