Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(svirpile @ 2012 05 19, 20:06)
o i ta pati accaunt'a gavote tas nuolaidas?smile.gif nes nebezinau ar ir toliau ju tikintis apsipirkineti savo vardu, ar pereiti ant vyro accaunt'o biggrin.gif

i nauja gavau, kuriuo pirma karta apsipirkau smile.gif
Atsakyti
user posted image

Gal matėte šitų džinsų Vilniuje 116 cm dydžio? Nei Akropolyje, nei Oze jau kelis kartus neberandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2012 05 19, 19:48)
i nauja gavau, kuriuo pirma karta apsipirkau smile.gif

tada baigsiu apsipirkinėti iš to kur esu gavusi tą stebuklingą laišką ir pereisiu prie kito lotuliukas.gif
šiandien visko lindex'e prisičiupinėjau, tai tiek prisireikė ir to ir ano, kad ramia sąžine negaliu eit miegot doh.gif
Atsakyti
Jei dar kam reikia koduku 30 proc. nuolaidai:

tEsj642 ir SP6849
Atsakyti
QUOTE(Jakatta @ 2012 05 20, 00:34)
Jei dar kam reikia koduku 30 proc. nuolaidai:

tEsj642 ir SP6849

Ir dar

XZy229 ir eQ7372

galioja iki 05.31 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuska: 28 gegužės 2012 - 10:50
Nu grynas pasiutimas, negaliu apsipirkti, nes netinka nei viena mūsų bankinė kortelė bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2012 05 28, 12:40)
Nu grynas pasiutimas, negaliu apsipirkti, nes netinka nei viena mūsų bankinė kortelė bash.gif

Tinka visos, kurios yra kreditinės, o paprastos debetinės aišku, kad netinka..
Atsakyti
QUOTE(Laimuska @ 2012 05 28, 15:59)
Tinka visos, kurios yra kreditinės, o paprastos debetinės aišku, kad netinka..

Tai kad viena iš turimų SEB kreditinė (5 tūkst.), ir apmokėjimas vistiek "failed" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2012 05 28, 17:36)
Tai kad viena iš turimų SEB kreditinė (5 tūkst.), ir apmokėjimas vistiek "failed" doh.gif

Tada jau galimi keli variantai:
1. arba durniuoja jų puslapis ir reikia pabandyti vakare ar kitą dieną (buvo man taip)
2. arba neteisingai pasirinkot kortelės pavadinimą (VISA - MASTERCARD), suklydot vesdama kortelės numerį..
draugei buvo, mokėjo mokėjo...kol pastebėjo kad vis palieka kad kortelė VISA, o pas ją mastercardas:)
Pati irgi esu suklydusi vesdama kortelės numerįsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuska @ 2012 05 28, 18:02)
1. arba durniuoja jų puslapis ir reikia pabandyti vakare ar kitą dieną (buvo man taip)
2. arba neteisingai pasirinkot kortelės pavadinimą (VISA - MASTERCARD), suklydot vesdama kortelės numerį..
draugei buvo, mokėjo mokėjo...kol pastebėjo kad vis palieka kad kortelė VISA, o pas ją mastercardas:)

o man metė failed, ir kai jau pamiršau apie bandymą apsipirkt, gavau žinutę, kad pirkinys jau parduotuvėj ir galiu atsiimti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svirpile: 28 gegužės 2012 - 20:16
QUOTE(svirpile @ 2012 05 28, 21:15)
o man metė failed, ir kai jau pamiršau apie bandymą apsipirkt, gavau žinutę, kad pirkinys jau parduotuvėj ir galiu atsiimti biggrin.gif

smile.gif))
Irgi variantas, bet tada net po failed, turi matytis, kad pinigėlius rezervavo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuska @ 2012 05 28, 19:02)

Mano paprasta Visa, ne Mastercardas, ir pinigai nenugręžti, tai jau nenupirkau. Reiks rytoj pasibandyt dar. Ačiū už info mirksiukas.gif
Atsakyti