Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(dansu dansu @ 2011 11 04, 11:28)
O sita kupona galima atsispausdinti ir eiti su juo i parduotuve? Ar tik perkant internetu jis galioja? g.gif

jeigu yra barkodas, tai gal ir parduotuvėn verta pabandyt nusinešt g.gif
Atsakyti
Gal kas jau isbande parduotuveje ta kupona? Ar veikia? ar tik internetu? g.gif
Atsakyti
Aš aš jau išbandžiau parduotuvėje veikia thumbup.gif nors pardavėja nieko nežinojo apie jį bet nuskanavo ir taikė nuolaidą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2011 11 04, 14:51)
Aš aš jau išbandžiau parduotuvėje  veikia  thumbup.gif nors pardavėja nieko nežinojo apie jį bet nuskanavo ir taikė nuolaidą  thumbup.gif

Nu va reiks tada i parduotuve nulekt pirstiniu, jamam nebelauksiu, nes ten dazniausiai 20proc taiko
Atsakyti
QUOTE(Urke @ 2011 10 31, 10:40)
Nusipirkau kombinezona ,mamytes kurios turit,parasykit kaip su tom pirstinem,man nelabai patinka kad jos yra prisiutos,nenusisega kaip batukai doh.gif mastau gal grazint,o gal nukirpt  g.gif
va sitas kombis
http://www.lindex.co...tyleId=15356459

As irgi toki pirkau,tik raudona. Pirstinytes jauciu nukirpsiu, nes man tik trukdo ir nelabai jos sildo, turim "rimtesnes" smile.gif
Atsakyti
Isbandziau ta koda internetu, pritaike 30 proc. nuolaida thumbup.gif
Bandziau antra karta pirkti kita preke, tai nebeleido. reiskia internetu savo vardu galima apsipirkti su tuo kodu tik viena karta. Taiko tik vienai prekei.
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2011 11 04, 13:51)
Aš aš jau išbandžiau parduotuvėje  veikia  thumbup.gif nors pardavėja nieko nežinojo apie jį bet nuskanavo ir taikė nuolaidą  thumbup.gif

tai su tuo paciu kuponu galima per kelis lindexus prasieit? svarbu kad pardaveja taves neatsimintu, taip suprantu? nes visi kuponai vienodi smile.gif
Atsakyti
Manau taip,galit pereiti per kitas Lindex pardes,arba per kelias dienas,arba veskitės kompanioną kokį biggrin.gif Aš pirkau du rūbelius tai padaviau du kuponus nenorėjo aišku bet askau na gal kaip nors.... blush2.gif sako na gerai gerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arnytė: 08 lapkričio 2011 - 15:19
Moterų ir vaikų striukėms – 40%!

(Pasiūlymas galioja tik Lindex parduotuvėse iki 13.11.2011.)

uz tokia kaina galima jau FIX sau leisti thumbup.gif
Atsakyti
Dar pries kokia savaite buvo 30% vaikiskoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2011 11 09, 14:54)
Moterų ir vaikų striukėms – 40%!

(Pasiūlymas galioja tik Lindex parduotuvėse iki 13.11.2011.)

uz tokia kaina galima jau FIX sau leisti  thumbup.gif

gaila, mums nereikia striukės. Reikia sniegakelnių, tai reiks kuponu pasinaudoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Urke @ 2011 11 09, 17:55)
Dar pries kokia savaite buvo 30% vaikiskoms smile.gif

Mums visai reiktu striukytes 10men. berniukui,bet kad nelabai man ten kazkas patinka ax.gif
Atsakyti