norejau paklausti ar dar kas gavote nuolaidu kupona el.pastu? As siandien gavau, ten 30% nuolaida vienai prekei, vienam pirkejui...........tai mane domina ar pas kitas tokie patys kodai, ar cia masiniai kodai ir galima bus naudotis keliose parduotuvese, ar ten asmeninis kodas ir panaudojus ji iveda i kompa, ir daugiau nebegalima tuo paciu kuponu naudotis
Sveikos,
norejau paklausti ar dar kas gavote nuolaidu kupona el.pastu? As siandien gavau, ten 30% nuolaida vienai prekei, vienam pirkejui...........tai mane domina ar pas kitas tokie patys kodai, ar cia masiniai kodai ir galima bus naudotis keliose parduotuvese, ar ten asmeninis kodas ir panaudojus ji iveda i kompa, ir daugiau nebegalima tuo paciu kuponu naudotis
as tai niekada jokiu naujienu/nuolaidu negaunu, nei is Svedijos, nei is Lt, kur pildem anketas
. na, neveikia pas juos ta informacjos pasidalinimo sitema, nors tu ka 
vyras irgi negauna, nors kupona uzpilde.
vyras irgi negauna, nors kupona uzpilde.
Oki, tai kas gavot, sutikrinam ar tas pats kodas. LTE1144 ?
QUOTE(IndresS @ 2011 11 03, 17:14)
Oki, tai kas gavot, sutikrinam ar tas pats kodas. LTE1144 ?
Taip, mano toks, bet cia internetu pirkti, bet aar galima ji parduotuveje panaudoti, ten yra tas barkodas, jo paskutiniai skaiciai 44062, ar pas tave toks pats?
QUOTE(moliugyte @ 2011 11 03, 17:19)
Taip, mano toks, bet cia internetu pirkti, bet aar galima ji parduotuveje panaudoti, ten yra tas barkodas, jo paskutiniai skaiciai 44062, ar pas tave toks pats? 
Toks pat
QUOTE(moliugyte @ 2011 11 03, 20:00)
Dabar papasakokit daugiau
Kur galima pirkti? Tik internetu ar parduotuveje?
Ar pasidalinsit su mumis kodukais, reiktu persiusti i el. pasta.
vuoj, kaip aciu
kaip tik nauju pirkiniu jau buvau prisigalvojus
kaip tik nauju pirkiniu jau buvau prisigalvojus
QUOTE(svirpile @ 2011 11 01, 09:54)
Papildyta:
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 11 02, 20:35)
QUOTE(moliugyte @ 2011 11 03, 19:04)
O sita kupona galima atsispausdinti ir eiti su juo i parduotuve? Ar tik perkant internetu jis galioja?