Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

niekdas nebandėt šių rūbelių skalbti? įsitaisėm tokį derinuką (kur mergytė su kibiru ant galvos), šiaip ir naujus rūbelius perskalbiu visada, bet šis toks ryškus ir kainavo pigiai, tai įtarimas kilo, bijau į skalbimo mašiną kišti blush2.gif visa kita tvarkoj - modeliukas gražiai gula ir spalvingas, dukrytei patiko blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Kaune, Megoj, sia savaite -25% vaiku rubams iki savaitgalio. gal dar kas nezino... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svirpile @ 2012 05 30, 20:51)
niekdas nebandėt šių rūbelių skalbti? įsitaisėm tokį derinuką (kur mergytė su kibiru ant galvos), šiaip ir naujus rūbelius perskalbiu visada, bet šis toks ryškus ir kainavo pigiai, tai įtarimas kilo, bijau į skalbimo mašiną kišti blush2.gif  visa kita tvarkoj - modeliukas gražiai gula ir spalvingas, dukrytei patiko blush2.gif
user posted image

turim ir mes tokį komplektuką, bet dar neskalbiau , gal kokia lengva programa reiktų skalbt mirksiukas.gif

QUOTE(indra* @ 2012 05 31, 00:02)
Kaune, Megoj, sia savaite -25% vaiku rubams iki savaitgalio. gal dar kas nezino... 4u.gif

o kaži kodėl Klaipėdoj nuolaidų nėra, man taip reikia vieno rūbo rolleyes.gif o ir į internetinį puslapį nuo vakar neleidžia įeiti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(orchidejaa @ 2012 05 31, 12:03)
o kaži kodėl Klaipėdoj nuolaidų nėra, man taip reikia vieno rūbo rolleyes.gif  o ir į internetinį puslapį nuo vakar neleidžia įeiti verysad.gif

Klaipėdoje iš viso labai labai retai nuolaidų būna. Kiek čia skaitinėju, tai galiu teigti, kad Kaune ir Vilniuje dažniau nuolaidų padaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2012 05 31, 01:02)

nu jo, vakar apsipirkau tai nebuvo doh.gif tik viena paguoda kad reikiamų dydžių ne visko radau jau ir vakar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2012 05 31, 00:02)

o kur paskelbta? vakar buvau Lindexe jokios uzuominos apie nuolaidas wink.gif

vat kad 20 proc visom nenukainuotoms prekems 06.02d ir kad
50proc papildoma nuolaida nukainuotoms prekems savaitgali, tai tikrai...
Atsakyti
QUOTE(kle0patra @ 2012 06 01, 08:00)
o kur paskelbta? vakar buvau Lindexe jokios uzuominos apie nuolaidas wink.gif

vat kad 20 proc visom nenukainuotoms prekems 06.02d ir kad
50proc papildoma nuolaida nukainuotoms prekems savaitgali, tai tikrai...

sorry, suklaidinau. ryt -20%, o siandien -50% nukainuotoms prekems. tai emiau kelnyciu is praeitos ziemos kolekcjos hihihi.gif, jau ateinanciam rudeniui, tai neblogai gavosi, vietoj 69Lt dabar 17Lt thumbup.gif
bet as vakare buvau, vakar tos lentynos luzo nuo rubu gausos, o siandien tustuma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2012 06 01, 21:31)
bet as vakare buvau, vakar tos lentynos luzo nuo rubu gausos, o siandien tustuma biggrin.gif

as vakar 10val nuvaziavau, tai viska, ka is vakaro buvau apziurejus gavau mirksiukas.gif po pietu, tikiu, kad jau buvo prasluota smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kle0patra: 02 birželio 2012 - 08:56
baikit erzint biggrin.gif
Atsakyti
Mole pasirodo irgi ši akcija, tik kad nelabai ko gero mergaičių skyriuje belikę - juodi veliūriniai džemperiukai ir suknelės šventinės:) užtai berniukams ilgarankovių maikyčių ir dydžių, ir modeliukų nemažai kabojo 4u.gif ir mamyčių su mažiukais leliukas koks tai mytas Lindex'e vyko lotuliukas.gif
Atsakyti
O Vilniuje jokiu panasiu nuolaidu vaikiskiems nematyt ir negirdet blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2012 06 04, 11:05)
O Vilniuje jokiu panasiu nuolaidu vaikiskiems nematyt ir negirdet  blush2.gif  g.gif

Turėjo ir Vilniuje nuolaidos būti, nes čia vaikų dienos proga 4u.gif
Mes šauniai apsipirkom, tik gaila, kad kelnyčių labai mažas pasirinkimas buvo likęs...
Atsakyti