Lauko drabuziams -40%
Saunu leksiu pasidairyti,gal ka nupirksiu savo pipiriukui.
sniego kelnems irgi taikoma 40 proc nuolaida

O ar matet elektroninej parduotuvej kai kuriom vaikiskom striukem nuolaidos yra http://www.lindex.com/lt/kids/now!-out...rom-17,95-euro/
plius leidzia pasinaudoti tuo kuponiuku, atminusuoja 30 proc. Tai fix striuke nesiekia ir 100 Lt
plius leidzia pasinaudoti tuo kuponiuku, atminusuoja 30 proc. Tai fix striuke nesiekia ir 100 Lt

O per kiek laiko kai nusiperki internetu pristato į artimiausią Lindex parduotuvę?
Ką tik nupirkau savo bernui sniegakelnes, o anglų nelabai suprantu ( t.y. neužsiskaitau per kiek ten pristato į pardę)
jau radau
Ką tik nupirkau savo bernui sniegakelnes, o anglų nelabai suprantu ( t.y. neužsiskaitau per kiek ten pristato į pardę)

jau radau

QUOTE(butterflyfairy @ 2011 11 10, 08:49)
bet jau mūsų dydžio nebėra

as tai neapsisprendziu, kuri megztuka pirkti:
sita:

ar sita:

Papildyta:
sirdis prie pirmojo linksta, bet labai nenoriu, kad nusibumbuliuotu ar nutįstu po skalbimo
sita:

ar sita:

Papildyta:
sirdis prie pirmojo linksta, bet labai nenoriu, kad nusibumbuliuotu ar nutįstu po skalbimo

QUOTE(indra* @ 2011 11 10, 22:26)
as tai neapsisprendziu, kuri megztuka pirkti:
sita:

ar sita:

Papildyta:
sita:

ar sita:

Papildyta:

As kaip tik irgi sprendziu sia dilema, man irgi sirdis linksta prie pirmojo tik pilkos spalvos, nes kazkaip tie raudoni atspalviai nusibodo. Gyvai man pirmas atrodo puosnesnis kazkaip
Pirmą megztuką nešioja dukra dar iš pernai metų kolekcijos, pilką, išsitampyt tikrai neišsitampė nuo skalbimo, bet pasiburbuliavo kažkiek, tik tuos burbulus visai nesunku nurankioti, kur pasiburbuliavę, ties alkūnėmis pvz.
Ir kadangi megztukas turi stambų raštą, to burbuliavimosi netaip ir matosi. Man tai labai patinka jis, gerai ir tai, kad spalva nenusiskalbia, kas mums su visais Lindex rūbais būna...

Mes tai turim antra
Patinka zaismingos spalvos