Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(-Alice- @ 2012 05 11, 14:12)
vakar kaip tik specialiai buvau Klaipėdos akropolio "Lindexe", tai nebuvo jokių lankstinukų, lapukų prie kasų  blink.gif

buvau šiandien akropolio Lindexe, tai lankstinukų pilna pridėta ir nelabai kas juos ima mirksiukas.gif
bet man internetinė lindex parduotuvė žymiai skurdesnė prekėm , vis žiūriu ,žiūriu ir nelabai randu ką pirkti g.gif

Atsakyti
QUOTE(orchidejaa @ 2012 05 13, 17:40)
buvau šiandien akropolio Lindexe, tai lankstinukų pilna pridėta ir nelabai kas juos ima mirksiukas.gif
bet man internetinė lindex parduotuvė žymiai skurdesnė prekėm , vis žiūriu ,žiūriu ir nelabai randu ką pirkti  g.gif

Man irgi toks pat vaizdas g.gif Net Šiaulių parduotuvėj tikrai daugiau prekių, jau nekalbu apie didmiesčių Lindex'us...
Atsakyti
galiu duoti du kodukus atliekamus internetinej parduotuvej tuos jei kam reikia, man liko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orchidejaa @ 2012 05 13, 16:40)
bet man internetinė lindex parduotuvė žymiai skurdesnė prekėm , vis žiūriu ,žiūriu ir nelabai randu ką pirkti  g.gif

Gal buvo sudėti, o aš nemačiau unsure.gif O kokioj vietoj jie yra ten sudėti? Eisiu šiandien pasirinkti. Man iš internetinės pardės tai tinka kai kas, t.y. kelios maikutės, šortai dičkiui 98 cm. ūgiui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 05 14, 08:03)
Gal buvo sudėti, o aš nemačiau  unsure.gif  O kokioj vietoj jie yra ten sudėti? Eisiu šiandien pasirinkti. Man iš internetinės pardės tai tinka kai kas, t.y. kelios maikutės, šortai dičkiui 98 cm. ūgiui  4u.gif

kai atsistoji prie kasos , tai dešinėje pusėje, vos pakelti , pamatysi iš kart mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(orchidejaa @ 2012 05 14, 08:22)
kai atsistoji prie kasos , tai dešinėje pusėje,  vos pakelti , pamatysi iš kart mirksiukas.gif

Dėkui, vakar pasiėmiau kelis kuponiukus. Ar jums veikia tie kuponai? Ta prasme duoda nuolaidą? Aš kiek bandau, nifiga nesigauna, rodo pilną sumą ir viskas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 05 16, 18:36)
Dėkui, vakar pasiėmiau kelis kuponiukus. Ar jums veikia tie kuponai? Ta prasme duoda nuolaidą? Aš kiek bandau, nifiga nesigauna, rodo pilną sumą ir viskas  blink.gif

man vienas suveikė, dar kitus laikaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 05 16, 19:36)
Dėkui, vakar pasiėmiau kelis kuponiukus. Ar jums veikia tie kuponai? Ta prasme duoda nuolaidą? Aš kiek bandau, nifiga nesigauna, rodo pilną sumą ir viskas  blink.gif

jei viena karta pasinaudojot nuolaida, tai antram neduos net ir su kitu koduku. Pabandykite uzsiregistruoti kitu mail'u mirksiukas.gif
O as apsipirkusi gavau vel nuolaideliu po 15lt bigsmile.gif Tai baigiu ir isnaudoti ax.gif
Atsakyti
nu šakės, kažkokia nesąmonė. Nepasinaudojau aš nei vienu koduku. Vieną koduką įvedžiau pirkdama vieną džemperį, rodė nuolaidą, o kai jau reikėjo mokėti, tai sumą rodė be nuolaidos. Galvojau, gal klaida kokia. Įvedžiau tada kitą koduką - vėl tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2012 05 16, 21:52)
jei viena karta pasinaudojot nuolaida, tai antram neduos net ir su kitu koduku. Pabandykite uzsiregistruoti kitu mail'u  mirksiukas.gif
O as apsipirkusi gavau vel nuolaideliu po 15lt  bigsmile.gif Tai baigiu ir isnaudoti  ax.gif

Ot nagli biggrin.gif
O kur čia tų nuolaidėlių po 15lt gavot? Internetu apsipirkdama? Įtariu jei maikutė kainuoja 19lt, turit 15lt nuplaidą, tai jos nenusipirksit? Reikia, kad prekė kainuotų kažkokią normalesnę sumą, taip?
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2012 05 16, 22:34)
Ot nagli biggrin.gif
O kur čia tų nuolaidėlių po 15lt gavot? Internetu apsipirkdama? Įtariu jei maikutė kainuoja 19lt, turit 15lt nuplaidą, tai jos nenusipirksit? Reikia, kad prekė kainuotų kažkokią normalesnę sumą, taip?

atsiunte mail'iuka, kur turejau issiusti 5 pakvietimus ir jie gauna po 15lt nuolaidzike biggrin.gif As jau mailais apsirupinusi, tai prisisiunciau lotuliukas.gif
Ir beje, maikyciu po 4lt nusipirkau, ir sortukus mazajai uz 4lt bigsmile.gif Brangiai jiems toks mano apsipirkinejimas kainuos lotuliukas.gif Jau geriau leistu vienam krepseliui visas nuolaidas panaudoti, nes dabar kruva siuntinuku tures siusti biggrin.gif

As jau antra karta gauna tas nuolaideles po 15lt, kiek pastebejau, kad po apsipirkimo internetu. Beje, paziurekite prie savo profilio ar yra uzdetos varneles, kad norite gauti info ir pan..
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2012 05 16, 22:06)
atsiunte mail'iuka, kur turejau issiusti 5 pakvietimus ir jie gauna po 15lt nuolaidzike biggrin.gif As jau mailais apsirupinusi, tai prisisiunciau  lotuliukas.gif
Ir beje, maikyciu po 4lt nusipirkau, ir sortukus mazajai uz 4lt bigsmile.gif  Brangiai jiems toks mano apsipirkinejimas kainuos  lotuliukas.gif Jau geriau leistu vienam krepseliui visas nuolaidas panaudoti, nes dabar kruva siuntinuku tures siusti  biggrin.gif

As jau antra karta gauna tas nuolaideles po 15lt, kiek pastebejau, kad po apsipirkimo internetu. Beje, paziurekite prie savo profilio ar yra uzdetos varneles, kad norite gauti info ir pan..

o i ta pati accaunt'a gavote tas nuolaidas?smile.gif nes nebezinau ar ir toliau ju tikintis apsipirkineti savo vardu, ar pereiti ant vyro accaunt'o biggrin.gif
Atsakyti